Hoteller i Bangkok

Hoteller i Bangkok – Der findes et stort antal hoteller i Bangkok, der varierer utrolig meget i forhold til pris og standard. Dermed kan du nemt finde et hotel, der passer til din pengepung og måde at holde ferie på. Læs mere om forskellige hoteller i Bangkok herunder.

Bangkok er en fantastisk og sprudlende metropol, hvor du har mulighed for at opleve utrolig mange forskellige seværdigheder. Det er lige fra det gamle kongepalads og smukke templer til hyggelige gadekøkkener og store shoppingcentre.

De fleste ankommer til Bangkok lufthavn, når de rejser til Thailand. I det tilfælde er det perfekt, at du bruger et par dage i byen på at vende dig til tidsforskellen og se på den store, sprudlende storby.

Du har mulighed for at bo på mange forskellige måder, når du er i Bangkok. Det er lige fra et billigt hostel på backpackergaden Khao San Road til lækre hoteller med udsigt over byen og pool på tagterrassen.  

Sawatdee Guesthouse the Original 

Hotellet er en god mulighed for dig, der rejser på budget, og ligger i området Dusit, lidt uden for det mest turistede område i Bangkok. Der er cirka to kilometer til Khao San Road. Guesthouset er derfor oplagt for dig, der foretrækker at bo i et mere stille og roligt område, hvorfra du kan tage på opdagelse om dagen.

På hotellet har du mulighed for at vælge mellem to, tre og firepersoners værelser. Rejser I flere sammen, er det hyggeligt for jer, at I også kan dele værelse. Det kan I netop på Sawatdee Guesthouse. Når I rejser fire sammen, har I mulighed for at vælge mellem køjesenge og en enkeltseng, en dobbeltseng og en sovesofa.

BED STATION Hostel Khaosan

En anden god budgetmulighed er BED STATION Hostel Khaosan. Som navnet antyder, ligger det midt i det berømte og berygtede backpackerområde Khao San Road. Der finder du alt, hvad hjertet kan begære af tøjbutikker, billige restauranter og ikke mindst barer. Hvis du rejser som backpacker og gerne vil møde andre, er det derfor oplagt for dig at vælge dette hostel.

Hostlet har en swimmingpool og aftenunderholdning, så du har også gode muligheder for at møde andre der. For eksempel kan du udfordre dem til et spil pool eller dart.

På hostlet har du kun mulighed for at sove på sovesal. Er I to, der rejser sammen, har I mulighed for at sove i en dobbeltseng på en sovesal. Er I en større gruppe, der rejser sammen, har I mulighed for at booke et familieværelse med fire køjesenge.

Cubic Bangna

Et godt budgetvalg for dig, der drømmer om eget værelse er Cubic Bangna, der ligger et stykke fra de mest besøgte seværdigheder i Bangkok som Grand Palace. Området har dog sin charme, fordi det er et sted, hvor helt almindelige thailændere bor, arbejder, handler og går ud at spise. Derfor får du nogle andre oplevelser, end hvis du boede i centrum.

Du kan vælge mellem værelser til to, tre og fire personer. På værelserne til to personer kan du vælge mellem en dobbeltseng, to enkeltsenge og endda to dobbeltsenge. Sidstnævnte kan I også booke, hvis I er fire, der rejser sammen.

Shangri-La Hotel Bangkok 

Drømmer du om en lidt mere luksuriøs overnatningsform, end den de to tidligere hoteller har kunnet tilbyde dig, bør du se nærmere på Shangri-La Hotel Bangkok. Det er et kæmpe hotelkompleks, hvor du har mulighed for at vælge mellem deluxe værelser og suiter, mange af dem med udsigt til floden.

På hotellet har de et kæmpe fitnesscenter, hvor du hver dag har mulighed for at deltage i danse- og aerobicundervisning. Du kan også spille tennis og gå i deres prisbelønnede spa, CHI.

Skulle du blive sulten, mens du er på hotellet, behøver du faktisk ikke at forlade det. Der er nemlig hele 10 forskellige restauranter. For eksempel har hotellet sin egen flodbåd, hvor du har mulighed for at spise autentisk thailandsk mad, mens du sejler op ad floden.

Siam Kempinski Hotel Bangkok

Et andet valg i den luksuriøse ende er Siam Kempinski Hotel Bangkok. Ankommer du med fly til Suvarnabhumi lufthavn, er det meget nemt for dig at komme til hotellet. Det ligger nemlig lige ved Siam stationen på højbanetoget.

Fra hotellet er det også nemt for dig at komme til det store shoppingcenter Siam Paragon, der ligger i forlængelse af hotellet.

På selve hotellet har du mulighed for at slappe af i deres spa, nyde lækker mad i en af deres tre restauranter og bo på lækre værelser med udsøgt indretning. For eksempel i deres cabana-værelser og have-suiter.

Eleven Hotel Bangkok Sukhumvit 11

Eleven Hotel Bangkok Sukhumvit 11 er et andet hotel, hvor du får masser af luksus, og hvor det er nemt for dig at komme til og fra lufthavnen. Hotellet har nemlig deres egen shuttleservice. Ankommer du sent, eller skal du af sted tidligt, vil det derfor være oplagt for dig at benytte dig af muligheden.

Hotellet har en stor terrasse med pool, hvor du har mulighed for at ligge i en solstol ude i selve poolen. Dermed kan du hurtigt dyppe tæerne, hvis du får det for varmt.

Du kan vælge mellem værelser til to og fire personer. Rejser I for eksempel to voksne og to børn sammen, kan I vælge et værelse med dobbeltseng og en køjeseng eller to værelser, der støder op til hinanden med henholdsvis en dobbeltseng og to enkeltmandssenge.

Lancaster Bangkok

Dette hotel tilbyder dig også luksus for alle pengene og gør det endda overordentligt nemt for dig at komme rundt i byen. De tilbyder nemlig shuttleservice med en tuk tuk. Så bliver det ikke mere thailandsk.

Fra hotellets terrasse er der en fantastisk udsigt over byen. Der finder du både en stor swimmingpool og en poolbar. Når du kommer hjem efter en lang dag med sightseeing, vil der derfor være god mulighed for, at du kan slappe af på terrassen.

Du kan vælge mellem værelser, suiter og lejligheder til mellem to og fire personer. Der er mange forskellige konstellationer, for eksempel lejligheder med en dobbeltseng i det ene rum og en enkeltseng i det andet.

Der er altså mulighed for at bo på en lang række forskellige måder, når du er i Bangkok. Dermed kan du nemt finde en måde, der passer til dit budget og behov for luksus.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de