Sponsoreret

 

Nu er vinteren snart ved at være slut, og det er derfor også ved at være sidste chance for at finde ud af hvad du vil bruge sommerferien på. Rigtig mange danskere vælger, efter den ekstremt varme sommer vi havde sidste sommer at blive i Danmark, når de skal afholde deres ferie. I denne artikel har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du kan holde din sommerferie i Danmark.

 

Lej et sommerhus

Der ligger tusindvis af fede sommerhuse i Danmark, som ferieglade danskere hver sommer lejer for 1 uge eller 2. Det er både venne-par, børnefamilier og ungdomsgrupper, som benytter sig af dette tilbud. Der findes også både små og store sommerhuse, og de er allesammen fyldt med et væld af sjove aktiviteter.

Der findes både sommerhuse til mindre grupper, hvor der er sovepladser til 4-6 personer og så findes der kæmpe luksus sommerhuse, som kan huse op til 24 personer.

Disse sommerhuse findes både med spabade, indendørs swimmingpools, saunaer, store og små haver, billardborde og meget mere…

Book et værelse på det smukke hotel Marienlyst Strandhotel

 

Er det mere en romantisk getaway du og kæresten gerne vil på, så er det smukke hotel – Marienlyst Strandhotel den perfekte mulighed for dette. Her kan I booke et lækkert værelse, og rigtig blive forkælet af det venlige og professionelle personale.

På strandhotellet, kan I både nyde lækker gourmet mad i den lækre restaurant ’Brasserie 1861’ og I kan tage en dag i deres fantastiske strandspa, hvor I kan få spaoplevelser i verdensklasse, mens I nyder udsigten ud over strand og sund.

Lyder dette som noget for jer? Så kan I besøge deres hjemmeside her: Marienlyst Strandhotel

Besøg nogle af de mange gode spisesteder

I de danske feriebyer finder I en masse lækre spisesteder, så hvis ikke I vil bruge tid på at lave mad, så kan I sagtens nyde et nyt lækkert måltid hver dag alligevel. I feriebyerne finder I mad i mange forskellige prisklasser og fra mange forskellige køkkener. I kan både finde de helt store gastronomiske oplevelser, samt nogle mere almindelige retter som f.eks. stegt flæsk og persillesovs, pizza, burger og meget andet.

Tag på stranden

En af de største grunde til, at de danske kystbyer er blevet så populært, er deres lækre strand. Det gode ved strandene i Danmark er, at de oftest er meget lange, børnevenlige og fyld med lækkert sand, ikke sten.

På de smukke strande, er der hver dag et væld af aktiviteter, som alle kan nyde godt af, uanset alder. Her kan du i både spille volleyballturneringer, sejlads i baderinge efter speedbåde og andre sjove strandaktiviteter.

Tag noget mobilt internet med

Har I børn eller unge med på ferien, så vil I nok blive ekstra populære hvis I medbringer noget mobilt internet, da det ikke er alle sommerhusene i Danmark som har Wi-Fi. I kan finde Danmarks billigste priser på mobilt internet hos Internetpriser.

Lav en familieforøgelse

I kan også bruge ferien på at gøre familien større. På en ferie til en af Danmarks fredelige kystbyer, får I de bedste rammer til at gå i gang med familieforøgelsen. Hvis det ikke kan lade sig gøre på en romantisk ferie som dette, så kan det være, at I skal få lavet et fertilitetstjek. Hos Dansk Fertilitetsklinik er de førende specialister i at hjælpe med behandling af barnløshed.

I kan læse nærmere her: Danfert.dk

Ved at læse denne guide om at holde sommerferie i Danmark, har du forhåbentligt fået mod på at give smukke Danmark et besøg i din sommerferie.