Image by ThePixelman from Pixabay

Sponsoreret

5 fede rejse muligheder som studerende

Som studerende, har man ikke altid råd til de dyre rejser sydpå. Men det behøver man heller ikke for at få en fed sommer. Der findes nemlig mange forskellige rejsemuligheder, når man er under uddannelse, som ikke behøver være særlig dyr. Her kommer fem af de fedeste rejsemuligheder som studerende.

Backpacking rejse

Denne rejseform er for dig, der ønsker at komme tæt på naturen og nyde hvert et sekund. Det er for dig, som gerne vil have lidt ro og komme væk fra den travle hverdag. Det gælder om at tage sig tid til at nyde destinationerne og komme rundt og se andre steder af verden, end du er vant til.

Det kræver, du gerne vil ud i naturen og villig til at sove i et telt. Du skal kunne lide at gå langt med en rygsæk på. Her rejser du på egen hånd rundt med en rygsæk, med alt du har brug for. Hos friliv kan du finde alt det udstyr, du skal bruge til turen.

Denne rejseform kan være utrolig billig, da du ikke skal betale for bus, tog eller taxi, da du simpelthen går rundt. Det giver en enorm følelse af frihed. Husk vandrestøvlerne, så du kan klare dig overalt.

Frivilligt arbejde

Hvorfor ikke rejse med et godt formål og give noget tilbage til den store verden. Der findes mange forskellige former for frivilligt arbejde. Du kan hjælpe børn i Afrika, redde elefanter på Sri Lanka, bygge en skole i Asien og meget mere.

Denne rejse er for dig, der ønsker at holde ferie samtidig med, du gør en forskel. Det vil blive en ferie, du aldrig glemmer og som du altid vil kunne se tilbage på med god samvittighed.

På rejsepriser.dk kan du finde en masse flybilletter til lige den destination, hvor du vil arbejde frivilligt. Skulle der ske en flyforsinkelse, kan du få op til 4.500 kr. i erstatning pr. passager.

Interrail

Ved at rejse med et interrail pass, får du mulighed for at se en hel masse europæiske destinationer. Du køber passet og kan rejse i maks. tre måneder med fri togtransport i Europa. Det gør, du kan se meget mere af Europa billigere. Du har mulighed for at opdage op til 31 europæiske lande uden begrænsninger. Alle aldersgrupper kan rejse med et interrail pass, men som studerende, kan du få attraktive ungdomsbilletter.

Road trip

Det at tage på en Road trip, er en klassisk rejseform, som er blevet super udbredt rundt omkring i verden. Denne rejseform er for dig, der ønsker en masse frihed og uafhængighed på din ferie, langt væk fra lektier og eksamener. Her kan du selv vælge, hvad du vil se, hvor du vil se det og hvor længe du vil bruge på stedet. Pak bilen med alle de hjemmelavede snacks og billige sodavand fra grænsen og kør til du ikke gider mere.

Mange steder tilbyder de, du kan leje en autocamper eller campervan, så du kan bo i din bil og være spontan under hele turen.

Tag med vennerne i sommerhus

Som studerende kan det være en god ide at tage på ferie med sine venner. Mange steder i både Danmark og udlandet, kan du leje et sommerhus, hvor det ikke behøver koste en formue, især ikke, hvis i er flere afsted. På denne måde kan du opleve mange nye steder og få hyggen med på samme tid.