En afslappende og ekseptionel oplevelse på Afrikas savanne

Bland den hektiske storby med den rolige natur

Sydafrika er et land, der kan tilbyde lidt af hvert. Med større byer helt i syd og fantastisk natur over hele landet, er der gode muligheder for en kombiferie her. Der er dog de bedste og mest oplagte muligheder for total afslapning på en safariferie, hvor alt er sørget for, og hvor de vigtigste følelser kommer direkte fra naturen, der summer af ro, behagelighed og stilhed. Undgå stress med en ekseptionel safarioplevelse i Sydafrika. Rejs på safari i sydafrika og tag nogle uerstattelige minder med hjem.

 

Nyd det storslåede landskab og naturens kræfter

Sydafrika er især kendt for sine enorme naturområder, der summer af dyreliv, som vi ikke kender fra det kolde Nordeuropa – og netop dette er grundlaget for, at en safari i Sydafrika er den ultimative afslapningsferie. I takt med at det storslåede landskab nydes, kan naturens kræfter pludselig mærkes på kroppen, og de fleste bliver tom for ord, når de skal fortælle om den oplevelse, som de har haft på en safari. Selvom der på én side er gang i den med aktiviteter og køreture blandt dyrene på savannen, er der på den anden side totalt ro, fordi de oplevelser, som safarien bringer, er helt specielle og sætter sig fast i kroppen med det samme.

 

En tur gennem dyrenes hjem

Hvad er mere afslappende end at smide tøjlerne og lade sig forføre af en smuk udsigt og et indblik i, hvordan dyrenes hverdag hænger sammen på rolig vis sammenlignet med menneskets? Hovedparten af en safarirejser foregår som en tur gennem dyrenes hjem, og dette er hvad gør safari til en helt speciel rejseform. Selvom der på charterrejser, storbyferie og andre rejsetyper er mulighed for at opleve dyreliv og natur på forskellig vis, kan intet sammenlignes med den insideroplevelse i dyrenes liv, som en safari er.

 

Rejs på safari i Sydafrika med Nyati Safari

Der findes forskellige rejsebureauer i Danmark, som tilbyder safarirejser til Sydafrika, men Nyati Safari kan noget helt specielt. Med egne lodges, 20 års erfaring og særdeles professionelle medarbejdere både i Danmark og på savannen, er du sikret en ekseptionel oplevelse hver gang. Om du vil bo på en luksuriøs bungalow eller ønsker at komme helt tæt på dyrene ved at bo på anden vis er op til dig, og med et bureau som Nyati i ryggen, kan du få arrangeret netop den tur, som du ønsker. Lige præcis dette er med til at gøre oplevelsen endnu mindre stressfuld, når du blot kan læne dig tilbage og lade tingene ske. Du kan læse mere om Nyati Safaris rejser til Sydafrika her.