Giv hele familien en oplevelse for livet i London. London er en storby for både børn og voksne! Her er det skal du opleve:

Børn og storbyferie kan virke som en dårlig cocktail, men ikke desto mindre vælter mange storbyer sig i aktiviteter for både børn og voksne, som vil gøre ferien helt ekseptionel – også for de mindste. London byder på lidt af hvert og er et godt alternativ, når det kommer til en smuttur, hvor børnene skal være velkomne. Tag børnene med på storbyferie i London og få en oplevelse for livet.

 

Kulturelle oplevelser og historiske aktiviteter

At spække sine børn med kulturelle attraktioner kan være svært, når interesserne typisk er helt andre steder, men i London er det nemt at opleve de historiske bygninger, fantastiske museer, de mange kulturforskelle og den skønne natur – alt sammen i børnenes øjenhøjde. De forskellige parker i storbyen er spækket med legepladser, og desuden vælter det med museer i hele byen, som alle har flere børnevenlige aktiviteter. De smukke bygninger og de mange, forskellige mennesker, som danner rammen for storbyens historie, bliver automatisk en del af ferien, hvis de kendte, røde dobbeltdækkerbusser benyttes, hvilket også er til stor glæde for mange børn.

 

Sjov og ballade i London

London er ikke kun fyldt med ’seriøse’ seværdigheder – der er masser af forskellige steder, som byder på masser af sjov og ballede for både børn og voksne. Større og mindre specialiserede museer – som f.eks. Madame Tussauds, Science Museum og Harry Potter Studios – tilbyder fantastiske oplevelser, som er til at forstå. Derudover er shoppinggaden Oxford Street ikke ’bare’ et sted, hvor kvinderne kan få stillet deres shoppinglyst – der er masser af sjove og skøre, børnevenlige butikker, så tiden ikke går så langsomt, når mor skal kigge på sko.

 

Uden mad og drikke, duer helten ikke

Om børnene er med eller ej, er mad og drikke essentielt. Dog kan det især være svært at finde er sted at spise, hvor alle kan få noget, som de kan lide – men sådan er det ikke i London. Her kan du få stort set alle typer af mad inden for kort afstand af centrum, og det betyder, at alle behov og ønsker kan stilles nemt, hurtigt og effektivt. Der findes ydermere et hav af restauranter, som specialiserer sig i netop at gøre frokost eller aftensmad til et begivenhedsrigt tidspunkt på dagen for børn – f.eks. The Rainforrest Café eller det sjove og udsmykkede Hard Rock Café, som ofte er sjovt at besøge for hele familien.

 

Husk at tænke på transport

Noget af det, som gør London helt ekseptionel god til familier med store og mindre børn er, at transportmulighederne er mange og gode. Undergrundssystemet fungerer fantastisk, der kører busser og taxaer hele døgnet, og desuden kan man med et par gode sko gå til det meste. Derudover er rejsen til London fra Danmark ikke så lang som til mange andre storbyer – og det er værd at overveje, når hele familien skal afsted. Du kan læse mere om oplevelserne for hele familien i London og andre storbyer her.

london med børn