Tag dit strikke- eller hækletøj med på ferie

Strikker eller hækler du, så forbinder du det nok med afslapning og hygge. Det er blandt andet det, de fleste gør, når de holder ferie. Så for dig vil det nok være et plus på feriekontoen, hvis du har et håndarbejde med på ferie.

Det kan du hygge dig med på selve turen, og du kan sidde med det på destinationen. Det er toppen, og det giver en ekstra dimension til ferieopholdet.

Når du er undervejs

Der er flere måder at transportere sig hen til en feriedestination på. Med mindre du selv skal være chauffør, så kan du strikke eller hækle, når I kører i bil. Det samme gælder naturligvis, hvis du kører i bus eller med tog, eller hvis du er på en færge. Der vil der være god tid til at sidde med et håndarbejde til de flittige hænder, der ikke bryder sig om lediggang.

Med hensyn til en flyrejse, så kan der være forskellige regler fra selskab til selskab i forhold til, om det er tilladt at medbringe strikkepinde eller hæklenåle. Du må henvende dig til det pågældende selskab og spørge, hvordan deres regler er mht. strikkepinde og hæklenåle. Hav for en sikkerheds skyld et ekstra sæt med i kufferten. Du kan også vælge at have pinde af bambus med i stedet for nogle af metal. Så burde du være på den sikre side.

På destinationen

Selv om du er på ferie og skal ud at opleve noget, så vil der nok være stunder, hvor du kan sidde og hygge dig med dit håndarbejde. Om det så er på en campingplads i Danmark eller på en fjern palmeø, så er det da skønt at kunne give den gas med pindene og ikke skulle andet end at nyde livet.

Det er en fin kombination at være på ferie og opleve en masse og så også have god tid til at få produceret noget.

Hav rigeligt med garn med

Det er skidt at gå ned på garn, når du er langt hjemmefra. Derfor er det altid en god idé at have rigeligt med garn med på ferie. Du skal også pakke både pinde og opskrifter med til endnu et projekt, hvis det skulle blive aktuelt.

Når du er væk fra alle de daglige pligter derhjemme, så får du mere tid til at strikke eller hækle. Derfor kan du komme til at bruge en hel del garn, mens du er afsted. Det ville være en skam at løbe tør.

Bestil rigeligt med garn, inden du skal afsted. Så har du nok, når du skal have pakket kuffert. Der skal altid være plads i din kuffert til ekstra garn. Hellere for meget end for lidt.

Er du en dedikeret strikker og/eller hækler, så er det en vigtig del af det at holde ferie, at du har god tid til at dyrke din hobby. Det er jo heldigvis en hobby, som du kan dyrke stort set hvor som helst.

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Kreta er historie, badestrande, bjerge og natur og allervigtigst kretensere. Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. De