travel guides logo

På denne side kan du finde en oversigt over de rejseguides, som du kan finde her på siden. Det vil sige de rejseguides som ikke om handler Europa og Danmark. Hvis du leder efter rejseguide til Danmark, så klik her, og hvis du leder efter rejseguides indenfor Europas grænser, så kan du finde dem her.

Rejseguides for hele verden

Her på Travel-Guides kan du finde masser af rejseguides fra hele verden.

Nedenfor er der en tematisk oversigt, og vi starter ved seværdigheder.

Seværdighedsguides

Når vi snakker seværdigher, så refererer det jo egentlig til noget, der er “værdigt at se”. Seværdigheder i dag og på den måde, som det bliver brugt her er dog bredere. Her skal seværdigheder hellere forstås som aktiviteter og oplevelser, og ikke kun noget der er værdigt at se.

Abu Dhabi seværdigheder

Abu Dhabi seværdigheder – En moderne højborg på den arabiske halvø – det er nok den bedste beskrivelse når du betragter Abu Dhabi. Abu Dhabi seværdigheder er også generelt af nyere dato. Du kan læse den store guide til seværdigheder i Abu Dhabi her.

abu dhabi seværdigheder

 

Australien seværdigheder

Australien seværdigheder – Australien har masser af spændende seværdigheder. Der bliver i særdeles grad fokuseret på naturens seværdigheder i Australien. Australien har også en masse andre mere kulturelle seværdigheder, der er knyttet til de større byer. De Australien seværdigheder er beskrevet i andre guides for eksempel Sydney seværdigheder, som du kan finde mere om længe nede på denne side.

australien seværdigheder

 

Bali seværdigheder

Bali seværdigheder – Bali er muligvis den smukkeste ø i et kæmpe ørige. Bali er på mange måder et mytisk område, der tiltrækker massevis af turister hver år. Når du snakker Bali seværdigheder, så er det både naturen, kulturelle monumenter og befolkningen, der er vigtig. Blandt nogle af de mest berømte Bali seværdigheder er der de smukke gamle templer og de mange rismarker op ad bakkerne og bjergene på Bali. Find ud af meget mere om Bali seværdigheder ved at læse rejseguiden her.

bali seværdigheder

 

Bangkok seværdigheder

Bangkok seværdigheder – Der er rigtig mange ting at opleve i Thailands hovedstad Bangkok. I denne guide til Bangkok seværdigheder bliver du introduceret til kulturelle, religiøse seværdigheder, der har stor historisk og arkitektonisk interesse. Når vi snakker Bangkok seværdigheder, så er det også nødvendigt at nævne madkulturen og bylivet. Det kan du naturligvis også læse om i rejseguiden til Bangkok seværdigheder.

bangkok seværdigheder

 

Hong Kong seværdigheder

Hong Kong seværdigheder – Hong Kong er en fantastisk blanding af det mest moderne og traditionel kultur. Her kan du læse den store guide til Hong Kong seværdigheder. Hvis du har løst til at tilføje Hong Kong seværdigheder, så skriv dem endelig under artiklen. På den måde kan andre rejsende drage nytte af dine erfaringer med Hong Kong seværdigheder.

Hong kong seværdigheder

 

Jamaica seværdigheder

Jamaica seværdigheder – De fleste kender Jamaica for Bob Marley, rastafaris og reggae. I denne rejseguide til Jamaica seværdigheder tages du til mange andre steder af Jamaica, hvor du kan opleve den fantastiske kultur og natur Jamaica har at byde på. Det må dog ikke glemmes at en stor del af Jamaica seværdigheder netop omhandler rastafari kulturen, så det kan du også læse om her.

jamaica seværdigheder

 

Las Vegas seværdigheder

Las Vegas seværdigheder – Man kunne godt forledes til at beskrive Las Vegas seværdigheder som hele Las Vegas. Vi har dog her udvalgt en håndfuld attraktioner og beskrevet dem som de centrale Las Vegas seværdigheder. Dem kan du læse meget mere om her i den store guide til Las Vegas seværdigheder.

las vegas seværdigheder

 

Mauritius seværdigheder

Mauritius seværdigheder – Mauritius er en lille østat i det Indiske ocean. Det er et yndet turistmål, og her kan du læse om Mauritius seværdigheder. Uanset om du er til strande, rastafari eller fantastiske vandfald, så kan du finde det i denne guide til Mauritius seværdigheder.

mauritius seværdigheder

 

New York seværdigheder

New York seværdigheder – New York er byen, der aldrig sover. Her kan du finde en god oversigt over kendte New York seværdigheder, men også mindre kendte seværdigheder i New York. New York er så rig på kulturliv og spændende steder at besøge, at vi naturligvis ikke kan dække alle New Yorks seværdigheder. Mangler vi nogle New York seværdigheder, som du mener skal på listen, så skriv dem i kommentarfeltet nedenfor. På den måde vil det komme andre til gavn, der kigger efter seværdigheder i København.

new york seværdigheder

 

San Diego seværdigheder

San Diego seværdigheder – San Diego pryder sig selv med at være den fineste amerikanske by. Men hvad er det egentlig, der gør San Diego så spændende. I denne rejseguide til San Diego seværdigheder, der kommer du til at læse om nationalparker, museer og dyreparker over og under vand.

san diego seværdigheder

 

Seattle seværdigheder

Seattle seværdigheder er en rejseguide til en by med den fedeste musikscene, det smukkeste vue og masser af fantastisk induestriel design. Når man siger Seattle seværdigheder, så tænker de fleste Space Needle. Der er helt sikkert en af de vigtigste Seattle seværdigheder, men der er så meget mere at se i den skønne amerikanske storby.

seattle seværdigheder

 

Singapore seværdigheder

Singapore seværdigheder – Singapore er en kæmpe metropol. Der er masser at opleve og Singapore seværdigheder omfatter bydele, specielle bygninger, templer og meget meget mere. I denne guide til Singapore seværdigheder får du også et dagsblik på vejret, en liste over gode deals til Singapore og der er sågar en videoguide til Singapore seværdigheder.

 

Sydney seværdigheder

Sydney seværdigheder – Det er ikke bare et operahus, der kendetegner Sydney seværdigheder. Der er masser af spændende ting og oplevelser i Sydney. En af mine personlige favoritter er Bondi Beach, som er en af verdens lækreste strande. Der er naturligvis også masser af naturoplevelser omkring Sydney, hvor Blue Mountains er en af de steder, der virkelig stikker ud. Læs hele guiden til Sydney seværdigheder her!

sydney seværdigheder

 

En side under konstant udvikling

Denne side opdateres løbende. Derfor kan den sagtens være forandret, og der kan være tilføjet en masse nyt og ekstra indhold, næste gang du besøger den.