Sponsoreret indhold

Dagene bliver længere, vinterfrakken bliver hængt i skabet og sommershortsene hevet frem. I takt med at solen bliver skarpere, dagene længere og temperaturen varmere, er der er par ting man skal huske inden da. Flere og flere vælger at holde ferie i Danmark. Vi guider dig igennem forskellige punkter, som kan være nyttige at huske, inden sommeren rigtigt rammer Danmark.

Nytårsforsættet

Vi alle gør det. Du har måske ligesom resten af danskerne, et nytårsforsæt som enten handler om at leve sundere, træne mere eller tabe sig. Men månederne fra januar til slut maj gik tjept og den vægt du købte, er gemt langt under sengen, og du kan egentlig heller ikke huske, hvor du gjorde af dit fitnesskort.

 Frygt ej, hvis du læser denne guide, har du stadig tid til at gøre noget ved de ekstra kilo, hvis du altså stadig har en intention om at blive en strandklar løve eller løvinde. Hvis ikke, skal du give dig selv hen til den du er, og leve med det 100%, elsk dig selv med alle de kilo som nu hører med.  

 

Den nøgne hud

Solens stråler får os, som sagt, til at gøre mange sjove ting. Så længe der er vand og sol på tæt afstand, er der en samlet konsensus om at vi kan gå rundt i vores undertøj i offentligheden. Derfor er det vigtigt at du sørger for at stå klar, til når vejret melder varmt nok i Danmark.

  • Altid sørg for at være nogenlunde soigneret når det kommer til hår, de forskellige steder på din krop, så undgår du en akavet stemning når du spontant bliver inviteret med stranden af vennerne.
  • Få vokset din krop eller dele af din krop. Dette er dog ikke permanent og kræver at du lader det gro godt ud først og får gentaget denne proces.
  • Få en permanent hårfjerning hos Cerix, så behøver du ikke at tænke på at fjerne og skrabe hår i fremtiden. Hos Cerix får du en effektiv og professionel behandling.

Som sagt bliver det store og varme tøj lagt på hylden og det gør huer og vanter også. Hvis du også er en af dem, som frygter at smide tophuen, eller ikke orker alle de spørgsmål om hvorfor du har hat eller hue på, i 25 graders varme, lider du måske af skaldethed eller pletskaldethed. Men frygt ej, hos Poseidon Klinikken behandles der blandt andet for pletskaldethed. På den måde kan du vende tilbage til dit huefrie-jeg.    

 

Solcremen

Da hudkræft er et af de hyppigste former for kræft i Danmark er det vigtigt at bruge solcreme, ligeså snart du befinder dig meget i solen. Mange tænker at den danske sol ikke er skarp nok til at skade huden, men sandheden er, at det er den altid. I sommermånederne er det specielt vigtigt, da solen er meget skarpere og vi befinder os længere tid ude i solen.

Kræftens bekæmpelse anbefaler:

  • Forhold dig i skyggen mellem kl. 12 og 15
  • Anskaf dig en solhat og løst men dækkende tøj
  • Anskaf en masse solcreme – mindst faktor 15

 

De danske frugter

Spis en masse danske frugter og grøntsager. Sommeren er den bedste sæson at spise lokalt i Danmark, så hvis du har mulighed for det, så køb dig til smagfulde ekstra vitaminer, som hjælper din krop og dit humør. Der er også en anden gevinst ved det. Det er bedre for miljøet, da det er lokalt, og derfor ikke skal transporteres særlig langt, hvilket også er en forsikring om, at alt er så frisk som muligt. Danske jordbær, ærter og kartofler har de fleste danskere et glædeligt gensyn til, når sommermånederne nærmer sig.