Sponsoreret.

Selvom det er dejligt med ferie, bliver niveauet på ferien løftet, med en tur til udlandet. Det er oftest lig med stabilt sommervejr, det er ikke altid tilfældet herhjemme. Det er bare ikke altid, at økonomien rækker til det. Vi har samlet nogle tips til, hvordan du kan planlægge en ferie, når du har et lille budget.

 

Fleksibilitet er budgetvenligt

  1. Analysér dine behov

Der kan være en fordel at foretage en brainstorm. Det er relevant for din feriesøgning, hvorvidt du ønsker en ferie ved en pool eller, om du ønsker en ferie til Grønland. Når du har styr på udgangspunktet, bliver planlægningsprocessen betydeligt lettere. Det er vigtigt at være fleksibel, når budgettet er småt.

Afbudsrejser og lavpris flyselskaber er i høj kurs. Det er via disse alternativer muligt, at komme billigt på ferie. Hvis du har et specifikt ønske om, at besøge en bestemt destination, er det vigtigt at være ude i god tid. Lavpris flyselskaber svinger enormt meget i billetpriser, og der er højere sandsynlighed for, at du kan finde billige afgange, hvis du har mere tid at løbe over, hvad angår planlægning.

Hvis du er fleksibel, og blot ønsker en ferie til en hvilken som helst destination i syden, kan afbudsrejser være en god løsning. Det er oftest muligt, at bestille en afbudsrejse til en reduceret pris, sammenlignet med normalprisen. På den måde, er der en masse penge at spare.

 

  1. Køb ind hjemmefra

Det kan være en fordel at købe alle de vigtigste ting med hjemmefra. Når du besøger områder hvor turistniveauet er højt, så er priserne på alt oftest også prissat derefter. Det kan derfor være en god ide, at købe de ting du skal bruge på ferien med hjemmefra. Solcreme, sandaler, billigt slik, sommertøj osv., kan være godt at have med hjemmefra. Hvis du er forberedt på ferien lang tid i forvejen, giver det dig også mere tid til at holde øje med tilbud, så du på den måde kan få alt hvad du skal bruge til tilbudspris.

Det er forskelligt, hvad folk vælger at medbringe på deres ferier, det er naturligvis først og fremmest betinget af destinationen. Hvis der er tale om et feriested, hvor vejret ikke nødvendigvis hele tiden er godt, kan det være en fordel at medbringe noget elektronik. Her menes et Apple TV, computer osv. Det kan i den forbindelse være en god ide at medbringe videokabler, så du er sikker på at du eksempelvis kan tilslutte dit Apple TV til et fjernsyn.

 

  1. Planlæg dine udgifter på ferien

Når både flybilletter og hotelopholdet er bestilt, skal du til at planlægge ud dit budget. Fornuftige overvejelser kan være, ikke at spise alle måltider ude, det kan hurtigt blive dyrt, at spise både morgenmad, frokost og aftensmad ude. En budgetvenlig løsning kan være, at tilberede nogle af de daglige måltider hjemme. Morgenmaden er let at overkomme hjemme på hotelværelset, selv hvis der ikke er et tilknyttet køkken. Du skal oftest ikke bruge mange redskaber, når du blot skal spise havregryn, yoghurt eller cocopops.

Derudover kan det være en fordel, at udforske ting du kan lave på feriedestinationen som er gratis. Det er oftest muligt, at tilegne sig fantastiske oplevelser, som ikke nødvendigvis koster en krone. Sidst men ikke mindst, kan det spare dig for en masse penge, at benytte dig af offentlig transport frem for taxa ydelser på feriedestinationen. Det er almindeligvis den billigste løsning.

Hvis du ikke kan få det hele til at løbe rundt, eller hvis du beslutter dig for, at du ikke vil spare hele tiden, så lån penge til sommerferie. Hvis du ikke vil gå for meget på kompromis, så kan det være en ide at finde et billigt forbrugslån.

 

Når ferien er planlagt, skal du blot huske at skrue ned for tempoet, og lade op til hverdagen. God ferie!