Billeje i Flensborg

Billeje i Flensborg – Det er billigere for dig at leje bil i Flensborg end i Danmark, derfor er det oplagt at starte bilferien der. Du kan bruge bilen til at udforske byen og omegnen eller til at tage på længere ture i Tyskland eller de nærliggende lande. Det kan du læse meget mere om lige her!

 

Skal du udforske selve Flensborg, vil du typisk nemt kunne komme rundt til fods. Vælger du et hotel, der ligger lidt udenfor byen, kan det dog være rart for dig med en bil. 

Det er dog først særligt relevant med billeje i Flensborg, hvis du også vil udforske nogle af de omkringliggende byer og seværdigheder eller måske lige frem starte en roadtrip i byen.

Det er nemlig billigere for dig, at du lejer en bil lige på den anden side af grænsen, da priserne på billeje generelt er lavere. Forbindelserne til Flensborg er gode med både bus og tog, og du kan derfor nemt komme dertil med offentlig transport og så efterfølgende leje en bil.

Selvom du har en bil i forvejen, kan det være værd for dig at overveje, om biludlejning i Flensborg er noget for dig. En tur sydpå i bil slider nemlig meget på bilen og er med til at forringe dens værdi betydeligt. Når du regner det værditab med, kan det derfor i nogle tilfælde godt betale sig for dig, at du lejer bil, selvom du allerede er bilejer. Herunder kommer vi ind på nogle af de steder, hvor du har mulighed for at leje en bil.

Biludlejning i Flensborg

Nedenfor får du en oversigt over de forskellige udlejere der er i Flensborg. Det kan være en god ide at gå igennem sammenligningsportaler, der tager de fleste udlejere med i sammenligningen.

Avis biludlejning

Biludlejningsfirmaet Avis har adresse i Flensborg centrum på 6, Liebigstrasse. De har hele 10 forskellige former for biler at vælge imellem, hvilket gør det nemt for dig at finde den type, der passer til dit behov. Det kommer selvfølgelig både an på antallet af passagerer, og hvor meget bagage I har med.

Der er mulighed for fri kilometer i flere af bilerne, og der er inkluderet gratis tyverisikring og skadesdækning. Ændrer du planer, efter du har booket, er der gratis afbestilling.

 Link til Avis i Flensborg.

Europcar biludlejning

Du finder også Europcar i centrum af Flensborg, nærmere bestemt på 51, Zur Bleiche. De har hele 25 forskellige former for biler at vælge imellem, hvilket i sandhed gør, at du nemt kan finde den mest optimale.

Alle bilerne giver dig mulighed for at køre 2100 kilometer gratis. Det gør dem til et oplagt sted at leje, hvis du har tænkt dig at udforske Tyskland eller de nærliggende lande, men ikke hvis du vil bruge Flensborg som udgangspunkt til at køre sydpå.

Bilerne kommer med gratis tyveriforsikring og skadesdækning, og du har mulighed for at booke nu og betale senere.

Du finder her et link direkte til Europcar.

Hertz biludlejning

Biludlejningsfirmaet Hertz finder du lige ledes i hjertet af Flensborg. De har adresse på 7, Europastrasse, Jarplund. Hos dem kan du vælge mellem ni forskellige typer af biler, der er både små og store biler i blandt. Med i prisen er tyverisikring og skadesdækning.

I alle bilerne må du køre op til 2500 kilometer. Lige som med Europcar er bilerne fra Hertz altså et godt valg, hvis du ikke skal køre alt for langt. Samtidig kan du jo netop komme rimelig langt omkring i Tyskland, når du må køre 2500 kilometer. For eksempel er det rigeligt til at se seværdigheder i Flensborg og omegn.

Du kan finde et link til Hertz i Flensborg her.

Inter Rent biludlejning

Firmaet Inter Rent har adresse på 3, Rudolf-Diesel-Strasse i det centrale Flensborg. Hos dem kan du vælge mellem hele 54 forskellige typer af biler. Der er derfor virkelig god mulighed for at finde den rette.

Alt efter, hvor dyr eller billig en løsning du vælger, har du mulighed for at køre fra 1400 kilometer for de billige lejebiler og op til et ubegrænset antal kilometer for de lidt dyrere biler.

Den billige bil er perfekt, hvis du for eksempel har et hotel  lidt uden for Flensborg og bruger det som udgangspunkt til at udforske byen og de øvrige seværdigheder i Slesvig. Du kan se mere om overnatning i Flensborg her!

Du har mulighed for at booke nu og betale senere, når du bruger Inter Rent. Med i prisen er også afbestilling, tyveriforsikring og skadesdækning.

Du kan finde Inter Rent i Flensborg via dette link!

Gode roadtripruter i Tyskland

Hvordan du vil bruge din lejede bil fra Flensborg, er helt op til dig. Du kan bruge den til at udforske området eller til at køre på længere ture med.

Seværdigheder i nærheden af Flensborg

I området kan du for eksempel tage til den populære badeø Sylt, der ligger ikke langt fra danske Rømø. Du vil dog opleve en noget anderledes stemning end på Rømø, da det er på Sylt, at jetsetterne holder ferie.

Du kan også tage til den hyggelige by Lübeck. Den er lige som Flensborgs julemarked også kendt for sit store og charmerende julemarked,  men kan besøges hele året. I byen kan du for eksempel se det imponerende museum Holstentor over byens historie og den smukke domkirke.

I nærheden af Flensborg kan du også tage i forlystelsesparken Hansa-Park. Den er åben i sommermånederne, og der er forlystelser for hele familien.

Den romantiske vej i det sydlige Tyskland

Har du mod på en længere køretur, kan du tage til det sydlige Tyskland og køre på den romantiske vej. Den ligger på grænsen til Østrig og blev skabt i 1950’erne, da man prøvede at lokke turister til det land, der ellers var kendt for krig og ødelæggelse kun få år tidligere.

Turen går gennem det smukke alpelandskab og forbi smukke, eventyrlige slotte som Neuschwanstein. Ruten er 350 kilometer lang og starter i Würzberg og slutter i Füssen.

Harzen er altid hyggelig

Hvis du ikke vil køre helt så langt for at se bjerge, kan du i stedet tage til Harzen. Det er oplagt som en roadtrip fra Flensborg, og det tager kun omkring 4,5 timer at komme dertil. Det er derfor noget mere overskueligt end alperne ved den østrigske grænse.  Du kan læse mere om Harzen seværdigheder her.

I Harzen kan du for eksempel køre med et hyggeligt gammelt veterantog op til bjerget Bloksbjerg. Det er en meget smuk tur, og det er samtidig utrolig stemningsfuldt at sidde i det gamle tog.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de