Sponsoreret

Nu er vinteren snart ved at være slut, og det er derfor også ved at være sidste chance for at finde ud af hvad du vil bruge sommerferien på. Rigtig mange danskere vælger, efter den ekstremt varme sommer vi havde sidste sommer, at blive i Danmark når de skal afholde deres ferie. Her vælger rigtig mange at besøge den danske sommerferieby Marienlyst som ligger på Falster. Du kan på denne side læse hvad du kan lave i Marielyst.

Lej et sommerhus

Der ligger tusindvis af fede sommerhuse i Marielyst, som ferieglade danskere hver sommer lejer for 1 uge eller 2. Det er både venne-par, børnefamilier og ungdomsgrupper, som benytter sig af dette tilbud. Der findes også både små og store sommerhuse, og de er allesammen fyldt med et væld af sjove aktiviteter.

Der findes både sommerhuse til mindre grupper, hvor der er sovepladser til 4-6 personer og så findes der kæmpe luksus sommerhuse, som kan huse op til 24 personer.

Disse sommerhuse findes både med spabade, indendørs swimmingpools, saunaer, store og små haver, billardborde og meget mere…

Book et værelse på det smukke hotel Marienlyst Strandhotel

Er det mere en romantisk getaway du og kæresten gerne vil på, så er det smukke hotel – Marienlyst Strandhotel den perfekte mulighed for dette. Her kan I booke et lækkert værelse, og rigtig blive forkælet af det venlige og professionelle personale.

På strandhotellet, kan I både nyde lækker gourmet mad i den lækre restaurant ’Brasserie 1861’ og I kan tage en dag i deres fantastiske strandspa, hvor I kan få spaoplevelser i verdensklasse, mens I nyder udsigten ud over strand og sund.

Lyder dette som noget for jer? Så kan I besøge deres hjemmeside her: Marienlyst Strandhotel

Ideer til ferien i Marielyst

Når I har fundet ud af hvor I gerne vil sove henne, så kan I herunder se et par gode ideer, til hvad I kan lave på jeres ferie i Marielyst:

Besøg nogle af de mange gode spisesteder

I feriebyen Marielyst, finder I en masse lækre spisesteder, så hvis ikke I vil bruge tid på at lave mad, så kan I sagtens nyde et nyt lækkert måltid hver dag alligevel. Her kan i f.eks. besøge Larsens Bøfhus, Strandvejscafeen, Brasserie 1861 (Restauranten på Marienlyst Strandhotel) eller nogle af de andre fantastiske restauranter.

I Marielyst finder I altså mad i mange forskellige prisklasser og fra mange forskellige køkkener. I kan både finde de helt store gastronomiske oplevelser, samt nogle mere almindelige retter som f.eks. stegt flæsk og persillesovs, pizza, burger og meget andet.

Tag på stranden

En af de største grunde til at Marielyst er blevet til en så populær ferieby, er deres lækre strand. Marielyst strand er lang, børnevenlig og fyld med lækkert sand, ikke sten.

På den smukke strand, er der hver dag et væld af aktiviteter, som alle kan nyde godt af, uanset alder. På stranden er der både volleyball turneringer, sejlads i baderinge efter speedbåde og andre sjove strandaktiviteter.

Tag noget mobilt internet med

Har I børn eller unge med på ferien, så vil I nok blive ekstra populære hvis I medbringer noget mobilt internet, da det ikke er alle sommerhusene i Marielyst som har Wi-Fi. I kan finde Danmarks billigste priser på mobilt internet hos Internetpriser.

Lav en familieforøgelse

I kan også bruge ferien på at gøre familien større. På en ferie til Marielyst, får I de bedste rammer til at gå i gang med familieforøgelsen. Hvis det ikke kan lade sig gøre på en romantisk ferie som dette, så kan det være at I skal få lavet et fertilitetstjek. Hos Dansk Fertilitetsklinik er de førende specialister i at hjælpe med behandling af barnløshed.

I kan læse nærmere her: Danfert.dk

Ved at læse denne guide om den skønne ferieby Marielyst, har du forhåbentligt fået mod på at give den et besøg i din sommerferie.