Rejseguides der starter med H

Der er en del spændende destinationer, der starter med H. Det er også dem der præger denne side. Disse alfabetiske oversigter er nemlig bygget således op, at destination nævnes først efterfulgt af aktivitet eller type af artikler. For eksempel hed den første artikel på denne side Hong Kong seværdigheder. Rækkefølgen nedenfor er sorteret efter alfabetisk orden.

Hamburg seværdigheder

Hamburg byder på en masse seværdigheder til børn og voksne. Tag fx forbi Hamburgs Town Hall som huser både byens senat, parlament og byråd. Hvis du har børnene med, kan man tage forbi Chocoversum by Hachez som er en 1,5 time guidet tur hvor man lærer om hvordan chokolade bliver fremstillet.

Harzen seværdigheder

Der er alt for mange som blot oplever Harzen som et skilt på motorvejen mod sydlige himmelstrøg. Her kan du læse meget mere om Harzen seværdigheder, og hvorfor du skal gøre dig en tjeneste med en overnatning eller to i Harzen. Læs guiden til Harzen seværdigheder her.

Helsinki seværdigheder

Oplev en af de mindre nordiske hovedstæder. Noget af det mest fantastiske ved Helsinki seværdigheder er samspillet mellem byens kulturinstitutioner og naturens andereledeshed. For eksempel har en af de vigtigste Helsinki seværdigheder for børn Zoologisk have fået sin helt egen ø. Du kan læse meget mere om Helsinki seværdigheder her.

Hong Kong seværdigheder

Det er en af metropoler, der i natur er lidt svær at få styr på. På den ene side er det en moderne vesterlandsk by, og på den anden side er det en del af det kinesiske imperium. Det er faktisk i spillet mellem de to at Hong Kong seværdigheder bliver rigtig spændende. Det kan du læse meget mere om i denne store guide til Hong Kong seværdigheder.

Hoteller i Kiel

Kiel, som ligger nær den dansk-tyske grænse, tilbyder en masse forskellige hoteller, som man kan booke overnatninger hos. Udover hotellerne, byder Kiel på en masse spændende seværdigheder, som man ikke bør gå glip af. I denne guide om hoteller i Kiel, kan du læse mere om hvilke hoteller vi anbefaler.

Hoteller i Riga

Riga, Letlands hovedstad, tilbyder en masse lækre hoteller til lavere priser end i Danmark. En masse af hotellerne ligger centralt i forhold til Rigas historiske centrum – derfor er der ikke langt til spændende seværdigheder og lækre restauranter.