Tilbud

a&o Hamburg Reeperbahn

DKK694.17 DKK347.08

A&O Hamburg Reeperbahn er beliggende i centrum af det travle Hamburg. Inden for gåafstand finder man mange oplevelser og attraktioner.

Læs mere

Varenummer (SKU): 2534402088362672 Kategori:

Beskrivelse

Inden for gåafstand af A&O Hamburg Reeperbahn ligger Rådhuset og Hamburger Kunsthalle. Hamburg er en stor by, som er perfekt til en weekend for dem der ønsker at opleve storbyens puls og et rigt udvalg af både god mad og drikke, kultur og attraktioner. Man kan shoppe på Spitalerstrasse eller tage på en guidet visning af St Petri-katedralen, som er Hamborgs ældste kirke og man kan lære mere om byen ved at besøge Museum of Hamburg History. Hvis man ønsker at udforske byens natlige aktiviteter er St. Pauli-kvarter, med sine mange teatre, pubber og natklubber perfekt.
Hotellet serverer en stor morgenbuffet. Der er ingen restaurant, men hotellet ligger i et område med et godt udvalg af restauranter.
A&O Hamburg Reeperbahn har 308 værelser. Standardværelserne er udstyret med tv, skrivebord, vækkeur og et badeværelse med badekar og/eller bruser, toilet og hårtørrer.

Yderligere information

Merchant

HotelSpecials.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “a&o Hamburg Reeperbahn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *