Las Vegas seværdigheder

Las Vegas seværdigheder – Las Vegas er i den grad for de forlystelsessyge. Der kan du prøve et af verdens højeste pariserhjul, en 1456 meter lang rutsjebane og shoppe i en indendørsudgave af Canal Grande. Las Vegas seværdigheder spiller på adrenalinkicks og suset.

las vegas seværdigheder

Springvandet ved Bellagio

Springvandene foran Bellagio hotellet danser op og ned, mens de bliver belyst med flotte farver. Det er meget fascinerende at se på. Det er derfor ikke underligt, at det er en magnet for alle, der besøger byen.

Fra klokken 15 kan du opleve et show hver halve time, og fra klokken 20 er der et show hvert kvarter. Det er en god ide at sætte rigeligt tid af til det, i hvert fald en time, da du vil have lyst til at blive og se et show mere.

Video om Springvandet ved Bellagio

bellagio springvand las vegas

Mafiamuseet

Med alle de penge, der har været gennem Las Vegas, er det naturligt, at mafiaen også er kommet forbi byen. I mange år styrede de Las Vegas med hård hånd. I dag spiller mafiaen heldigvis ikke en lige så stor rolle. Derfor er mafiamuseet også mere en af de historiske Las Vegas seværdigheder end noget, der repræsenterer noget nutidigt!

Hvis du gerne vil blive klogere på den rolle, som mafiaen spillede i byen, og hvordan det endelig efter mange år lykkedes ordensmagten at knække dem, skal du tage en tur forbi mafiamuseet eller The Mob Museum, som de selvfølgelig kalder det ”over there”. Der kan du få alt at vide om de store mafiabosser og deres hårde metoder.

Video om Mafiamuseet

The Mob Museum las vegas

Tag på tur til forskellige hoteller

Noget af det fascinerende ved Las Vegas er de mange kæmpe hoteller, der er bygget efter et særligt tema. Det er en god ide, at du sætter en halv eller en hel dag af til at gå langs med The Strip. På The Strip skal du bare se på – og besøge – nogle af de ikoniske hoteller. Hotellerne er i sig selv en meget vigtig del af de store Las Vegas seværdigheder.

Du kan for eksempel besøge hotellet The Venetian, hvor du kan shoppe i de smalle gader ved siden af en indendørs udgave af Canal Grande. To andre hoteller, der er bygget op efter byer, er Paris og New York, New York. På hotel Paris kan du spise på en lille parisisk inspireret fortovscafe. På hotel New York, New York kommer du til at føle dig lille mellem skyskraberne, selvom du altså er indenfor.

Video om Tag på tur til forskellige hoteller

las vegas the strip
venetian las vegas

Bliv gift

Rejser du med din kæreste, er det oplagt, at du falder på knæ, når du er i Las Vegas. Når I alligevel er i byen, kan du lige så godt gribe muligheden og prøve et ægte Las Vegas bryllup. Hvor fedt kunne det ikke være at fortælle vennerne, at du er blevet viet af Elvis eller Darth Vader?

bryllup las vegas

Selvom du allerede er gift, behøver det ikke at være en hindring for, at du prøver et Las Vegas bryllup. Du kan nemlig sagtens forny dine ægteskabsløfter til din mand eller kone i et af de mange kapeller rundt om i byen.

Bliv fortryllet af cirkus på Circus Circus hotellet

Circus Circus er et af de gamle hoteller i Las Vegas. En af de vigtigste grunde til, at de bliver ved med at overleve og tiltrække mennesker er, at de hver dag en gang i timen klokken 11 om formiddagen viser en cirkusforestilling.

Det er gratis at komme ind til forestillingen. Du kan få alle de fede oplevelser, der normalt er i et cirkus med jonglører, akrobater og artister på ethjulede cykler.

Video om Circus Circus Hotel

circus circus las vegas

Pariserhjulet High Roller

Pariserhjulet High Roller er et af de højeste pariserhjul i verden. Det er 168 meter højt og dermed 32 meter højere end London Eye. Det er en hyggelig og rolig tur. På turen står du i en af de 28 lukkede bokse med aircondition, mens hjulet roligt svinger rundt på cirka en halv time.

Det er muligt at se utroligt langt fra det høje pariserhjul. Du kan se både The Strip og resten af byen samt bjergene og ørkenen, der omgiver den. Det er en fascinerende oplevelse både om dagen og om aftenen, når byens lys bliver tændt.

Video om Pariserhjulet High Roller

las vegas pariserhjul

Prøv Manhattan Express rutsjebanen

Manhattan Express er ikke for dem, der er bange for fart eller har højdeskræk. Du kommer både til at opleve et fald på 44 meter og kommer op at køre 107 kilometer i timen. Hvis det ikke skræmmer dig, vil det være en fantastisk oplevelse for dig at prøve den 1456 meter lange rutsjebane. Rutsjebanen ligger ved New York, New York hotellet. Hvis du ikke får nok rush ved spilleautomaterne er det her en af de der Las Vegas seværdigheder, der helt sikkert vil give dig et kick.

Hvis du ved, at du gerne vil prøve flere ture, eller hvis I er flere, der vil prøve rutsjebanen sammen, kan I få rabat.

Chandelier-baren

Chandelier-baren er et nærmest magisk sted at nyde en drink på The Cosmopolitan hotellet. Baren er tre etager høj og er fuldstændig omsluttet af en lysekrone. Det er en helt utrolig oplevelse både at sidde inde i baren og stå under eller ved siden af den store lysekronebar. Det her er en af de Las Vegas seværdigheder, hvor man tænker what happens in Vegas stays in Las Vegas.

Tag ud at sejle på Lake Mead

Lake Mead ligger ikke langt fra Las Vegas. Det er hyggeligt at tage en tur ud at sejle på søen og bare slappe af. Du kan leje en bil og køre ud til søen, hvor du kan leje en båd og sejle rundt på egen hånd, hvis du gerne selv vil sætte tempoet.

Du kan dog også vælge at tage på en arrangeret tur. Der styrer de tempoet – og båden, hvilket gør, at du bare kan slappe helt af, mens du nyder turen på den smukke sø.

Video om Lake Mead

lake mead las vegas seværdigheder

Besøg Hoover Dam

Lake Mead er blevet skabt på grund af Hoover Dam. Når du besøger søen, bør du derfor også besøge dæmningen. Den stod færdig i 1936, og de 17 kraftværker ved dæmningen leverer strøm til både Nevada, Arizona og det sydlige Californien.

Når du er ved dæmningen, har du mulighed for at stå med et ben i Nevada og et ben i Arizona, da grænsen mellem de to stater går gennem stemningen.

Du kan køre ud til dæmningen på egen hånd eller tage på en af de mange arrangerede ture, der findes.

Video om Hoover Dam

hoover dam las vegas seværdigheder

Om guiden Las Vegas seværdigheder

Rejseguiden Las Vegas seværdigheder er udarbejdet i samarbejde med Casper Schneidereit fra bluelobster.dk, hvor du kan blive klogere på investeringer og muligheden for at opnå økonomisk frihed og for eksempel kunne gå tidligere på pension. Den mulighed er der nok mange, der gerne ville bruge på at søge mod varmere himmelstrøg, for eksempel Las Vegas. Har du ideer og forslag til andre Las Vegas seværdigheder, så kommenter endelig nedenfor! Læs eventuelt også rejseguiden til San Diego seværdigheder her.   Booking.com

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

2 reaktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de