Hotel-Guides til hele verden

Her kan du finde oversigter over udvalgte hoteller på en lang række destinationer. Vi har langt fra besøgt alle hotellerne selv, men til gengæld har vi researchet anmeldelser fra hele verden, så vi kunne anbefale de bedste til dig og din familie.

Det vil sige at i denne oversigt kan du både finde hoteller fra lokale danske byer, såvel som fra destinationer på den anden side af verden.

Du vil finde en alsidig guide, hvor der både er noget for dig, som fokuserer på prisen, for dig der fokuserer på hygge og beliggenhed og for dig, der værdsætter en god omgang luksus!

Oversigten er bygget alfabetisk op, således at destinationerne kommer i alfabetisk rækkefølge.

Flensborg hoteller

Hoteller i Flensborg – Flensborg er en fantastisk smuk gammel by. Der dog en masse uinspirerende hoteller i Flensborg, og det er egentlig ærgeligt. Heldigvis er der også nogle spændende og lækre hoteller i Flensborg. Det er dem du kan læse om i denne hotel-guide til Flensborg.

Nogle af de ting, som de fleste sætter pris på når de booker hotel i Flensborg er at komme til at bo tæt på den gamle by og havnen. Det er to udsøgte områder, som er utroligt hyggelige.

Videre så er der naturligvis også julemånederne, hvor de fleste kommer for at opleve julemarkedet i Flensborg. Hvis du finder et hotel i den gamle bydel, så er du i hvert godt placeret. 

På billedet ser du Flensborgs gamle havn.

 

Neumünster hoteller og overnatning

Neumünster hoteller og overnatning – Neumünster er nok af de fleste danskere meste kendt for McArthurGlen Designer Outlets eller som det normalt kaldes i Danmark: Neumünster Outlet. Derfor har vi delt oversigten over overnatningssteder op i området omkring Neumünster Centrum og så omrkring Neumünster Outlet. Neumünster Outlet ligger nemlig lidt uden for byen, og der er også nogle hoteller omkring Neumünster.

Du kan se mere oversigten over Neumünster hoteller her!

Oversigten med hotel-guides udvikles konstant

Når der kommer flere artikler på siden med guides  til hoteller på forskellige destinationer, så kan du læse om dem her!