Overnatning i Neumünster – Der er en række forskellige hoteller i Neumünster. Mange ligger i centrum af byen, men ønsker du en mere rolig beliggenhed, har du mulighed for at finde det. Flere giver rabatkuponer til Neumünster Outlet.

Neumünster er en hyggelig by i det nordlige Tyskland, kun et par timer fra den dansk-tyske grænse og kun 1,5 timer fra Puttgarden, hvorfra der er færgeforbindelse til Rødby på Lolland. Byen har en hyggelig historisk bymidte med mange seværdigheder, ikke mindst det store McArthur Glen Design Outlet. Der kan du finde designertøj til hele familien og boligtilbehør til en meget favorabel pris.

På grund af alt det, der er at se i byen og i området, er der mange, der vælger at tage en overnatning eller flere i Neumünster. Heldigvis er der hoteller og vandrehjem for alle, hvilket gør, at du nemt finder noget, der passer til din smag og pengepung.

Du kan både finde hoteller med en rolig placering uden for byen og finde nogle, der ligger i hjertet af byen. Skal du på outlet, bør du holde øje med, hvilke hoteller der udleverer rabatkuponer til deres gæster – dermed kan der være lidt ekstra penge at spare.

Overnatning i Neumünster : Udvalgte hoteller

Der er en række spændende seværdigheder i Neumünster og omegn, men når vi kigger på de danske besøgende, så er det særligt et sted i Neumünster, der er den store magnet. Det er Neumünster Designer Outlet – eller helt korrekt McArthurGlen Designer Outlets. Derfor får du også denne sektion med overnatning i Neumünster i to sektioner. De steder der er tætte på Outlettet, og de steder der er tættere på Centrum!

Hoteller nær Neumünster Centrum

Neues Park Hotel

Hotellet ligger i en park i hjertet af Neumünster. Det giver dig en central placering, når du vil udforske Neumünster seværdigheder og vil ud at spise på en af de mange restauranter om aftenen. Derudover er der heller ikke langt til Messecenteret og busstationen, og du kan hurtigt komme til Kiel, Lübeck og Hamborg, hvis du gerne vil på en dagstur dertil.

Værelserne er moderne indrettet med et skrivebord og i mange tilfælde også et opholdsområde med et par stole. Der er eget badeværelse på alle værelserne med enten brusebad eller badekar.

Afstand til Neumünster Centrum: ca 500 m

Afstand til Neumünster Outlet:  ca. 4,5 km

Klik her for at finde ledige værelser på Neues Park Hotel

Firzlaff’s Hotel

Vil du være tæt på messecenteret Holstenhallen, er Firzlaff’s Hotel et godt bud. Det er et hyggeligt familiedrevet hotel, der ligger i udkanten af Neumünster, hvilket stadig gør at der ikke er langt til centrum. Der er gode forbindelser med offentlig transport ind til byen, og stationen ligger kun 1,5 kilometer væk.

Hotellet er meget charmerende med sin kitchede indretning, der straks vil sende tankerne et godt stykke tilbage i tiden. Om morgenen serverer de en lækker morgenmad for dig.

Afstand til Neumünster Centrum: ca. 2 km

Afstand til Neumünster Outlet: ca. 6 km

Klik her for at finde ledige værelser på Firzlaff’s Hotel.

Altes Stahlwerk Business and Lifestyle Hotel

Har du planer om at bruge en eller to dage på Neumünster Outlet, er dette det helt rigtige hotel for dig. Alle hotellets gæster får nemlig en kupon, der giver dem 10 % rabat på en vare i outlettet. Dermed kan du altså spare endnu flere penge på de mange mærkevarer, som du kan finde til en favorabel pris på outlettet.

Hotellet ligger centralt i byen og byder på indbydende moderne værelser, hvor du har alle de bekvemmeligheder, som du kunne ønske dig: fladskærms-TV, gratis WiFi, kaffemaskine og en stor morgenbuffet hver morgen.

Der er er en sauna på hotellet, som du frit kan benytte som gæst, og du kan bestille skønheds- og massagebehandlinger efter behov. Hotellet har sin egen restaurant, hvor de serverer lækker lokal mad og retter fra middelhavskøkkenet.

Afstand til Neumünster Centrum: ca 1,5 km

Afstand til Neumünster Outlet: ca. 5 km

Find ledige værelser her!

Kiek in (vandrehjem)

På det hyggelige vandrehjem Kiek in kan du finde billig overnatning i hjertet af Neumünster. Det er opført i en klassisk stil med store udearealer, hvor der er mulighed for at opholde sig, når det er godt vejr. Til frokost har du mulighed for at få serveret mad på terrassen og i spisestuen, deriblandt en række forskellige vegetarretter.

Selvom det er et vandrehjem, behøver du ikke at frygte at dele værelse med andre; Kiek in har kun værelser til en og to personer. Alle værelserne har TV og eget badeværelse.

Vil du slappe af, kan du spille billard eller bordtennis. Der ligger også en badesø kun 8 kilometer væk, hvis du får lyst til en dukkert.

Afstand til Neumünster Centrum: ca. 1,2 km

Afstand til Neumünster Outlet: ca. 3,2 km

Find ledige værelser her!

Hotel Friedrichs

Hotellet ligger omkring 1,5 kilometer fra Neumünster centrum, hvilket giver det en central, men alligevel rolig placering. Når du skal ud og spise om aftenen, skal du bare gå fem minutter, før du kommer til et område, hvor der er masser af restauranter.

På hotellet får du serveret morgenmad i et hyggeligt og lyst morgenmadslokale. Også hotellets værelser er lyse og hyggeligt indrettede, og har alle TV, telefon og eget badeværelse.

Afstand til Neumünster Centrum: ca. 1,5 km

Afstand til Neumünster Outlet: ca. 2,7 km

Du kan her se om der er ledige værelser!

Hotel Hildebrandt’s

Dette er et andet godt sted at bo for dig, der skal på Neumünster Outlet også kendt som McArthur Glen Design Outlet. Som gæst på Hotel Hildebrandt’s får du nemlig også en kupon med 10 % rabat til outlettet.

Hotellet henvender sig dog også til mange andre gæster med sin centrale placering, kun fem minutter fra Neumünsters bymidte, men alligevel kun 8 minutter fra motorvej A7. Værelserne er lyse og farverige og dekoreret med interessante kunstværker.

Om morgenen får du serveret en lækker morgenbuffet, og stort set hele døgnet har du som gæst mulighed for gratis at besøge fitnesscenteret Well You, der ligger lige i nærheden.

Afstand til Neumünster Centrum: ca. 1,1 km

Afstand til Neumünster Outlet: ca 4,5 km

Du kan her se muligheder for at finde værelser her!

Hoteller nær Neumünster Outlet

Hotel Wittorf

Ønsker du en rolig placering, kan du helt sikkert finde den på Hotel Wittorf, der ligger i udkanten af Neumünster. Der finder du store lyse værelser, mange af dem med udsigt til haven. Om morgenen får du serveret lækker morgenmad, som du har gode muligheder for at komme ud og nyde på hotellets terrasse, når det er godt vejr.

Har du lyst til at komme ud i naturen, kan du låne cykler på hotellet. Den smukke sø Einfelder See ligger kun 15 minutter i bil fra hotellet. Hvis du vil ind til byen, er der ikke langt, og hvis du skal videre med toget, er togstationen kun tre minutter væk i bil.

Afstand til Neumünster Centrum: ca. 3,5 km

Afstand til Neumünster Outlet: ca. 700 m

Find ledige værelser her!

Best Western Hotel Prisma

Hotellet ligger i udkanten af byen kun 3 minutter fra motorvejen. Det gør det nemt at komme til og fra hotellet, hvis du er i bil. Der er en række fitness- og wellnessfaciliteter på hotellet, hvilket giver dig god mulighed for at træne og forkæle dig selv som gæst.

Alle værelserne er indrettet farverigt og komfortabelt. Der er skrivebord og satellit-TV på alle værelserne og på badeværelset er der hårtørrer og kosmetikspejl. Om morgenen får du serveret morgenmad, og om aftenen er der mulighed for at spise i hotellets restaurant.

Afstand til Neumünster Centrum: ca. 7,5 km

Afstand til Neumünster Outlet:  ca. 2 km

Find muligheder for ledige værelser her!

Flere hoteller i Neumünster fra Hotels.com

Viser alle 10 resultater

Har du erfaringer med overnatning i Neumünster?

Så del meget gerne og hjælp andre med at finde nogle gode overnatningsmuligheder i Neumünster. Så skriv endelig løs i kommentarfeltet nedenfor!