Ferrari World

Ferrari World – I den store forlystelsespark Ferrari World i Abu Dhabi kan du både opleve vilde rutsjebaner, rolige radiobiler og se en kæmpe udstilling af sjældne Ferrari-biler. Du kan sagtens bruge en hel dag i parken, der også byder på en række gode restauranter.

Ferrari World er en kæmpe forlystelsespark i Abu Dhabi, der er bygget op omkring det italienske bilmærke Ferrari. Der er forlystelser for hele familien og en stor udstilling af Ferrarier – mange af dem så sjældne, at de ellers kun står i garagen hos dem, der har råd til at købe dem.

Du kan nemt bruge en hel dag i forlystelsesparken, hvor der er virkelig meget at tage sig til for både børn og voksne. Derfor er det oplagt, at du sætter masser af tid af til det. Det er ærgerligt at gå derfra og føle, at du sagtens kunne have brugt længere tid.

Det kan du opleve i Ferrari World

Der er stort set ikke det, som du ikke kan opleve i Ferrari World. Der er et væld af vilde rutsjebaner, der vil tilfredsstille selv den mest drevne vovehals. Formula Rossa er verdens hurtigste rutsjebane og går fra 0 til 249 kilometer i timen på bare 4,9 sekunder! Du kører rundt på den 2,07 kilometer lange bane, hvis skarpeste sving er på 70 grader.

Der er også rutsjebanen Turbo Track. Den er ikke lige så hurtig, men vil helt sikkert få dit adrenalinniveau op alligevel. Den gå nemlig lodret op af taget på bygningen, hvorefter den giver slip, og du med 104 kilometer i timen ryger ned gennem taget igen.

Er du ikke til helt så hæsblæsende oplevelser, vil der dog stadig være masser, som du kan gøre i Ferrari World. Der er også en simulator, hvor du kan prøve, hvordan det er at køre en Formel 1 Ferrari bil til et løb, radiobiler, der er formet som små Ferrari-biler, en 4D biograf og en række forskellige former for shows.

Derudover er der også en stor udstilling af forskellige former for Ferrari-biler. Der kan du komme helt tæt på sjældne modeller, som du ellers skal være ekstremt heldig for at spotte på gaden. Er du vild med det italienske bilmærke, kan du altså her virkelig få din lyst styret til at betragte alle detaljer.

Spring køen over med et quick pass

Når du er i en forlystelsespark som Ferrari World, har du ikke lyst til at bruge din tid på at stå i kø. Derfor er det en god ide, at du sørger for at købe et quick pass. Det giver dig mulighed for at springe den almindelige kø over og komme i en særlig prioritetskø, der er kortere. Det betyder, at du kommer hurtigere frem til de attraktioner, som du gerne vil prøve.

Spisesteder i Ferrari World

Hvis du bliver sulten eller tørstig, når du er i Ferrari World, behøver du heldigvis ikke at forlade bygningen. Der er nemlig hele seks spisesteder, hvor du kan få noget at spise. Det er:

  • Mamma Rosella, hvor de serverer pizza og frisklavet pasta.
  • Il Podio, der er skabt med forbillede i kantinen på Ferrari-fabrikken. I de rustikke omgivelser kan du få serveret grillmad med inspiration fra Mellemøsten, Indien og Vesten.
  • Espresso Rosso – har du brug for en kop kaffe, en lækker kage eller italiensk is, er denne cafe stedet at gå hen.
  • Cavallino Lounge – vil du have en mere elegant spiseoplevelse, skal du tage på Cavillino Lounge. De serverer italiensk og andre former for europæisk mad i mere stilfulde rammer.
  • Officers Food Quaters – har du bare brug for en hurtig bid mad, inden du skal tilbage til forlystelserne, er Officers Food Quaters et godt sted at gå hen. Der serverer de pizza, burger, sandwich, salat og shawarma.
  • Cinema Cafe – her finder du en række former for hurtige snacks. Det er blandt andet popcorn, candy flush og forskellige former for drikkevarer.

Sådan kommer du til Ferrari World

Ferrari World ligger på Yas Island, hvor der også ligger mange hoteller. Det er en ø, der er kendt for sine mange muligheder for underholdning og derfor også er et populært sted at bo for turister. Bor du på Yas Island, vil det derfor være nemt for dig at komme til forlystelsesparken.

Hvis du bor på hotel andre steder i Abu Dhabi, kan du nemt tage en taxa til parken. Der kører også busser fra blandt andet busstationen, hvilket også er en mulighed.

Bor du på hotel i Dubai, er det muligt at tage på en dagstur til Abu Dhabi og blandt andet se Ferrari World. De to byer ligger kun 150 kilometer fra hinanden, og du kan købe billetter, hvor der er et transfer frem og tilbage til Dubai inkluderet.

Alternativt kan du tage bussen eller en taxa. Taxaen kommer til at koste cirka 400 kroner per vej, og der er mange chauffører i de to byer, der ikke har noget imod at tage turen.

Åbningstider i Ferrari World

Ferrari World har åbent søndag til onsdag 11 til 20 og torsdag til lørdag fra 11 til 22. Vær opmærksom på, at der typisk er ændrede åbningstider i forbindelse med ramadanen.

Kombiner Ferrari World med andre forlystelsesparker

Når du besøger Ferrari World, har du mulighed for at købe billetter, der også giver dig adgang til en af de andre forlystelsesparker i nærheden. På Yas Island, hvor Ferrari World ligger, er Warner Bros. World Abu Dhabi og Yas Waterworld Abu Dhabi også placeret. Er du til sjov og spas, er det oplagt, at du besøger flere af parkerne.

Du kan vælge mellem følgende billetter:

  • Billet, der giver dig adgang til Ferrari World og enten Warner Bros. World Abu Dhabi eller Yas Waterworld Abu Dhabi i en dag.
  • Billet, der giver dig adgang til Ferrrari World og enten Warner Bros. World Abu Dhabi eller Yas Waterworld Abu Dhabi i to dage. Denne billet giver dig altså mulighed for at besøge en park om dagen.
  • Billet, hvor du har tre dage til at besøge alle tre parker. Det giver dig igen mulighed for at besøge en park om dagen. Det er klart at foretrække, da der er så meget forskelligt at opleve.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de