travel guides logo

Hotel i Riga

Hotel i Riga

Hotel i Riga – I Riga kan du bo på lækre hoteller til en lavere pris, end vi er vant til her i Danmark. Mange af hotellerne har spaområder, der er gratis for deres gæster. Det giver dig mulighed for at komme ned i gear efter sightseeing. Mange af hotellerne ligger i Rigas historiske centrum, hvilket gør, at du ikke har langt til seværdigheder og restauranter.

Riga er virkelig en up and coming by i forhold til at tage på storbyferie. Det er nemt og billigt at komme dertil med fly, og mange krydstogtskibe lægger også vejen forbi på deres færd rundt i Østersøen. Det skyldes ikke mindst Rigas hyggelige gamle bydel, der er på UNESCO’s verdensarvsliste og de mange seværdigheder i Riga, som byen byder på.

Derudover har byen et lavt prisniveauet sammenlignet med Danmark. Det gør, at du kan gå ud at spise på en lækker restaurant til en del mindre, end du kan i Danmark. Det lave prisniveau gælder selvfølgelig også for hotellerne, hvor du har mulighed for at bo på nogle meget lækre hoteller til en meget favorabel pris.

En del af hotellerne har et spaområde, som det er gratis for dig som gæst at bruge. Du kan dermed nemt slappe af efter at have været på sightseeing en hel dag – eller tage en hel dag på hotellet, hvor du får afslappende massage og tager kolde og varme bade.

Overnatning i Riga: Udvalgte hoteller

Wellton Riverside SPA Hotel i Riga

Hotellet ligger i Rigas gamle bydel og er perfekt for dig, der gerne vil udforske området og de mange restauranter. Du har dog også masser at tage dig til, hvis du vælger at blive på hotellet, da der er et stort spaområde med swimmingpool, koldt badekar, tyrkisk bad, urtesauna og mange andre lækre oplevelser.

På hotellet får du hver dag serveret lækker morgenmad. Hvis du har lyst til at spise på hotellet om aftenen, har de en restaurant, der serverer europæiske og asiatiske retter, blandt andet sushi. Er du ryger, kan du gå ind i det hyggelige cigarrum og nyde en cigaret.

Metropole Hotel by Semarah Hotel i Riga

Hotellet ligger i den gamle bydel tæt på populære seværdigheder som Frihedsmonumentet og Sorthovedernes Hus. Receptionen er åben hele døgnet, hvilket er en stor fordel for dig, der ankommer sent om aftenen eller skal afsted tidligt om morgenen. Personalet i receptionen kan hjælpe dig med at leje bil og arrangere transport til lufthavnen.

Værelserne er designet i en traditionel stil, der passer til det historiske ydre. Du går dog ikke ned på komfort, og alle har eget badeværelse, værdiboks, TV og minibar.

Grand Poet by Semarah Hotel i Riga

Hotellet ligger bare to minutters gang fra den gamle bydel lige ved siden af det berømte Bastionsbjerget. Der er både et fitnesscenter og et stort spaområde på hotellet, hvilket er med til at gøre, at du stadig kan få trænet på ferien, og at du virkelig kan komme ned i gear.

Værelserne er indrettet i en moderne, retrostil, der passer godt til det historiske ydre. De har alle skrivebord, el-kedel, badekåbe, tøfler, og du har mulighed for at låne et strygejern.

Rixwell Hotel Konventa Seta Hotel i Riga

Hotellet ligger i den gamle bydel i nærheden af Rigas Domkirke, 270 meter fra operaen. Værelserne er udformet i en hyggelig, klassisk stil med smukke trægulve og under taget er der synlige bjælker. Det bidrager alt sammen til, at der en hyggelig atmosfære.

Værelserne har eget badeværelse, hvor du har adgang til hårtørrer og gratis toiletartikler. Om morgenen bliver der serveret en lækker og mættende morgenbuffet.

Avalon Hotel and Conferences Hotel i Riga

På hotellet, der ligger i Rigas gamle bydel, har de døgnåben reception, hvilket giver dig mulighed for at ankomme og tage af sted, når det passer dig. Personalet kan hjælpe dig med lufthavnstransport.

Hotellet har en skønhedsklinik, hvor du har mulighed for at bestille en lang række forskellige former for behandlinger. Det er for eksempel manicure og pedicure. Der er også en restaurant på hotellet, der serverer europæiske retter og en rygeklub, hvor du kan nyde en cigaret, cigar eller pibe sammen med andre.

Sky High Hotel Airport Hotel i Riga

Hotellet ligger lige ved siden af Riga lufthavn 15 minutter i bil fra centrum. Det er perfekt for dig, der skal nå et tidligt fly(LINK) eller ankommer sent om aftenen og ikke har lyst til at tage ind til byen. Hvis du skal af sted tidligt og ikke kan nå morgenbuffeten, har de mulighed for at lave en madpakke til dig.

På hotellet finder du både værelser med og uden privat badeværelse. Derudover er der et fitnesscenter, en tennisbane og restauranten Pilot’s Club, hvor du har mulighed for at smage traditionel letlandsk mad.

Boutique Hotel Monte Kristo Hotel i Riga

Hotellet ligger i den gamle bydel, der er kun 450 meter til Museum for besættelsestiden og 500 meter til hovedbanegården. Værelserne er indrettet i en klassisk stil med træmøbler og eget badeværelse med hårtørrer og badekar eller brusebad.

Du får serveret morgenmad i hotellets restaurant, om sommeren har du mulighed for at nyde den på hotellets terrasse. Om aftenen har du mulighed for at spise europæiske retter i hotellets restaurant, hvor du får 10 % rabat en gang i løbet af dit ophold.

Hotel Garden Palace Hotel i Riga

Hotellet ligger i Rigas historiske centrum i en ældre bygning fra 1780. Værelserne er stilfuldt indrettet med antikke møbler, så stilen er gennemført fra inderst til yderst. På værelserne er der opholdsområde, skrivebord, minibar, TV og gratis WiFi.

Der er kun 200 meter til nogle af Rigas mest berømte seværdigheder. Det er blandt andet Daugava-floden, Sorthovedernes Hus og Peterskirken. Kun 300 meter væk ligger byens domkirke.

Hotellet har en hyggelig bar og cafe med en gård trukket væk fra gaden, hvor du kan sidde og nyde en drink eller en kop kaffe.

Rija VEF Hotel i Riga

Hotellet ligger 10 minutters kørsel uden for Rigas historiske centrum i et mere stille område. Det er derfor perfekt for dig, der vil på sightseeing i den gamle bydel om dagen, men foretrækker et mere roligt kvarter om aftenen. Vil du have det endnu mere stille og roligt, kan du gå ind i hotellets meditationsrum, Floating Universe.

Alle værelserne på hotellet er malet i forskellige farver, og der er store vinduer, der lukker masser af lys ind. Der er et område, hvor du kan sidde og arbejde på alle værelserne, og du har mulighed for selv at lave te og kaffe.

Har du erfaringer med overnatning i Riga?

Så del meget gerne og hjælp andre med at finde nogle gode overnatningsmuligheder i Riga. Så skriv endelig løs i kommentarfeltet nedenfor!

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

– Læs mere –

Relaterede artikler

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Indholdsfortegnelse Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de