På denne side kan du finde en oversigt over guides til destinationer, der starter med M. Oversigten er lavet alfabetisk.

Madeira

Madeira er både navnet på den portugisiske øgruppe i Atlanterhavet og hovedøen. I denne guide til Madeira seværdigheder kan du finde informationer om arkitektur, gemmesteder for pirater og lækre strande. Madeira er rig på spændende historie, og det bevidner denne guide til Madeira seværdigheder også. Det kan du læse meget mere om her i guiden til seværdigheder på Madeira.

Madrid

Den spanske hovedstad byder på meget mere end hvad denne guide til Madrid seværdigheder kan indeholde. I denne guide til Madrid seværdigheder får du de mest kendte og vores foretrukne seværdigheder, men den spanske hovedstad har naturligvis meget mere at byde på. Her får du Travel-Guides.dk’s udvalgte guide til Madrid seværdigheder. Og der er meget mere end blot fodbold i Madrid

Maiori

Er du helt vild med Italien så prøv at tage til Maiori, der ligger Amalfikystens længste strand. Det er en hyggelig og historisk by med gode muligheder for havudsigt fra hotellet. Byen er grundet de store lange strande og mange spændende seværdigheder en meget populær feriedestination, hvor der f.eks. er mulighed for at gå ad en smuk bjergrtute mellem citrontræerne til nabyen Minori. 

Malta dykkerferie

Malta er en af dykkernes favoritsteder. I denne guide til Malta dykkerferie er der både tips og tricks til den erfarne dykker såvel som til den mindre erfarne dykker. Se Travel-guides.dk’s guide til Malta dykkerferie her.

Malta seværdigheder

Placeret strategisk vigtigt mellem Afrika og Europa har Malta altid haft en vigtig rolle i historien. Malta seværdigheder findes i mange afskygninger, og der er både mulighed for at bade og dykke, så vel som at se masser af historiske monumenter. Sidst men ikke mindst er Malta kendt for sit vilde natteliv og det er en stor del af de Malta seværdigheder, som turister farter til for at opleve.

Mauritius

Når du leder efter seværdigheder på Mauritius, så er det i høj grad havet og naturoplevelser, der præger udvalget.  Mauritius seværdigheder er en blanding af naturreservater, hvor du kan opleve utrolig botanik, dyr og smukke vandfald. Der er naturligvis også hovedbyen Port Louis, hvor du kan opleve kultur og restauranter. Se hele guiden til Mauritius seværdigheder her.

Moesgaard Museum

Har du interesse for historie og etnografi, så kan du med fordel besøge Moesgaard Museum, hvor du kan opleve historien helt tæt på. Det er en af de mest spændende og største seværdigheder i Aarhus, der giver et moderne syn på, hvordan mennesker har levet i andre kulturer, og hvordan vi førhen har levet her i Danmark.