Tag på roadtrip i Malaga med billig billeje

Annonce

Sommeren går så småt på held, men på trods af en kalender, der vidner om, at sommerferien er slut, så er der stadig nogen, der har årets ferie til gode. Hvis du ikke allerede ved, hvad du skal bruge dine ferieuger på, så overvej at tage et  roadtrip i Malaga.

Det er den perfekte rejseform, hvis du gerne vil finde forbindelsen til din partner igen, hvis du vil have noget kvalitetstid med dine venner – eller måske få nogle nye venner. Med billig biludlejning kan du være herre over din egen tid.

Hvis du står midt i forberedelsen til din ferie, men føler dig skyldig over miljøomkostningerne ved dine planlagte aktiviteter, skal du ikke bekymre dig. At være ‘grøn’ på landevejen rækker meget længere end at køre i en elbil.

Lej en bil på din ferie i Malaga og inkorporer disse grønne tips, så du gør så lidt skade på miljøet som muligt. Billeje i Malaga behøver ikke være hverken besværligt eller en stor miljøsynder, hvis du tænker dig lidt om. Med disse tips kan billig biludlejning være ganske fornuftigt.

Som en ekstra bonus kan en grøn biltur spare dig for mange penge. Læs videre for nogle tips til, hvordan du gør denne ferie til din grønneste endnu!

Pak klogt

Den grønneste bil er en, der er pakket med mennesker og ikke bagage. Medbring kun det, du ved, du får brug for og undgå at tage en masse unødvendigheder med, eksempelvis et ekstra sæt golfkøller. Hvis det er muligt, så brug jeres frie plads på en ekstra passager.

Selvom det er en knap så brændstofeffektiv model, så er en sekspersoners bil stadig mere bæredygtig end to tre-personers biler. Undlad desuden at fokusere på udseendet af bilen, men efterspørg desuden firmaet for bilulejning om den mest brændstofeffektive model de har. På den måde undgår i ekstra udgifter og opnår derfor billigere billeje og flere goder til turen!

Tilpas din kørestil

At køre i en elbil er naturligvis den mest miljøvenlige måde at rejse på, men du behøver ikke at eje en miljøvenlig bil for at køre på en miljøvenlig måde. Gør dit bedste for at undlade hårde opbremsninger og at accelerere hurtigt ved at være fremadsynet og dermed foregribe ændringer i trafikstrømmen. Uanset hvilken bil du får igennem en billig biludlejning, så kan du være sikker på at de fleste modeller er udstyret med en fartpilot, som selv kan regulere farten. Så husk at gøre brug af fartpiloten, for ikke at fedte med brændstoffet.

Overvej hvor I spiser

Det er dejligt at sidde ned til et dejligt måltid mad efter en lang dag på landevejen, men prøv at undgå at spise ude så meget som muligt. Restauranter, især nationale fastfoodkæder, efterlader oftest store co2-aftryk. Hvis I gerne vil spise ude, så gå efter en lille, lokal restaurant, hvor I kan prøve nogle af de lokale råvarer, som er i sæson.

Det er også en af de store fordele ved at leje en bil på ferien i Malaga; det er nemmere at finde de små, autentiske steder, som både tilbyder en større gastronomisk oplevelse og ikke udleder så meget co2. Tallerkner og bestik er selvfølgelig et no-go, så sørg for at finde et sted, der kun bruger rigtigt service!

Hvis I gerne vil undgå at spise på restaurant, kan I også lave en madpakke hjemmefra, som I opbevarer i en køletaske undervejs. Alternativt kan I køre forbi et lokalt supermarked, hvor I kan købe brød, tomater, hummus, og frugt, eller hvad I nu foretrækker – og så find et sted i det grønne, hvor I kan nyde jeres mad.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas