Annonce

Der er dejligt herhjemme i Danmark, men der er alligevel nogle punkter, hvor vores svenske naboer slår os. For selvom det bliver koldt om vinteren, så er der ikke de samme muligheder for at stå på ski i Danmark, som der er i Sverige. Heldigvis er det ikke så langt væk, at du ikke kan komme på skiferie i Sverige. Der er nemlig nogle vidunderlige pister og fabelagtige steder, du kan indlogere dig. Du kan låne via Vipbanks, hvis du mangler en måde at finansiere din skiferie på.

Funäsfjällen tager førstepladsen

Hvis du gerne vil prøve kræfter med lidt af hvert på pisterne, så er det altid en god ting, at det er et stort skisportsområde, du tager til. Funäsfjällen er det største skisportsområde i hele Skandinavien. 300 kilometer strækker det sig over, og der er mere end 60 toppe, der ligger over en kilometer oppe. Det betyder, at du kan få lov at udforske forskellige niveauer og pister, fordi der er så mange at vælge mellem. Der er også en tur, der er længere end 2 kilometer, så du rigtig kan køre ned, uden du skal med liften lige med det samme.

Bring børnene med til Säfsen

Hvis du ikke har behov for alle de muligheder, der er på Funäsfjällen, og du gerne vil give børnene en god oplevelse, er der rig mulighed for det på Säfsen. Det er et mindre sted, der har 16 pister. Fordelen er så, at der er et helt særligt område for børnene. Det kan være svært at blive fortrolig med at stå på ski, men når først skiene sidder rigtigt på fødderne, så er det fantastisk. Det kan børnene lære på Säfsen, der også har mange muligheder for at overnatte i hytter og andre familievenlige steder. Der er også mulighed for hundeslæde, langrend og rideture.