Rejser til Bali

Rejser til Bali – Du kan finde en lang række forskellige rejser til Bali. Det gør det virkelig muligt for dig at finde en rejse med det fokus og komfortniveau, som du ønsker.

Bali er en af de mest populære øer at besøge i Indonesien. Det siger ikke så lidt i et land, der består af over 13.000 øer. Det er dog med god grund, at Bali er blevet så populær. Der findes nemlig både lækre strande, en venlig befolkning, smuk natur og en rig kultur.

Når du ser på rejser til Bali, vil du derfor også opleve, at du kan rejse på en lang række forskellige måder. Du kan tage på en badeferie, der er all inclusive. Du kan tage på en pakkerejse, hvor der både er plads til sightseeing og afslapning. Eller du kan tage på en rejse, hvor der er fokus på lige præcis den aktivitet, som du brænder for. Det kan være yoga, surfing eller dykning. 

Så mange rejser til Bali at vælge imellem

Med de mange forskellige former for rejser til Bali, kan det blive svært for dig at vælge, når du skal afsted. Det handler dog om, at du tager udgangspunkt i, hvordan du godt selv vil opleve øen og dens mange seværdigheder.

Vil du gerne have en god balance mellem sightseeing forskellige steder på øen og afslapning på nogle af øens lækre strande, bør du tage på en pakkerejse. Der findes mange, hvor både fly, hoteller, transport og seværdigheder er arrangeret for dig. Nogle er individuelle pakkerejser, andre med en dansk eller engelsktalende guide.

Er drømmen en badeferie, hvor du ikke skal tænke på noget, kan du vælge at rejse til Bali på en all inclusive rejse. Muligheden er dog ikke lige så almindelig som mere almindelige charterdestinationer som Grækenland, Tyrkiet og Spanien.

Drømmer du om vild luksus på rejsen til Bali, er det bestemt også en mulighed. Der kommer du til at bo på de bedste hoteller i områder, hvor der ikke er lige så mange mennesker på strandene. Der er sørget for transport rundt til seværdighederne med en god og pålidelig chauffør. Du behøver derfor ikke selv at tænke på billeje på Bali.

Rejser til Bali med et tema

Når du rejser til Bali, har du mulighed for at dyrke din passion på øen. Er du vild med at surfe, vil du gerne lære at dykke, eller vil du gerne blive bedre til at dyrke yoga, er det alt sammen en mulighed.

Fordi Bali er en ø, giver det gode muligheder for enten at surfe eller dykke. Du kan arrangere en rejse hjemmefra med fokus på det, eller du kan vælge at arrangere det, når du kommer frem. Der er mange skoler, hvor du kan lære det.

Vil du gerne på en yogarejse til Bali, bør du tage til byen Ubud. Det er på mange måder den kulturelle hovedstad, hvor du har mulighed for at dyrke yoga og meditere. Der er yogakurser og meditationskurser, der passer til alle niveauer. Vil du gerne uddanne dig som yogainstruktør, har du også mulighed for at gøre det på Bali.

Hvornår er rejser til Bali bedst?

Temperaturen på Bali ligger på omkring 30 grader hele året rundt. Der er derfor ikke så stor forskel på, om du tager afsted i juli eller januar. Det eneste, du bør være opmærksom på i forhold til vejret, er, at den tørre periode ligger i april-september, mens den våde periode ligger fra november til februar.

Selvom det regner i den våde periode, er det dog ikke det samme som i Danmark. Du kommer ikke til at have grå dage med heldagsregn. I stedet er det kraftige byger, der varer i kort tid. Bagefter skinner solen igen – og selv når det regner, er det 30 grader. Du kan derfor sagtens tage til Bali, hvis du drømmer om sol i julen.

Hvor skal jeg bo på Bali?

Når du planlægger rejser til Bali, er det selvfølgelig vigtigt, at du sætter dig lidt ind i de forskellige byer og områder. Det er lige meget, om du planlægger rejsen selv, eller du bestiller den hos et rejsebureau. Hvor du skal bo henne, kommer dog helt an på, hvilken form for ferie du gerne vil have.

  • Er du til strand, er nogle af de mest populære områder Sanur, Kuta og Seminyak. Groft sagt er Sanur den fredelige familiedestination, Kuta er festbyen for de unge, og Seminyak er den hippe og lidt mere eksklusive by.
  • Er du til natur og kultur, er det oplagt, at du tager til Ubud. Der kan du nyde naturen rundt om byen, tage på yoga- eller meditationskursus eller kursus i at fremstille traditionelt balinesisk kunsthåndværk.
  • Vil du gerne lidt off the beaten track, kan du i stedet tage til strande som Nyang Nyang og Tegal Wangi, besøge marineparken Menjangan Island og de smukke risterrasser i Sidemen og Jatiluwih.  

Kombiner Bali med omkringliggende øer

Når du rejser til Bali, kan du nemt tage til nogle af de mange andre øer, der ligger i Indonesien også. De mest oplagte er Gili-øerne og øen Lombok, der begge ligger i umiddelbar nærhed af Bali.

Gili-øerne er en lille øgruppe på tre øer, der ligger lige ved siden af den større ø Lombok. Øerne byder på palmer, strande og turkisblåt vand – og ikke særlig meget andet. Det er derfor et godt sted at komme ned i gear og dykke eller snorkle. Turen fra Bali til Gili-øerne i båd tager mellem 1 og 2,5 timer, alt efter hvor du tager af sted fra.

Lombok adskiller sig fra Bali både i forhold til kultur og natur. Det gør det oplagt at kombinere besøg på de to øer. Øen er ikke lige så turistet som Bali, hvilket gør det nemmere for dig at komme off the beaten track. Du kan enten flyve fra Bali til Lombok på en halv time eller tagen båden, hvilket tager omkring fire timer.

Bali kan altså opleves på stort set lige præcis den måde, som du ønsker, og er nem at kombinere med andre øer.  

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de