Rejseguides der starter med F

I denne alfabetiske guide er vi kommet til bogstavet “F”. Opbygningen på artikler er således at destinationen indlede en artikel efterfulgt af det, som vil blive beskrevet. Nedenfor er der eksempelvis Fyn seværdigheder, hvor det er F’et fra Fyn, der gør at guiden kommer med på listen.

Fanø seværdigheder

Her kan du læse om den store ø i Vadehavet. Fanø ligger lige ud for Esbjerg, og Fanø danner en form for forsvar for Esbjerg, og det er en af de ting der gennemsyrer, når man snakker om Fanø seværdigheder. Under 2. Verdenskrig blev der nemlig bygget massevis af bunkere, der skulle virke i forsvaret af Esbjerg mod en eventuel allieret invasion. Der er dog også masser af andre seværdigheder på Fanø, hvor du kan opleve en lokal ravsmed, lange strande og selv en strikkefestival!

Flensborg julemarked

En af de ting, som man skal opleve, når man rejser i Tyskland i november til juleaften, det er julemarkederne. Det gælder også når du besøger Flensborg, her er julemarked i Flensborg placeret i den gamle by. Der er desuden en lidt speciel tradtion omkring glühwein ved julemarked i Flensborg. Det kan du læse meget mere om her!

Flensborg overnatning

I denne guide til overnatningsmuligheder i Flensborg kan du læse om udvalgte hoteller i Flensborg. Der er så at sige et stykke mellem de lækre steder med overnatning i Flensborg, og her får du leveret adskillige af de lækre hoteller.

Flensborg seværdigheder

Flensborg er en utrolig by med en dansk og tysk historie. Det er en af de byer i Nordtyskland med et ret stort dansk mindretal. Historien mellem at være dansk og tysk præger også de mange spændende Flensborg seværdigheder. Flensborg er generelt en dejlig by, og den er særlig spændende for danskere at besøge, da vi deler så meget historie. Læs hele guiden til Flensborg seværdigheder her.

Flybilletter

Hvor får du de billigste flybilletter. Denne guide tager dig i en tour de force in flybilletter, hvilke bureuaer skal du bruge, hvornår skal du booke billetter! Denne guide tager dig hele vejen rundt om processen med at købe flybilletter – der kan nemlig være rigtig mange penge at spare!

Flyforsinkelse

Hvad gør du når dit fly er forsinket? Denne guide forklarer hvad reglerne er ved flyforsinkelse på simpelt dansk. Der er også forklaringer på hvilke rettigheder du har til erstatninger ved flyforsinkelse. Du kan læse hele guiden til flyforsinkelse, hvor flyselskaberne var bemærkelsesværdigt tavse, da vi kontaktede dem om deres egne versioner af sandheden om flyforsinkelser.

Fyn seværdigheder

“Fyn er fin”, siger de, men hvorfor egentlig det. Det har vi kigget nærmere på i denne artikel om seværdigheder på Fyn. Der er masser af dem, men nogle er mere kendte end andre. Travel-Guides.dk har udvalgt en række Fyn seværdigheder, som vi har fundet centrale. Syntes du, der mangler nogle Fyn seværdigheder? Har du tips og tricks eller andre gode erfaringer? Er der nogle ting i guiden til Fyn seværdigheder, der godt kunne præciseres, ja så kommenter det endelig nedenfor guiden. Pdå den måde bliver rejseguiden til Fyn seværdigheder bedre og bedre!