Neumünster Outlet – Vil du købe mærketøj til en favorabel pris, skal du tage på Neumünster Outlet, der ikke ligger langt fra den dansk-tyske grænse. Du kan sagtens tage dertil på en dagstur eller blive flere dage og gå amok i de mange muligheder, som centeret byder på. For nogle er Neumünster Outlet et sjovt sted at stoppe, når de er på vej igennem Tyskland. For andre er det et vigtigt sted at shoppe, da de der kan købe en stor del af deres tøj og boligartikler – med store besparelser. Lige meget hvad er det vist sikkert at sige, at outlettet er en af de helt store seværdigheder i Neumünster

 

På outlettet kan du nemlig finde en række butikker, der normalt er kendte for deres høje priser. På Neumünster Outlet kan du dog godt regne med, at du kan spare i hvert fald 70 %. Derudover er der også specialtilbud på forskellige mærker eller produkter. Det kan være særlige uge- eller månedstilbud. Det er derfor værd for dig at holde øje med deres hjemmeside, hvis du er på jagt efter noget bestemt. Neumünster ligger bare to timer fra den dansk-tyske grænse og halvanden time fra Puttgarden, hvor der går færge til Rødby på Lolland. Det er derfor nemt for dig at komme til og fra.

Butikker på Neumünster Outlet

Der er 120 butikker i Neumünster Outlet. Alle er kendte mærker som Hunkemöller, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Michael Kors og mange flere. Der er dermed god mulighed for dig for at finde dit yndlingsmærke og få store rabatter på at handle hos dem. Hører du til dem, der jævnligt lægger vejen forbi Neumünster Outlet eller McArthur Glen Outlet, som det egentlig hedder, kan du vælge at blive medlem. Dermed får du 25 % rabat på dit næste køb på outlettet. Det giver dig altså yderligere muligheder for at spare penge.

Hvor lang tid skal jeg bruge på outlettet?

Outlettet har åbent mandag til lørdag og på udvalgte søndage. Det har lukket på helligdage. Inden du tager af sted, bør du selvfølgelig altid undersøge, om der nu også er åbent de dage, hvor du gerne vil besøge det. Det er meget forskelligt, hvor lang tid gæsterne bruger i outlettet. Du bør dog i hvert fald sætte en dag af til det. Der er så meget at se og opleve, og det tager tid at gå de forskellige butikker igennem for at finde frem til det, som du gerne vil have. Derudover tager det mindst et par timer at komme dertil fra Danmark. Fra København tager det omkring 4,5 timer. Derfor er det rart, at du har god tid, når du er der. Der er mange, der vælger at sætte i hvert fald to dage af til outlettet. Dermed har de rigeligt tid til at få shoppet alt det, de gerne vil. Samtidig kan de gøre en tur ud af det ved at sove på hotel (LINK), spise lækker mad og se nogle af de øvrige seværdigheder i byen. Nogle hoteller udleverer rabatkuponer til outlettet, når du overnattet hos dem. Det er derfor værd for dig at holde øje med det, når du booker.

Gratis parkering af børn og bil

Du kan sagtens tage dine børn med på outlet. De mindre børn kan blive kørt rundt i særlige kiddy cabs, hvilket de helt sikkert vil elske. Der er masser af puslerum i centeret, hvilket gør det nemt at have de små med. Har du børn over fire år, kan de boltre sig på den store legeplads, mens du shopper. Det er et kæmpe område med gynger, klatretårne og meget andet, som dine børn vil kunne bruge lang tid på at udforske. Det er dog ikke bare børnene, du på den måde kan få parkeret helt gratis, når du skal shoppe. Der er også over 1000 gratis parkeringspladser til bilen ved outlettet. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at bekymre dig om, om der kommer en emsig P-vagt og giver dig en bøde.

Mange muligheder for at få noget at spise

Bliver du sulten, når du besøger Neumünster Outlet, behøver du ikke at forlade centeret. Der er nemlig en række forskellige restauranter og cafeer i centeret. Det er for eksempel Bistrot, Marché og Nordsee. Bistrot og Marché byder på måltider i en højere kvalitet og med gode råvarer. Nordsee serverer fast food med fisk. Skal du have noget hurtig mad at tage med dig, er det derfor det rette sted. Har du brug for en kop kaffe og måske et stykke kage at forfriske dig på, kan du i stedet gå på Starbucks. Er du lækkersulten, kan du også gå i chokoladebutikken Lindt, der har en stor butik i centeret.

Få rabatkuponer ved at købe særlig Outlet-billet hos Scandlines

Skal du med færgen fra Rødby til Puttgarden, har du mulighed for at købe en særlig outlet-billet hos Scandlines. Med den bliver der reserveret plads til din bil på to bestemte afgange på dagen – du har dog mulighed for at benytte alle afgange. Derfor behøver du ikke at være bange for, at du ikke når færgen. Når du viser outlet-billetten i receptionen i Neumünster Outlet, får du udleveret fem rabatkuponer med 10 % ekstra rabat. Du kan bruge dem i stort set alle butikkerne. Du betaler 549 kroner for billetten, men når du viser den på returvejen på færgen, får du 250 kroner tilbage. Det kan du enten få i kontanter eller som værdikuponer, du kan bruge til at shoppe på færgen.

Det bør du også købe, når du er i Tyskland

Når du er i Tyskland, er det en god ide, at du benytter dig af muligheden for også at handle i bordershoppen på vej hjem. Der kan du købe en lang række forskellige varer til en meget favorabel pris. Øl, vin og sodavand er nogle af de mest almindelige køb, men der er også mange penge at spare på for eksempel chokolade. De fleste bordershops har netaviser, hvor du kan tjekke, hvad ugens tilbud er. Dermed kan du planlægge indkøbsturen hjemmefra.