Der er en del spændende destinationer, der starter med H. Det er også dem der præger denne side. Disse alfabetiske oversigter er nemlig bygget således op, at destination nævnes først efterfulgt af aktivitet eller type af artikler. For eksempel hed den første artikel på denne side Hong Kong seværdigheder. Rækkefølgen nedenfor er sorteret efter alfabetisk orden.

Hamburg

Hamburg byder på en masse seværdigheder til børn og voksne. Tag fx forbi Hamburgs Town Hall som huser både byens senat, parlament og byråd. Hvis du har børnene med, kan man tage forbi Chocoversum by Hachez som er en 1,5 time guidet tur hvor man lærer om hvordan chokolade bliver fremstillet.

Harzen

Der er alt for mange som blot oplever Harzen som et skilt på motorvejen mod sydlige himmelstrøg. Her kan du læse meget mere om Harzen seværdigheder, og hvorfor du skal gøre dig en tjeneste med en overnatning eller to i Harzen. Læs guiden til Harzen seværdigheder her.

Helsinki

Oplev en af de mindre nordiske hovedstæder. Noget af det mest fantastiske ved Helsinki seværdigheder er samspillet mellem byens kulturinstitutioner og naturens andereledeshed. For eksempel har en af de vigtigste Helsinki seværdigheder for børn Zoologisk have fået sin helt egen ø. Du kan læse meget mere om Helsinki seværdigheder her.

Hong Kong

Det er en af metropoler, der i natur er lidt svær at få styr på. På den ene side er det en moderne vesterlandsk by, og på den anden side er det en del af det kinesiske imperium. Det er faktisk i spillet mellem de to at Hong Kong seværdigheder bliver rigtig spændende. Det kan du læse meget mere om i denne store guide til Hong Kong seværdigheder.

Hotel i Aarhus

Aarhus tilbyder mange flotte og spændende hoteller, der bestemt er et besøg værd for enhver turist. Der er hoteller for alle, hvis du f.eks er på storbyferie og har interesse i at udforske de mange seværdigheder og lækre spisesteder i byen. Hotellerne favner bredt fra budgethoteller med små værelser til luksushoteller, hvor der ikke er sparet på noget.

Hotel i Amsterdam

Ønsker du at bo på hotel i Amsterdam, så er der mange forskellige at vælge i mellem. Der er blandt andet mulighed for at bo i en hyggelig kanalbåd, indlogere dig i en ferielejlighed med eget køkken og bo på luksushotel eller spare nogle penge ved at bo på et af byens vandrehjem. Dermed er der mange muligheder for at komme ud og opleve de mange spændende seværdigheder i Amsterdam. 

Hoteller i Bangkok

Der er mange forskellige hoteller at vælge mellem i Thailands hovedstad Bangkok, hvor udvalget spænder mellem et billigt hostel til meget luksuriøse hoteller med udsigt over byen og pool på tagterassen. Bangkok er generelt en rigtig spændende og levende by med seværdigheder, der dækker over alt fra det gamle kongepalads, flotte templer til hyggelige gadekøkkener.

Hotel i Barcelona

I en storby som Barcelona er der naturligvis masser af spændende hoteller at vælge mellem. Hotellerne er meget forskellige herunder både hostels og dyre luksushoteller, hvilket giver gode muligheder for at finde det hotel, der passer til dine ønsker og budget. Barcelona er også en rigtig interessant by at udforske, der tilbyder alt fra kirker, ramblaen og Camp Nou fodboldstadion til de sportsinteresserede. 

Hoteller i Kiel

Kiel, som ligger nær den dansk-tyske grænse, tilbyder en masse forskellige hoteller, som man kan booke overnatninger hos. Udover hotellerne, byder Kiel på en masse spændende seværdigheder, som man ikke bør gå glip af. I denne guide om hoteller i Kiel, kan du læse mere om hvilke hoteller vi anbefaler.

Hoteller i Riga

Riga, Letlands hovedstad, tilbyder en masse lækre hoteller til lavere priser end i Danmark. En masse af hotellerne ligger centralt i forhold til Rigas historiske centrum – derfor er der ikke langt til spændende seværdigheder og lækre restauranter.