Rejs billigt med lave renter på dit lån

Annonce

En rejse kan være lige det, som du har brug for, hvis du skal glemme alt om deadlines og rengøring. Rigtige mange mennesker har nemlig en hektisk hverdag, og her er det sommetider nødvendigt at trække strikket. Dog kan vi ikke komme udenom, at det koster mange penge at rejse. 

Lån penge til din rejse

Hvis du ikke har råd til at rejse lige nu, kan du vælge at optage et lån. Du kan for eksempel låne til din rejse ved at optage et online lån. De online lån er nemlig både hurtigere og nemme at optage. Her kan du forvente, at du senest har pengene på din konto inden for ganske få dage.

Lån til din rejse men vær opmærksom på lånets omkostninger. Der er nemlig enormt stor forskel på, hvor dyre de forskellige lån er at optage. Hvis du gerne vil betale så få penge for din rejse som muligt, er det vigtigt, at du optage et lån med lave omkostninger.

Både renter og gebyrer spiller ind

Hvis du er på udkig efter et billigt lån, bør du naturligvis kigge på lånets renter. Renterne kan nemlig give dig et indtryk af, hvor meget du skal betale for dit lån hver måned i lånets løbetid. Dog er renterne ikke den eneste faktor, som du bør have for øje. Ved langt de fleste låneoptagelser skal du nemlig også betale gebyrer.

Det kan være forskelligt hvilke gebyrer, du skal betale, når du optager et lån. Typisk skal du betale et stiftelsesgebyr, når du optager lånet. Dette er et engangsbeløb, og har derfor ikke den store betydning på din tilbagebetaling af lånet. Oftest vil der ligeledes være et administrationsgebyr. Dette gebyr betales jævnligt, og er derfor i højre grad med til at påvirke tilbagebetalingen.

ÅOP fortæller dig om de årlige omkostninger

For at finde det billigste lån, må du altså både kigger på renter og gebyrer. Dog kan det være svært at sammenligne to lån, hvis forholdet mellem renter og gebyrer er vidt forskelligt. I dette tilfælde kan du med fordel gøre brug af ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent.

Da der er tale om årlige omkostninger er både renter og gebyrer medregnet i ÅOP. Derfor kan ÅOP være et rigtig godt tal at bruge, når du skal sammenligne lån. Hvis du skal sammenligne to lån ved hjælp af ÅOP, er det essentielt, at lånene har den samme løbetid og det samme lånebeløb. Opfylder lånene disse krav, vil det billigste lån være lånet med den laveste ÅOP.

Månedlig ydelse – benyt en online låneberegner

Den månedlige ydelse dækker over, hvor mange penge du skal tilbagebetale på lånet hver måned. Ved at kigge på den månedlige ydelse har du altså mulighed for at lægge et budget. På den måde kan du se, om din økonomi kan bære, at du optager et lån.

På nettet findes der låneberegnere, hvor du kan indtaste oplysninger omkring lånet. Her vil det blive beregnet præcis, hvor mange penge du skal betale for lånet for hver måned, der går.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de