Tysklands shopping: 5 ting de sælger på den anden side af grænsen, men ikke i Danmark

Har du overvejet at tage på shoppetur over grænsen i Tyskland? Så er der 5 ting, du altid skal have på indkøbslisten. Det er nemlig 5 ting, du ikke kan købe på samme måde i Danmark. Læs med her, så du kan få mest muligt ud af indkøbsturen!

Hvert år valfarter masser af danskere over grænsen til Tyskland for at handle ind. Men du sparer ikke bare penge ved at tage en tur til Fleggaard. De sælger nemlig også en masse produkter, du ikke kan få i Danmark. Og det er værd at udnytte!

1. CBD-olie

Cannabisolie med CBD er steget i popularitet de seneste år. Og det er da også kommet til Danmark. Flere specialbutikker i storbyerne, som bl.a. København og Århus, sælger den populære CBD-olie. Men udvalget af stadig begrænset.

Hvis du gerne vil have masser af valgmuligheder og de bedste produkter, skal du ikke tage på strøgtur. I stedet skal du besøge nogle af de mange webbutikker. De har nemlig et bedre og billigere udvalg.

Og hvis du gerne vil have personlig rådgivning, skal du købe det på din næste tur til Tyskland. De er nemlig langt foran Danmark, når det kommer til hampprodukter. Og her finder du et lækkert udvalg – også i de fysiske butikker.

Du kan se mere her: https://raworganics.dk/, og ellers kan du skrive det på indkøbslisten til næste grænsetur.

2. Dåseøl uden pant

Panten kan gøre fredagsfesten langt dyrere. Specielt hvis dine gæster bliver for fulde til at affaldssortere. Og så er det altså en fordel at have dåser uden pant.

I Tyskland er sodavand og øl ikke bare billigere, de fås også uden de besværlige pantmærker. Så det er altså værd at få med i bagagerummet næste gang, du skal handle ind dernede.

3. Kosttilskud og helseprodukter

Tyskerne er vilde med kosttilskud, vitaminer og helseprodukter. Derfor er deres udvalg af sådanne produkter også langt større.

Vil du gerne prøve naturlige lægemidler? Eller udforske nye tilskud til din kost og træning. Så skal du købe det over grænsen!

4. Slik, chokolade og lækkerier

Du kan godt købe slik og chokolade i de danske supermarkeder, men udvalget er begrænset i forhold til vores nabo mod syd, hvor det ser helt anderledes ud. Her har de hele butikker dedikeret til lækkerier.

Der er noget for enhver smag – og i store mængder! Så det er det oplagte sted at handle ind til næste familiefest eller store begivenhed.

5. Tøj og sko i høj kvalitet til billige penge

Tyskerne er enormt dygtige til at lave produkter i høj kvalitet til billige penge. Det gælder også tøj og sko fra tyske mærker.           

Skal din garderobe opdateres? Eller er børnene ved at vokse ud af deres bukser og trøjer? Så tag på shoppingtur over grænsen. Her er stilen i orden, samtidigt med at tøjet er lavet til at holde. Derfor behøver du også kun tage af sted én gang, og så har du nok til rigtig lang tid! Notér disse 5 ting ned næste gang, der står grænsehandel på dagsordenen. Du vil ikke fortryde det!

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de