travel guides logo

3 idéer til dit næste eventyr

“At rejse er at leve” – sådan sagde vores store digter H. C. Andersen, og mange vil sige, han havde fat i noget af de rigtige. Hvis du mangler inspiration til dit næste eventyr, så læs med her og få gode tips, vi guider dig til nye oplevelser, uanset om du er den ene halvdel af et par, en familie med børn eller du er solorejsende.

Efter pandemien har danskerne igen fået mod på at rejse, og mange nyder i fulde drag igen at kunne tage afsted til næsten hele verden uden rejserestriktioner. Vi ved aldrig, hvad der sker – krige, konflikter, naturkatastrofer og altså også pandemier kan ramme og gøre steder utilgængelige i lange perioder, så det gælder om at komme afsted, mens man kan. 

Marienlyst er perfekt til partnerforkælelse

Er det blot dig og din partner, der skal afsted, kan et ophold på Marienlyst Strandhotel være en skøn mulighed, hvor I kan forkæle jer selv med lækker mad, afslapning og naturligvis den fantastiske udsigt fra hotellet direkte over havet. Vi anbefaler at finde rejser her til Marienlyst, men det kan også være en mulighed at booke direkte hos hotellet, hvis I foretrækker det.

Strandhotellet er oplagt til både korte eller lange ferier hele året rundt, for selvom varmen måske nok forsvinder, gør udsigten og den gode mad det ikke. Marienlyst er perfekt til en lille get-away i påsken eller måske i januar, når støvet har lagt sig efter jul og nytår.

Disneyland er for både store og små

Skal hele familien afsted, kan Disneyland Paris være et godt bud. Den sagnomspundne eventyrpark er et oplagt feriemål, når familien skal være sammen og opleve noget. Med en pakkerejse er både entrebillet, transport og indkvartering ordnet for jer, og I behøver ikke tænke på at skulle arrangere noget selv.

Disneyland er en oplevelse for livet, uanset om man er tre år eller familiens ældste. Alle vil elske et gensyn med de kendte og elskede figurer fra Disneys magiske univers, og er man til kildren i maven, kan man gå ombord i de mange sjove forlystelser. 

Tag på naturrejse til Kroatien

Vores sidste bud er en naturrejse til Kroatien, hvor I får set et hjørne af Europa, mange aldrig besøger. Her venter fantastiske naturoplevelser. Kroatien ligger ud til Adriaterhavet og besøges af en del strandturister, men landet byder også på mægtige vandfald, krystalklare søer og vandreruter i flere katagorier gennem de smukke landskaber.

En naturrejse til Kroatien kan foretages af hele familien såvel som par eller solorejsende. Det kroatiske køkken må man ikke snyde sig selv for, hvis man vælger at tage hertil, for her venter et særdeles varieret og ikke mindst utroligt velsmagende bonanza af lækker mad.

Der er mange måder at rejse på og opleve verden. Med denne lille guide håber vi, at du har fået gode idéer til dit næste eventyr, uanset om du rejser alene, med din partner eller måske med hele familien. Tilbage er der blot at sige god rejse, nyd det.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Indholdsfortegnelse Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de