Mange forbinder Struer med Bang & Olufsen, men Struer og omegn byder også på masser af natur, kultur og historie. Desuden er Struer det perfekte sted at tage hen, hvis man trænger til ro og velvære, for med Limfjorden som nabo, frisk luft og masser af mulighed for wellness, så er rammerne sat for ro til sjæl og krop.

 

Kurbad Limfjorden – wellness & spa-oplevelser 

Kurbad Limfjorden, ligger 100 meter fra Grand Hotel, og her kan du slappe af og nyde udsigten over Limfjorden og Struer Lystbådehavn i de lækre, afslappende omgivelser designet til forkælelse og velvære. Nyd det udendørs boblebad mens du fortaber dig i vandudsigten, eller bestil en af de mange wellness- og spabehandlinger, som Kurbad Limfjorden tilbyder f.eks. hammam, moor mud behandling, aromaterapi bade eller massage.

Kurbadet byder på forskellige bade/bassiner, saunaer, dampkabine og meget andet, hvor timerne let forsvinder mens du plejer din krop. I weekenderne tilbyder Kurbad Limfjorden desuden i samarbejde med Grand Hotel Struer alle gæster gratis saunagus en gang om dagen, og det er altså en særlig oplevelse for dine sanser. Her hældes særlige olier på de brandvarme sten i saunaen, og så spredes duftene og den intense varme af gusmesterens viften med håndklæder.

 

Struer kan altså byde på lidt af hvert. Byliv, natur, Limfjord, oplevelser og wellness ud over alle grænser. Derfor er byen bestemt et besøg værd, hvis du trænger til at koble af en weekend.

 

Det historiske Grand Hotel Struer

Centralt placeret midt i byen finder du Grand Hotel Struer, der med dens mere end 100 år på bagen spiller en stor rolle i Struer. Hotellet, der ligger lige ved gågaden og med Limfjorden næsten som nabo, emmer af gamle historiske detaljer, selvom de fine bygninger med årene er blevet nænsomt renoveret, og derfor stadig står flot og velholdt. Det var Konsul Schou, der opførte hotellet med restaurant i 1895 – og i dag finder man stadig i de samme lokaler Schous Brasserie & Bar. Hos Schous Brasserie & Bar fokuserer de på enkel, ærlig og god mad lavet af lækre råvarer, samt den personlige betjening hvor kunden er i centrum.

Grand Hotel Struer er et hyggeligt hotel, der fokuserer på velvære og wellness, hvorfor de netop samarbejder tæt med det lækre Kurbad Limfjorden om at give deres gæster den perfekte, afslappende oplevelse. Hotellet har desuden for nyligt renoveret en række værelser med særligt henblik på at skabe de helt rette, afslappende rammer for deres gæster på wellnessophold.

 

Så drømmer du om en weekend med ren forkælelse af både krop og sjæl, så er det et wellnessophold på Grand Hotel Struer, du har brug for. Her er du garanteret ro, frisk luft, smuk natur, afslapning i det lokale kurbad og lækker mad i en stor, lækker cocktail.

 

Struer – Lydens By

Naturligvis har Bang & Olufsen sat sit tydelige aftryk på Struer i løbet af de mange år, virksomheden har eksisteret. Da der var flest ansatte, var antallet af medarbejdere helt oppe på 4000. Det betyder, at mange Struerboere er opflasket med både lyd og musik, og derfor er lyd blevet en del af byens DNA. I dag arbejder byen med sloganet Struer – Lydens By, og afholder store events, der fokuserer på lyd på den ene eller anden måde, såsom Run to the Beat, der hvert år tiltrækker mange deltagere fra hele landet.

 

Limfjord og by i forening

Struer er en hyggelig købstad fuld af liv, der er placeret lige ved Limfjorden. Så vil man gerne på en afslappende ferie, hvor der både er plads til byliv og natur, så er Struer det rette sted. Her finder du både spændende butikker, hyggelige spisesteder, en af Danmarks bedste biografer, Folkets Hus der byder på musik og kulturarrangementer, museer og masser af natur med Limfjorden som det naturlige omdrejningspunkt. Der findes masser af smukke naturruter rundt langs Limfjorden, ligesom man kan bade ved Bremdal Strand eller tage en tur i kano eller kajak.