Vienna House Stadt Hamburg Wismar

DKK746.42

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg har en fremragende beliggenhed for shopping og kulturelle oplevelser i Wismars historiske centrum.

Læs mere

Varenummer (SKU): 2534402088507550 Kategori:

Beskrivelse

Steigenberger Hotel Stadt Hamburg ligger i den tyske kystby Wismar, med tæt nærhed til et kunstgalleri og hyggelige gader med historiske bygninger fra Hanse-tiden.
Gå i centrum af Wismar og beundre rådhuset, St. Nicholas kirke, og byens ældste bygning Alter Schwede, der er nu hjemsted for en fremragende restaurant. For dem, der ønsker at shoppe, kan du vælge mellem små, charmerende butikker og stormagasiner, der tilbyder kendte mærker og store modekæder.
Om morgenen kan du nyde en lækker morgenmad i hotellets restaurant, som også tilbyder frokost og middag. Hvis vejret tillader det kan du tage med dig en drink på terrassen med udsigt over pladsen. Efter en mindeværdig dag kan du slappe af i saunaen eller det tyrkiske dampbad på hotellet.
Steigenberger Hotel Stadt Hamburg har 103 værelser med tv, telefon, minibar, WiFi og badeværelse med badekar og / eller bruser, toilet og hårtørrer.

Yderligere information

Merchant

HotelSpecials.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vienna House Stadt Hamburg Wismar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *