På denne side kan du finde rejseguides til destinationer, der starter med “S”. Denne oversigt opdateres løbende som der kommer flere og flere rejseguides og artikler på hjemmesiden.

Samsø

Den hyggelige lille ø i midten af Danmark. Uanset om du er til musik, labyrinter eller falke, så er der spændende seværdigheder på Samsø. Når vi snakker Samsø seværdigheder er det meget hygge og natur, der er i fokus. Der er også et øko-museum blandt seværdighederne og et energiakademi. Blandt de lidt mere eksotiske seværdigheder på Samsø er der muligheden for at komme på sælsafari. Se guiden til Samsø seværdigheder her.

Sandiego

San Diego er også kendt som Amerikas fineste by. Blandt seværdigheder i San Diego finder du masser af museer og naturreservater. En af de San Diego seværdigheder som folk valfarter til for at se er SeaWorld San Diego. SeaWorld har været meget kendte for deres shows med spækhuggere, men det er slut i 2019 efter massiv kritik. Se hele guiden til San Diego seværdigheder her!

Sardinien

Sardinien er en af Italiens bedst gemte hemmeligheder. Her får du guiden til italienernes egen favorit ferieø! Blandt de rigtig fine Sardinien seværdigheder er der Santa Margherita di Pula, hvor du kan opleve smukke hvide sandstrande kun afbrudt af granitklipper og høje fyrretræer, og så er der naturligvis det ekstremt eksklusive Porto Cervo, hvor du kan finde de dyreste hoteller og butikker på Sardinien. Læs hele guiden til Sardinien seværdigheder her!

Singapore

Singapore er en stor blandet metropol, hvor kultur, kunst og byliv rummer indhold til mange besøg. I denne guide til Singapore seværdigheder finder du information om seværdigheder som sejlads på floden, bydelen Little India med sin unikke stil og også Chinatown, der har en helt anden stil, og naturligvis også Marina Bay Sands. Disse tre sammenhængende bygninger er hvad mange forbinder med Singapore, og det er helt sikkert et must-see blandt Singapore seværdigheder. Bliv inspireret her i guiden til Singapore seværdigheder!

Sheikh Zayed Mosque

På Abu Dhabi finder du bl.a. Sheikh Zayed Moskéen, der er en af de største moskéer i verden og samtidig utrolig smukt udført. Det er derfor helt klart et must see, når du kommer til Abu Dhabi. Der er gratis adgang og gratis guidede ture, man skal dog være opmærksom på, at der er strenge krav til påklædning for både mænd og kvinder. 

Svendborg

Danmarks mindste storby – Svendborg er centrum for det sydfynske, og det har det været i mange år. Derfor er der også mange seværdigheder i Svendborg, som er spændende at opleve. Nogle Svendborg seværdigheder er nemme at tilgå, hvis du kommer sejlende og andre kræver at du helst lige har en bil eller et godt transportmiddel med. Læs guiden til Svendborg seværdigheder her.

Sydney

Du kender nok allerede Operahuset i Sydney, der nok for danskere er det mest kendte af alle Sydney seværdigheder. Operahuset står også som et vartegn for hele byen og nogle gange for hele Australien! Der er imidlertid også en masse andre seværdigheder i Sydney. Blandt andet kan du opleve den berømte Bondi Beach, der nok er en af verdens mest berømte strande. Hvis du vil være på den sikre side, så find en af de områder, hvor der er sat hajnet op, på de steder undgår du at blive en lækker mundfuld for nogle af de mere uhyggelige gæster i Sydney. Læs hele guiden til Sydney seværdigheder her!

Sydsverige

Hvis du skal til Skåne, Blekinge, Småland eller Öland, så er denne her guide til Sydsverige seværdigheder relevant for dig. Her kan du læse om Sydsveriges seværdigheder som Nordeuropas største naturskov, shopping i Malmø, Astrid Lindgrens eventyrpark, feriebyer og meget mere. Klik dig ind her og læs mere om Sydsvaerige seværdigheder.

Symphony of the Seas

Dette er ikke en decideret seværdighed og så alligevel. Symphony of the Seas er verdens største krydstogtsskib. Symphony of the Seas kan holde over 6.000 gæster og der er både egen park, stort indkøbscenter, casino og de vildeste rutsjebaner. Læs mere om Symphony of the Seas her – Verdens største krydstogtsskib.

Sønderborg

Blandt de vigtigste Sønderborg seværdigheder er der Sønderborg Slot og Dybbøl Mølle. Der er dog også mange andre seværdigheder i Sønderborg, hvor du både kan gå på detektivarbejde i Escape House, opleve Virtual Reality i Universe, vandre rundt i den smukke natur og naturligvis om sommeren kan du opleve den berømte Ringridderfest i Sønderborg. Læs oplevelsesguiden til Sønderborg seværdigheder her.