Singapore seværdigheder

Singapore seværdigheder – I Singapore kan du både komme tæt på naturen, de gamle kulturer og ikke mindst beundre de imponerende og flotte bygninger, der præger byen, for eksempel Marina Bay Sands.

singapore seværdigheder

Singapore Zoo

Singapore har en imponerende zoologisk have, hvor du kan opleve en lang række forskellige dyr. Egentlig er deres zoo delt op i tre afdelinger, en almindelig zoo, som vi kender den herhjemme fra Danmark, en zoo for de dyr, der lever langs med floder, og en zoo, for de nataktive dyr. Der skal du besøge, når mørket er faldet på, og så bliver du kørt rundt til de forskellige dyrs indhegninger.

Hvis du vil besøge mere end en park, kan du købe et pas, så du kan komme ind i to eller flere parker.

Video om Singapore Zoo

singapore zoo

Gardens by the Bay

I Gardens by the Bay kan du komme helt tæt på storbyen midt i naturen. Det kan være et rart åndehul midt i storbyen, hvor du bare kan slappe af på en bænk i en park, eller du kan gå rundt mellem de mange smukke blomster og planter.

Når du har set Gardens by the Bay på afstand, er det sikkert først og fremmest de imponerende og futuristiske metaltræer, som du har lagt mærke til. Det er muligt at komme op at gå mellem træerne, hvilket giver dig en god udsigt over haven og bugten.

Video om Gardens by the Bay

singapore Gardens by the Bay
I haven er også en dome, hvor der er lavet en regnskov. Du har måske ikke så meget lyst til at gå fra Singapores varme klima til et endnu varmere inde i domen, men det er det hele værd, når du ser verdens højeste indendørs vandfald derinde.  

Tag ud at sejle på floden

Floden og bugten i Singapore giver god mulighed for at se en række af de mest populære seværdigheder i landet fra vandsiden. Det er for eksempel det store hotel, Marina Sands Bay, der har været en af de dyreste bygninger i verden at bygge, og Merlion, springvandet, der er halvt havdyr, halvt løve og er et af Singapores vigtigste vartegn.

Du kan tage ud at sejle på floden både om dagen og om aftenen. Om dagen har du den fordel, at du kan se det hele klart og tydeligt, hvilket giver dig mulighed for at tage nogle rigtig gode billeder. Om aftenen har du dog mulighed for at opleve byens mange lys, og det er mindst lige så imponerende.

Video om Singapore River Cruise

singapore flod

Little India

Singapore består overordnet af tre befolkningsgrupper; inderne, kineserne og malayerne. De har levet sammen i generationer og blandet sig på kryds og tværs. Der er dog stadig områder i byen, hvor den ene befolkningsgruppe er langt tydeligere end en anden.

Det er for eksempel i Little India, hvor husene minder om noget fra Indien. Du kan gå rundt i bydelen og observere, hvordan livet leves der. Et besøg i templet Sri Veeramakaliamman er også en stor oplevelse, ligesom du vil finde masser af markeder, hvor du for eksempel kan købe sarier eller indiske specialiteter.

Video om Little India

singapore little india

Chinatown

Det kinesiske område i Singapore er mindst lige så imponerende som det indiske. Her kan du opleve bygninger og butikker, der ligner så meget dem i Kina, at du vil tro, at du er kommet til et helt andet land. Der er virkelig gjort meget for at præsentere den kinesiske kultur, og mange steder i området er der skilte, der fortæller om områdets historie eller et specielt aspekt ved kulturen.

I Chinatown kan du blandt andet opleve det meget besøgte Buddha Tooth Relic Temple. Hvis du er morgenmenneske, kan du møde op klokken 4 om morgenen og overvære trommeceremonien. Kan du godt lide at sove længe, er det måske smartere for dig, at du ser relikviet om eftermiddagen og så ser dem lukke templet om aftenen i stedet.

Video om Chinatown

singapore china town

Spis i en foodhall

De forskellige kulturer i Singapore gør, at der er en meget rig og lækker madkultur. Den kan du for eksempel opleve i nogle af de mange foodhalls, der er rundt om i byen. Det her er en af de mere kulinariske Singapore seværdigheder.

Der er små madboder, hvor du kan bestille din mad og så tage den med hen til spiseområdet. Det gør det muligt for dig at prøve retter fra flere forskellige boder, og hvis I er flere, der spiser sammen, er der intet problem i, at I ikke har lyst til den slags samme mad – I kan bare købe fra hver sin bod.

Når du er i Singapore, er du nødt til at prøve Hokkien Mee.  Det er er en nudelret, der er meget populær. Den består både af hvide og gule nudler, der bliver stegt på en pande med bønnespirer, æg og rejer eller blæksprutte.

Marina Bay Sands

Marina Bay Sands er en meget anderledes og iøjnefaldende bygning. Den ligner tre separate bygninger, hvor der ovenpå hviler et stort skib. Den er meget nem at genkende både i dagslys og om aftenen, hvor der er et stort lysshow på bygningen.

I bygningen er der hotel, et shoppingcenter og i skibet på toppen er der pool, restaurant. Der er en virkelig god udsigt over Singapore.

Video om Marina Bay Sands

singapore Marina Bay Sands

Singapore Sling på Raffles hotel

Drinken Singapore Sling blev opfundet på det flotte Raffles hotel. Hvis du skal prøve drinken, mens du er i byen, skal det næsten være der.

Det er lidt pebret i forhold til, hvordan priserne ellers er i Singapore: Du skal regne med at betale 150 kroner for en drink. Det er til gengæld også en helt særlig oplevelse at sidde i det flotte hotel og nyde den ikoniske drink med gin, ananasjuice, grenadine, lime, cointreau, D.O.M. Benedictine og Angostura bitter.

Videoguide til Singapore seværdigheder (engelsk)

Denne videoguide til Singapore seværdigheder er lavet på engelsk. Bortset fra det så er det faktisk en rigtig god guide til Singapore seværdigheder.

https://youtu.be/WYFe2-hqA2Q

Gode deals på ophold i Singapore

Nedenfor kommer der en liste over gode steder at bo og gode deals fra Booking,com.Booking.com

Singapore vejr

Der er masser af se i Singapore uanset hvordan vejret er. Der er dog nogle Singapore seværdigheder, der er bedre at se i godt vejr. Nedenfor kan du se dagsvejrudsigten til vejret i Singapore.


 

Om guiden Singapore seværdigheder

Rejseguiden Singapore seværdigheder er udarbejdet i samarbejde med Christian Lund Nielsen fra fundablok.dk, der sælger fundablokke til at lave for eksempel fundamenter med. Blokkene kan dog også bruges til en række andre ting, for eksempel er der utallige muligheder for at bygge rå møbler ud af dem.

Vil du have inspiration til at bygge huse eller lave møbler på en helt anden måde, end vi gør her i Danmark, kan en rejse til et eksotisk land som for eksempel Singapore være det helt rette for dig.

Se eventuelt også rejseguidesene til Hong Kong seværdigheder og Bali seværdigheder her.

Har du forslag og kommentarer til Singapore seværdigheder, så kommenter det endelig nedenfor. Denne guide til Singapore seværdigheder bliver hver måned læst af mange danskere og med din hjælp kan denne guide hjælpe med at gøre deres ferie endnu bedre.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de