Bangkok seværdigheder – Thailands hovedstad er både kaotisk og fortryllende. Det er en eventyrlig by, hvor du både kan opleve en fantastisk stemning på de mange små gader og opleve nogle af verdens mest fantastiske templer. Tusindvis af turister valfarter til Bangkok hver eneste år, og du vil med garanti få en oplevelse for livet, hvis du besøger byen.

bangkok seværdigheder

Hvis du besøger byen, kan du uden problemer bruge dagevis på bare at nyde stemningen i gaderne. Der er dog også visse seværdigheder, som du som minimum bør besøge i byen.

Grand Palace

Grand Palace blev bygget i 1782 og har siden dengang været hjem til den thailandske kongefamilie. Grand Palace er et fantastisk slot, som er bygget i Thailandsk stil. Grand Palace består af adskillige majestætiske bygninger, og en del af disse er åbent for offentligheden.

I paladsets område kan du blandt andet finde Smaragdbuddhaens Tempel, som huser den helligste Buddha i den thailandske buddhisme. Hvis du kun kan nå at besøge én attraktion i Bangkok, bør det være Grand Palace, som er en fantastisk og mindeværdig oplevelse.

Video om Grand Palace

 

https://www.youtube.com/watch?v=SbXdca1pWR8
grand palace bangkok

Drevet af GetYourGuide. Bliv partner.

Wat Arun

Ved Chao Phraya-floden finder du Wat Arun, som også er kaldes Daggryets Tempel. Dette tempel er ét af de mest kendte vartegn i Bangkok, og selvom der er mange trapper, er det udsigten værd at gå til toppen.

Templet er smukt udefra, men det er mindst lige så fantastisk udefra, hvor der er statuer af Buddha i guld, vægmalerier og andre dekorationer. Det kan desuden varmt anbefales, at du besøger templet om morgenen eller først på aftenen. Her er templet oplyst udefra, hvilket er fantastisk, når det kombineres med den kulørte himmel fra en solopgang eller -nedgang

Video om Wat Arun

 

https://www.youtube.com/watch?v=BxHguEz0_w0
wat arun

Drevet af GetYourGuide. Bliv partner.

Wat Pho

Wat Pho ligger over for Wat Arun, men adskilles af Chao Phraya floden. Heldigvis er det billigt at tage en flodtaxi, så det er oplagt at besøge begge templer på den samme dag. Hovedattraktionen i Wat Pho er 15 meter høj statue af Buddha, som er lavet i guld.

Ud over at huse den store Buddha, er templet også hjem for en massageskole. Du kan derfor udnytte besøget til at få en massage, som koster cirka 50 kroner for en halv time. Du skal dog være forberedt på, at det ikke er muligt at forudbestille en tid, så kom tidligt på dagen, hvis du vil undgå at skulle vente.

Video om Wat Pho

 

https://www.youtube.com/watch?v=XT_wb9rBNUA
Wat Pho

Drevet af GetYourGuide. Bliv partner.

Siam Paragon

Siam Paragon er ét af de største shoppingcentre i Asien, og du kan finde alt fra luksuriøse designerbutikker til gourmetmad. Siam Paragon indeholder blandt andet biludstillinger, en biograf, kunstbutikker og ikke mindst Sea Life Bangkok Ocean World.

Siam Paragon er en spændende oplevelse, og du behøver ikke nødvendigvis købet noget for at nyde oplevelsen. Storcenteret kan især være en god oplevelse på ekstra varme dage, da der er aircondition i hele centeret.

Video om Siam Paragon

 

https://www.youtube.com/watch?v=Dux89WEXhTU
Siam Paragon

Bangkok kan byde på mange muligheder i forhold til shopping, og du bør også tage ud og opleve de flydende markeder og natmarkederne. Markedslivet i Bangkok er generelt en stor del af de kulturelle og menneskelige Bangkok seværdigheder. Den del af Bangkok må du ikke gå glip af!
 
 
Drevet af GetYourGuide. Bliv partner.

Erawans helligdom

Grand Hyatt Erawans Hotel blev bygget i 1950, og man besluttede på samme tid at bygge et tempel. Dette tempel er i dag kendt som Erawans helligdom og indeholder en statue af Phra Phrom, som er den thailandske version af den hinduistiske gud Brahma. Templet er ét af de mest populære besøgsmål for hinduister, men der kommer også ufatteligt mange turister til helligdommen.

Hvis du besøger Erawans helligdom, skal du være opmærksom på, at du kan finde en pavillon overfor Erawans helligdom. Denne pavillon er et godt sted at besøge, hvis du gerne vil se et thailandsk danseshow.

Khaosan Road

Khaosan Road tiltrækker backpackere fra hele verden, og det er den måske mest kendte packpacker-gade i hele verden. Selve gaden er omkring 400 meter lang, og på begge sider kan du finde billige gæstehuse, restauranter og barer.

Khaosan Roas er især et besøg værd om aftenen, hvor der er liv og glade dage blandt gadeboderne, hvor du kan finde alt fra klassiske thailandsk streetfood til ristede skorpioner. Hvis du har en aften uden planer, kan du snildt bruge en time eller to på Khaosan Road, hvor du for alvor har mulighed for at opleve det thailandske gadeliv.

Khaosan road

Moon Bar

Bangkok er en fantastisk smuk by om natten, så gør dig selv den tjeneste at besøge Moon Bar. Moon Bar er én af de mest legendariske barer i hele byen, og du finder den på toppen af én af de højeste bygninger i Bangkok.

Moon Bar har åbent hver aften, hvis vejret er godt, og du får mulighed for at nyde et lækkert måltid, mens du beundrer den fantastiske udsigt. Lokationen kan naturligvis mærkes i priserne for mad- og drikkevarer, men det er bestemt pengene værd. Bangkok er heldigvis ikke en dyr by, så selv de eksklusive steder har et overkommeligt prisniveau. Moon Bar hører til en af de noget mere moderne Bangkok seværdigheder.

Muang Boran

Du finder Muang Boran er også kendt som Den gamle by, og du finder den i udkanten af Bangkok. Muang Boran er ét af verdens største udendørs museer, og her kan du se efterligninger af alle de største Bangkok seværdigheder og arkitektoniske vidundere i Thailand.

Det tager omkring en time at komme fra Bangkoks bymidte og ud til Muang Boran, men det er bestemt køreturen værd. Du føler, at du er kommet tilbage til en anden tid, når du besøger Muang Boran. Som noget helt unikt, kan du se rekonstruktioner af monumenter og seværdigheder, som ikke eksisterer længere. Så på sin vis så kan du se ikke-eksisterende Bangkok seværdigheder her!

Muang Boran dækker hele 320 hektarer, og det er derfor en god idé at sætte en hel dag af til denne seværdighed, der indeholder mere end 116 arkitektoniske værker.

Muang Boran

Medicinmuseet Siriraj

Du finder Medicinmusset Siriraj i ét af de ældste sygehuse i Thailand. Selve sygehuset indeholder fem mindre museer, og de er bestemt ikke for sarte sjæle. Dette er en af de lidt mere mærkværdige Bangkok seværdigheder.

Hvis du har mod på det, kan du på Siriraj Medicinmuseum opleve en omfattende udstilling om de fleste emner indenfor medicin og anatomi. I udstillingen kan du blandt andet opleve ægte skeletter, mumificerede kroppe og organer i konserveringsvæske. I museet kan du desuden også finde fascinerende udstillinger om traditionel, thailandsk medicin, hvilket man ikke ser mange andre steder.  Siriraj er et fascinerende museum, hvis du altså har mod til at besøge det.

Siriraj
Drevet af GetYourGuide. Bliv partner.

Bangkok vejr 

Om rejseguiden “Bangkok seværdigheder”

Rejseguiden Bangkok seværdigheder er skrevet i samarbejde med Tobias fra Lavpristjek.dk, som er Danmarks bedste portal til sammenligning af priser på produkter og ydelser. Med Lavpristjek.dk er det nemt at handle online og finde de bedste priser.

Har du erfaringer, anbefalinger eller andet som kunne være gavnligt for alle de besøgende, der læser denne guide til “Bangkok seværdigheder”? Så skriv dem endelig nedenfor, så andre kan nyde godt af din viden!

Læs også rejseguiden: Bali seværdighederBooking.com