travel guides logo

Hotel i Amsterdam

Hotel i Amsterdam – Amsterdam har meget at byde på – også i forhold til et stort udvalg af hoteller. Du kan for eksempel bo i en hyggelig kanalbåd, indlogere dig i en ferielejlighed med eget køkken, bo på et luksuriøst hotel eller spare nogle penge ved at bo på vandrehjem.

Amsterdam er en hyggelig by, hvor du aldrig er langt fra kanaler, der er en vigtig del af byens DNA. Du kan sidde på en cafe og nyde udsigten til kanalerne, tage på en kanalrundfart, for eksempel med et tema, bruge kanalerne til at komme rundt og endda bo i en husbåd på kanalerne.

Derudover har Amsterdam også et væld af gode museer. Du kan for eksempel tage på Anne Frank museet, hvor du kan lære mere om den jødiske pige og hendes historie, Rembrandt museet, og Van Gogh museet, hvor du kan se nogle af de mest kendte malerier af de to hollandske malere. Læs mere om flere seværdigheder i Amsterdam her.

Sailor Suite Coaster Mado

Når du er i Amsterdam, handler det i virkelig høj grad om, at du er ved og på vandet hele tiden. Vil du også bo på vandet, er det en mulighed på for eksempel Sailor Suite Coaster Mado. Det er en husbåd, hvor du får et soveværelse, hyggeligt opholdsområde, køkken og badeværelse.

Båden ligger i Zeeburg omkring 3,8 kilometer fra Rembrandthuset. Det er derfor ikke helt i centrum, til gengæld får du en mere stille og rolig beliggenhed med udsigt over en sø og gode muligheder for at bade ved den nærliggende strand.

Canal Boat City Center

Vil du gerne bo på en kanalbåd i hjertet af Amsterdam, kan du i stedet vælge dette overnatningssted. Båden ligger kun 500 meter fra Anne Franks hus, så der er ikke langt til Amsterdams mange seværdigheder.

Båden har et soveværelse, badeværelse og et kombineret køkken-alrum. Det hele er holdt i en hyggelig og rustik stil. Hvis du gerne selv vil tilberede mad på ferien, er det oplagt for dig, at du vælger en husbåd med eget køkken. Når du bor på kanalen, vil der være god mulighed for at nyde den hyggelig aftenstemning uden at gå ud at spise.

Hapimag Resort

En anden mulighed for at kunne tilberede noget af din mad selv er, at du vælger at indlogere dig i en lejlighed. Det kan du for eksempel gøre på Hapimag Resort. Der har du et værelse med et tekøkken, hvor der blandt andet er mikrobølgeovn, kaffemaskine, brødrister og kedel. Det giver dig mulighed for at tilberede nogle af dine måltider selv.

Hvis du ikke ønsker at tilberede morgenmaden selv, kan du dog købe den på resortet. Der har de også en døgnåbenbutik, hvor du kan købe lidt mad på alle tider af døgnet, hvis du bliver sulten.

Hapimag Resort ligger i centrum af Amsterdam, kun 550 meter fra hovedbanegården og 900 meter fra Anne Frank Museet.

Zoku Amsterdam

Ønsker du en lejlighed, hvor køkken og opholdsrum er adskilt, kan du i stedet indlogere dig på Zoku Amsterdam. Der får du et stort opholdsrum med køkken, spiseplads og sofa. Der er eget badeværelse og et soveværelse, hvor du kan trække dig tilbage. Det kan være særligt rart, hvis du rejser med en anden.

Skal du være i Amsterdam i længere tid, er det et godt sted for dig at bo på Zoku Amsterdam. Det samme er tilfældet, hvis du skal arbejde, da hotellet har et fælles kontorlokale. Der er dog også gratis højhastigheds wi-fi, så du kan også sagtens sidde og arbejde på værelset.

citizenM Amstel Amsterdam

Vil du gerne bo på helt almindeligt hotel, hvor morgenmaden er med i prisen, kan du for eksempel vælge citizenM Amstel Amsterdam. Der serverer de en kontinental morgenmad hver morgen. Hotellet ligger i centrum af byen ikke langt fra seværdigheder som Artis Zoo og Rembrandthuset.

På det 4-stjernede hotel har du eget badeværelse og værelse med aircondition og fladskærms-TV. Alle værelserne er ikke-ryger værelser, så du kan være sikker på at få et værelse, der ikke lugter af røg. På hotellet er både en bar, restaurant og en fælles opholdsstue, hvor du kan slappe af.

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

Ønsker du et hotel, der er nemt at komme til og fra, er Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark et godt valg. Der kan du komme til lufthavnen Schiphol på 15 minutter i bil. Der er endda en shuttlebus til og fra lufthavnen. Du kan læse mere om fly til Amsterdam her.

Hotellets værelser har alt, hvad du kan ønske dig med gratis wi-fi, aircondition, te- og kaffefaciliteter og fladskærms-TV. En af de virkelig store attraktioner ved hotellet er dog tagbarren på 17. etage. Der er selvsagt en fantastisk udsigt over byen, og vil du have en sjov aften, kan du blive der og nyde deres Drink, Dine & Dance koncept.

Via Amsterdam

Vil du gerne bo lidt billigere, end du har mulighed for på et hotel, kan du i stedet indlogere dig på et vandrehjem. Der er værelserne mindre, nogle gange deler du dem med andre, og du deler som regel også badeværelse med dem.

Et godt vandrehjem i Amsterdam er Via Amsterdam. Det ligger 10 minutter med metro fra centrum. Du kan dog også leje en cykel på vandrehjemmet og cykle derind. De har sovesale for seks og otte personer, og værelser til to, fire og seks personer. Er I en større gruppe, der rejser sammen, er det derfor oplagt, at I tjekker ind der.

På vandrehjemmet er der fælles køkken og biograf, hvor du kan tilberede din egen mad og slappe af om aftenen.

Generator Amsterdam

Måske er du bange for, at et vandrehjem kommer til at være lidt for snusket i forhold til, hvad du foretrækker. Det er det dog ikke, når du bor på Generator Amsterdam. Det er et designer-vandrehjem, hvilket betyder, at der er tænkt på alle detaljer i forhold til indretningen – både af de private værelser og af sovesalene.

Du kan vælge mellem en seng på en sovesal til fire mennesker eller private værelser med plads til to, fire eller seks personer. De har også en lejlighed, hvor der er to soveværelser og en sovesofa i stuen, så der er plads til seks overnattende.

Amsterdam har altså masser af forskellige former for overnatning. Lige meget hvad du er til, vil det være muligt for dig at finde det helt rette til dit ophold i den hyggelige by.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

– Læs mere –

Relaterede artikler

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Indholdsfortegnelse Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de