Overnatning i Flensborg

Overnatning i Flensborg – Du har masser af muligheder for at overnatte i Flensborg, der er en hyggelig by med en masse spændende seværdigheder. Du kan finde overnatning i alle prisklasser, vi kommer ind på nogle af de mest populære herunder. 

 

Flensborg er en superhyggelig by at tage til. Der er en idyllisk gammel bydel, en række spændende museer og en masse gode butikker, hvor du kan få varerne lidt billigere. Derfor kan du sagtens få en eller flere dage til at gå i byen.

Byen egner sig perfekt til en weekendtur eller som base til at udforske resten af området. Byen er for eksempel populær, når der fra november til slutningen af december bliver afholdt julemarked i Flensborg.

Flensborg har en lang række forskellige former for hoteller, hvilket gør, at der er noget for dig, lige meget hvor stort eller lille dit budget er.

 Byen egner sig perfekt til en weekendtur eller som base til at udforske resten af området. Byen er for eksempel populær, når der fra november til slutningen af december bliver afholdt julemarked i Flensborg.

Flensborg har en lang række forskellige former for hoteller, hvilket gør, at der er noget for dig, lige meget hvor stort eller lille dit budget er.

Overnatning i Flensborg: Udvalgte hoteller

Hotel am Fjord

Det populære Hotel am Fjord ligger i det centrale Flensborg, for eksempel er der kun 15 minutters gang til det populære Flensborg Brauerei. Det er et privat bryggeri, hvor du kan komme rundt og se, hvordan bryggeriet fungerer. Det er bare en af de mange Flensborg seværdigheder, som du kan opleve.

På hotellet er der gratis wi-fi overalt, og der er parkering, så du ikke behøver at tænke på at skulle finde en plads til bilen. Alle værelserne har eget badeværelse, og om morgenen får du en stor morgenbuffet med croissanter, frugt og masser af pålæg.

Læs mere om Hotel Am Fjord her hos Booking.com

Hotel des Nordens

Hotel des Nordens ligger kun 200 meter fra den danske grænse. Der er dermed lidt længere ind til Flensborg, cirka 8 kilometer, men stadig en rigtig god beliggenhed.

Hotellet har en lækker spaafdeling, som du har mulighed for gratis at benytte, når du er gæst. Der er både en indendørs og udendørs pool, så du har mulighed for at komme ud at svømme hele året.

Alle værelserne har eget badeværelse, og mange af dem har også egen balkon. Hver morgen bliver der serveret en lækker morgenbuffet, og om aftenen har du mulighed for at gå i deres bar, hvor de serverer tyske specialøl, vin og forskellige former for kaffe.

Læs mere om Hotel des Nordens hos Booking.com her.

Hotel Alte Post Flensburg

Hotellet ligger kun 100 meter fra Flensborg Havn og har dermed en meget central placering i forhold til gågaden og seværdigheder som Søfartsmuseet. Hotellet har døgnåbent. Du kan dermed ankomme på alle tidspunkter af døgnet, hvilket giver dig en høj grad af fleksibilitet.

Har du brug for at få opbevaret din bagage, inden du skal videre fra Flensborg, kan du få opbevaret din bagage på hotellet. Det kan for eksempel være, hvis du skal have afleveret din lejebil i Flensborg.

Læs mere om Hotel Alte Post Flensburg her.

Hotel Flensburger Hof

Selvom hotellet ligger midt i byen, har det stadig en stille beliggenhed tilbagetrukket i en gårdhave. Hotellet byder på elegante og rummelige værelser. Er I flere, der rejser sammen, kan I tjekke ind på et familieværelse, hvor der er plads til hele to voksne og tre børn.

Når I ankommer, får I serveret kaffe og kage, så I får en hyggelig velkomst. Har I lyst til noget at drikke om aftenen, kan I købe forskellige former for pilsnere i receptionen. Værker ryggen eller benene efter en dag med sightseeing, kan I få massage på hotellet.

Læs mere om Hotel Flensbuger Hof her hos Booking.com.

Dittmers Hotel

Vil du bo i Flensborgs hyggelige gamle bydel, skal du tage på Dittmers Hotel. Det ligger ikke langt fra Südermarkt, der er begyndelsen for Slesvig-Holstens længste gågade. Du er dermed virkelig centralt placeret, og havnen er ikke særlig langt væk med dens udbud af pubber, restauranter og butikker.

Værelserne er indrettet i hyggelige og varme farver, der matcher hotellets smukke historiske ydre. Det gør dog ikke, at du skal gå ned på udstyr. På værelserne er der for eksempel fladskærms-TV, og der er gratis wifi overalt.

Læs mere om Dittmers Hotel her hos Booking.com.

Hotel Hafen Flensburg

Hotellet er et nybygget hotel, der åbnede i 2016. Det betyder, at du får et ophold på et moderne hotel med alle de bekvemmeligheder, der dertil følger. Det betyder også, at mange af værelserne har et stort opholdsområde, hvor du kan sidde og slappe af, og mange af dem har også eget køkken.

Hotel Hafen Flensburg er bygget lige ned til havnen, hvilket gør, at du får havudsigt fra en stor del af værelserne. Samtidig er du tæt på alt, hvad byen kan byde på af restauranter, butikker og seværdigheder. Receptionen har døgnåbent, så du kan ankomme på alle tider af døgnet.

Læs mere om Hotel Hafen Flensburg her hos Booking.com.

Hotel Nordig

Hotellet ligger lidt uden for det centrale Flensborg i bydelen Mürwik. Det er en gammel sømandsbydel, der ligger lige ned til vandet i byens østlige side. I dag er det byens største bydel, og den giver et godt indblik i en anden del af byen end centrum, som du typisk kommer til at opleve som turist. På trods af, at du er lidt uden for byen, er der ikke langt ind til centrum. Det tager bare 5 minutter i bil.

Alle værelserne er indrettet i en hyggelig stil med varme farver. Der er fladskærms-TV, gratis wifi, gratis parkering og en stor morgenbuffet.

Du kan læse mere om Hotel Nordig hos Booking.com her.

Hotel Wassersleben

Hotellet ligger lidt uden for byen i Harrislee, der er dog ikke langt ind til Flensborg. Hotel Wassersleben ligger lige ud til vandet, hvilket giver dig en fantastisk havudsigt fra en lang række af værelserne. Det gør også, at der er en god strand lige i nærheden, hvor du kan komme ud at bade.

Er du til en aktiv ferie, kan du tage ud at vandre, sejle, windsurfe og spille golf i nærheden. Om aftenen kan du slappe af i spa- og wellnessafdelingen på hotellet, der er gratis for gæsterne.

Læs mere om det lækre hotel Wassersleben her hos Booking.com.

ibis budget Flensburg City

Et af de billigste hoteller i byen er det 1-stjernede ibis budget Flensburg City. Det er et hyggeligt hotel til prisen og ligger lidt udenfor byen. Der er 2,3 kilometer til gågaden i det centrale Flensborg. Der er dog kun 400 meter til den hyggelige havn og 1 kilometer til Søfartsmuseet.

Selvom hotellet kun har en stjerne, har det stadig en række faciliteter. For eksempel får du gratis morgenbuffet og fri wifi.

Læs mere her hos Booking.com. 

Hotel Ramada Flensborg

Dette hotel har noget af den meste fantastiske udsigt over Flensborg. Videre ligger Hotel Ramada lige ved strandpromenaden. Der er under 5 minutters gang til seværdigheder som Marienkirche, Flensborg søfartsmuseum og Museumsværftet.

Der er masser af faciliteter på hotel Ramada, og der er vigtigst gratis Wifi og selvstændig parkering. Videre er der også en restuarant og bar. Så det her hotel er et godt sted at starte og slutte dagen i Flensborg.

Læs mere her hos Hotels.com. 

Overnatning i Flensborg fra Hotels.com

Her kan du se en liste over hoteller i Flensborg og muligheder for overnatning i Flensburg. Det kan du se nedenfor:

Har du erfaringer med overnatning i Flensborg?

Så del meget gerne og hjælp andre med at finde nogle gode overnatningsmuligheder i Flensborg. Så skriv endelig løs i kommentarfeltet nedenfor!

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de