travel guides logo

Hoteller i Kiel

Hoteller i Kiel

Hoteller i Kiel – Den tyske by Kiel byder på et stort udvalg af forskellige former for hoteller. Det gør det nemt for dig at finde det rette til dit besøg i den tyske by, der byder på mange spændende seværdigheder.

Kiel er en hyggelig, ældre by ikke langt fra den dansk-tyske grænse. Det gør den til et oplagt besøg på en kortere eller længere ferie. Der bor omkring 240.000 mennesker i byen. Den byder derfor på en række forskellige seværdigheder i Kiel, butikker, restauranter, pubber og alt, hvad du ellers skal bruge for at have et godt ophold i byen.

På grund af byens størrelse er der også et virkelig godt udvalg af hoteller – både i byens centrum og lidt uden for byen for dig, der gerne vil have noget mere ro. Det er nemt at komme til og fra Kiel med bil eller offentlig transport. Derfor behøver du ikke at lade dig skræmme af en beliggenhed lidt uden for centrum.

Når det kommer til hotellerne, er der også noget for enhver pengepung. Lige meget hvad budgettet til rejsen er, vil det derfor være muligt for dig at finde et hotel, der passer til det.

Overnatning i Kiel: Udvalgte hoteller

niu Welly hoteller i Kiel

Hotellet niu Welly ligger i nærheden af nogle af de vigtigste seværdigheder i Wien som Søfartsmuseet, Skt. Nikolaus Kirche og Skuespilhuset. Der er mange af gæsterne, der fremhæver beliggenheden som noget af det, de virkelig godt kan lide ved hotellet.

Alle værelserne er moderne og komfortabelt indrettet med fladskærms-TV, stor seng, klædeskab og gratis toiletartikler. Der er en stor morgenmadsbuffet, hvor de blandt andet serverer en lang række vegetarretter. Der er dermed noget for alle.

Hotel Astor Kiel by Campanile hoteller i Kiel

Vil du bo midt i det hele, skal du vælge Hotel Astor Kiel by Campanile. Hotellet ligger kun fem minutter fra byens tog- og busstation, hvilket gør det til et oplagt valg for dig, der ankommer til byen med offentlig transport. Derudover er der også kun fem minutters gang til bådterminalerne, hvorfra du kan tage på en havnerundfart.

Der er gratis morgenmad med i prisen, og den bliver serveret i hotellets restaurant på 10. etage med udsigt over Kiel Fjord – så kan det næsten ikke blive smukkere. Vil du nyde en drink om aftenen, kan du også gøre det på hotellet. Det sker ligeledes med udsigt over fjorden.

Intercity Hotel Kiel hoteller i Kiel

Har du tænkt dig at tage offentlig transport rundt i Kiel under dit ophold, skal du indlogere dig på Intercity Hotel Kiel. Hotellets gæster får nemlig gratis billetter til den offentlige transport. Derudover ligger hotellet kun fem minutters gang fra hovedbanegården, hvilket gør det nemt for dig at komme rundt.

Hotellet er også for dig, der gerne vil træne, mens du er på ferie. De giver nemlig gratis adgang til et træningscenter i nærheden. Det er med til at gøre, at du kan holde formen ved lige, selvom du bor på hotel.

Om aftenen kan du dog udfordre den gode form lidt ved at gå i deres KaiCityBar og nyde eksotiske drinks og gode tyske øl.

Hotel am Kieler Schloss Kiel by Premiere Classe hoteller i Kiel

Hotellet ligger centralt i byen i nærheden af Kieler Slot og det flotte havneområde Schwedenkai. Alle de stilfulde værelser har eget badeværelse, og du har mulighed for selv at tilberede en kop te eller kaffe på værelset.

Som gæst har du mulighed for hver morgen at nyde hotellets morgenmad. Du kan vælge den klassiske morgenmad eller deres skandinaviske morgenmad, hvor der er særlige skandinaviske specialiteter.

Steigenberger Conti Hansa Hoteller i Kiel

Hotellet ligger i centrum af Kiel, lige ved fjorden og kun 1,5 kilometer fra stationen. Det er moderne indrettet med træmøbler, TV med mange kanaler, eget badeværelse og en minibar, hvor du kan forfriske dig. Du kan dog også gå i hotellets bar og få en god øl efter en lang dag med sightseeing.

På hotellet kan du træne og bagefter slappe af i en sauna. Bagefter kan du nyde en god middag på restaurant Jakob, der byder på internationale specialiteter. Om morgenen får du serveret deres lækre morgenmad, som du om sommeren kan nyde på terrassen.

GHotel hotel & Living Kiel Hoteller i Kiel

Dette hotel ligger på en rolig beliggenhed lidt uden for Kiel. Der er dog kun fem minutter i bil ind til den hyggelige, historiske bymidte. Placeringen uden for byen gør dog også, at du kan få nogle anderledes oplevelser. For eksempel er det muligt for dig at leje cykler på hotellet og cykle langs med Kielerkanalen, der går fra Vesterhavet til Østersøen.

GHotel Hotel & Living Kiel er et oplagt valg for dig, der planlægger et længere besøg i byen. På hotellet har de nemlig vaskerum, hvor du kan få vasket dit tøj.

Hotel an der Hörn Hoteller i Kiel

Hotel an der Hörn ligger ikke langt fra banegården og gågaden og seværdigheder som Søfartsmuseet og Kieler Aquarium. Værelserne har enten en hyggelig balkon, hvor du kan nyde det gode vejr eller udsigt til floden.

Har du ikke lyst til at gå så langt, når du skal spise, kan du spise i hotellets rustikke restaurant, hvor de serverer lokale egnsretter, tyske specialiteter og frisktappet tysk øl.

Ringhotel Birke Kiel Hoteller i Kiel

Hotellet ligger ved en skov fem kilometer uden for Kiel. Det henvender sig særligt til forretningsrejsende og besøgende, der vil på spaferie. For de forretningsrejsende er der gratis transport ind til Kiel, der ligger 10 minutters kørsel væk.

For spafolket er der fire saunaer, dampbad, swimmingpool, massage og meget mere, som de kan bruge tiden på om dagen. Om aftenen kan de gå i hotellets restaurant Fischers Fritz, hvor de har specialiseret sig i retter med fisk og vildt.

Comfort Hotel tom Kyle Hoteller i Kiel

Hotellet Comfort Hotel tom Kyle ligger kun 500 meter fra den gamle bydel og Kiel Fjord. Du har både mulighed for at leje værelser og lejligheder, hvilket giver den plads og privatliv, som du ønsker. Værelserne er moderne indrettet, og der er TV og værdiboks på dem alle.

Fitnesscenteret Well You ligger lige ved siden af hotellet, og som gæst kan du gratis benytte det. Dermed kan du få trænet, selvom du er på ferie eller skal til konference.

Har du erfaringer med overnatning i Kiel?

Så del meget gerne og hjælp andre med at finde nogle gode overnatningsmuligheder i Kiel. Så skriv endelig løs i kommentarfeltet nedenfor!

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

– Læs mere –

Relaterede artikler

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Indholdsfortegnelse Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de