travel guides logo

Hotel i Barcelona

Hotel i Barcelona – Du har et utal af forskellige muligheder at overnatte på, når du er i Barcelona. Dermed kan du nemt finde en overnatningsmulighed, der passer til dit budget og den måde, som du gerne vil holde ferie på.

Nogle bruger et par dage af deres ferie i Barcelona, mens andre vælger at bruge hele ferien i byen. Det skyldes ikke mindst, at Barcelona ligger lige ved havet. Dermed kan du gå på sightseeing om formiddagen og på stranden om eftermiddagen og på den måde få det bedste fra begge verdener.

Skal du rejse videre rundt i Spanien, er det dog perfekt for dig, at du arrangerer billeje fra Barcelona. Dermed kan du nemt tage på road trip rundt i landet.

Der er mange spændende seværdigheder i Barcelona, så selv hvis du ikke bruger hele ferien i byen, bør du i hvert fald sætte to til tre hele dage af til at nå de vigtigste. Det er for eksempel kirken La Sagrada Familia, det gotiske kvarter, Ramblaen og Parc Güell.

Central Apartments Barcelona

Vil du gerne have komforten ved at bo i en lejlighed, når du er på ferie, er dette sted værd for dig at overveje. Der kan du vælge mellem lejligheder til mellem fire og otte personer. Fælles for dem er, at de har eget køkken. Det er en kæmpe fordel for dig, der for eksempel gerne vil tilberede din morgenmad selv.

Lejlighederne er indrettet i en moderne stil med traditionelle elementer som kurveflet. Det giver en hyggelig stemning i den gamle bygning. Fra mange af vinduerne har du udsigt til smukke, gamle huse.

Central Apartments Barcelona ligger kun 100 meter fra en metrostation og cirka 10 minutters gang fra vigtige seværdigheder som La Sagrada Familia. Du har derfor meget nemt ved at komme rundt til de forskellige steder.

SuiteBCN

Hos SuiteBCN finder du luksuriøse lejligheder i hjertet af Barcelona til mellem to og fire personer. Lejlighederne er indrettet, så de på en gang er moderne, men samtidig tager hensyn til den ældre bygning, som de ligger i. Der er for eksempel et meget flot glasparti i nogle af lejlighederne.

Lejlighederne ligger kun 5 minutters gang fra den centrale plads i Barcelona Plaça Catalunya og dermed nogle af byens vigtigste seværdigheder. Der er derfor masser af restauranter og barer i nærheden, selvom du selvfølgelig også har mulighed for at tilberede mad i lejlighedens køkken. Det rummer alt, hvad du skal bruge.

Hotel Barcelona 1882

Foretrækker du at bo på hotel, når du er på ferie, kan du i stedet overveje at tjekke ind på Hotel Barcelona 1882. Det ligger 400 meter fra La Sagrada Familia, og hver lørdag byder personalet på gratis rundvisninger i kirken og i området Eixample. Hotellet har også en gratis cykeltjeneste, som du kan benytte.

Om aftenen kan du slappe af på hotellets tagterrasse, hvor der er en fantastisk udsigt over byen og La Sagrada Familia. Hver onsdag morgen er der yogaundervisning på tagterrassen.

På hotellet kan du vælge mellem værelser til to eller tre personer. De er indrettet i en flot, moderne stil, hvor der ikke er sparet på noget.

Praktik Èssens

Et andet godt valg for dig, der gerne vil bo på hotel i Barcelona, er Praktik Éssens. Hotellet ligger 500 meter fra Plaça Catalunya, hvilket gør det nemt for dig at komme til hotellet, når du ankommer med fly til Barcelona.

Du kan vælge mellem værelser til mellem to og fire personer. Alle værelserne har kaffemaskine, skrivebord og et opholdsområde, så du har mulighed for at slappe af, inden du tager på sightseeing i området. Med de mange barer og restauranter, der ligger lige omkring hotellet, er det dog ikke sikkert, at du kommer til at bruge så meget tid på værelset.

Room Mate Anna

Ønsker du at bo farverigt og futuristisk, skal du tjekke ind på Room Mate Anna i hjertet af Barcelona. Værelserne er gennemført indrettet, hvor der er fokus på en bestemt farve. Det er for eksempel rød, lilla og gul. Hotellet tilbyder værelser til to og fire personer. Du kan vælge mellem basic, deluxe og suiter.

Hotellet har en lækker solterrasse, hvor du kan nyde solen og svømme i den dybe pool. Poolen har åbent på alle tider af året, så du kan komme ud at svømme, lige meget hvornår på året du er der.  

Rodamon Barcelona Hostel

Rækker dit budget ikke til et hotel, kan du i stedet tjekke ind på et hostel. Der har du mulighed for at bo lidt billigere, men skal så dele værelse med nogle eller får et væsentligt mindre værelse, end du ellers ville have gjort.

På Rodamon Barcelona Hostel kan du vælge mellem private værelser, en seng på en sovesal og familieværelser. Dermed er det muligt for jer at bo, så det passer til jer. Der er et fælleskøkken og opholdsstue, hvor du har mulighed for at møde andre rejsende.

Hostlet ligger kun 10 minutter fra Diagonal metrostationen, og du kan derfor nemt komme rundt i byen og komme til og fra hostlet, når du ankommer.

Born Barcelona Hostel 

Et andet hostel, der er værd for dig at se nærmere på, er Born Barcelona Hostel. Derfra har du udsigt til Arc de Triomf, og der er ikke langt til Plaça Catalunya og Las Ramblas, der ligger henholdsvis 500 og 800 meter væk.

Du har mulighed for at bo på sovesale med mellem fire og seks personer. Er du kvinde, og vil du gerne sove sammen med andre kvinder, kan du vælge en sovesal kun for kvinder. Er I flere, der rejser sammen, kan I vælge et privat værelse, hvor I eventuelt kan få en ekstra opredning, hvis I er tre.

Der findes altså masser af forskellige måder, hvorpå du kan bo, når du er i Barcelona. Dermed vil det være nemt for dig at finde den måde, der passer til dit budget og behov i forhold til rejsen.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

– Læs mere –

Relaterede artikler

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Indholdsfortegnelse Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de