Annonce

Mange af os kender den tomme fornemmelse når man kommer hjem til Danmark efter en dejlig ferie sydpå, hvor alt har foregået i første gear og man bare har kunnet slappet af med sin familie og nyde solen, stranden og en masse lækker mad og drinks. Når hverdagen igen banker på døren kan man kun drømme tilbage og især hvis også sæsonen byder på efterår eller vinter, i disse tider kan man længes ekstra meget efter solen og varmen. Der er metoder til at komme tilbage i feriestemningen for en stund, én af mulighederne kan være at tage på restauranter som byder på de sydlige toner.

Her er nogle bud på restauranter som kan give jer følelsen af at være tilbage under sydens sol under de varme sommermåneder.

Restaurant Ris8

Italiensk mad står vores hjerter nært, det er nærmest blevet en del af den danske madkultur, hvor vi blander traditionerne sammen. Ris8 en italiensk restaurant og Danmarks første Risottoria. De er på en mission om at udbrede kendskabet til de mange nuancer af smage, der kommer fra det smukke land mod syd. I Italien har hver lille region hver deres egen unikke tilgang til klassiske italienske retter, og den diversitet fremhæver restauranten i deres madkunst. De vil gerne flytte danskernes tilgang til italiensk mad herhjemme som i høj grad associeres med spaghetti mandolino eller pepperoni pizza.

Find dem her: Fanøgade 24 1 tv, 2100 København Ø 

 

Restaurant Les Trois

Denne restaurant har fokus i det franske køkken, så det er i høj grad til dig som gerne vil drømme dig tilbage til de smukke franske vinmarker, kystområder eller Paris gader. Hos Les Trois dyrker de det klassiske franske køkken til fulde. Her findes klassikere som Paté en Croute, Tournedos Rossini, Foie Gras med due og Boillabaisse. Det franske køkken byder som bekendt på de dybe smage, kraftfulde saucer, saftigt kød og en afbalanceret crudité.

Find restauranten her: Frederiksgade 29, 8000 Aarhus, Danmark

 

Restaurant La Boca

Her kan I opleve en fantastisk innovativ madoplevelse med fokus i det argentinske køkken. Det argentinske køkken udspringer af inspiration i forskellige madkulturer både i det franske, spanske og italienske køkken. Det bliver en mulighed for at smage på middelhavets lethed og argentinsk kød af højeste kvalitet. Det argentinske køkken er kendt for sine store saftige bøffer, grillet over åben ild. Men køkkenet kan så meget mere end det og det kan opleves her.

Find restauranten her: Istedgade 61, 1650 København V, Danmark

I har også muligheden for at invitere en af restauranterne og feriefornemmelserne hjem i stuen med Chefmade, og give jer selv, venner og familie en oplevelse de sent vil glemme. Chefmade er en platform for private dining, som giver jer mulighed for få kvalitetssikret restauranter fra hele landet hjem i privaten, restauranten sender en af deres dygtige kokke, som laver, præsentere og servere maden og dertil gør rent efter sig, så I kan slappe af i første gear og have fokus på at hygge jer i hinandens selskab og se tilbage på ferieminder.