Tandlæge i udlandet

Tandlæge i udlandet

Dette er et sponsoreret indlæg.

De fleste har oplevet, at de er gået hjem fra et besøg ved tandlægen med en stor og dyr regning i hånden. Flere og flere vælger derfor at rejse til udlandet, hvor tandlægerne både er enormt dygtige, og hvor der samtidig er store besparelser at hente på behandlingen. De fleste mennesker vil trods alt gerne spare op imod 70% af deres tandlægeregning, ikke? Rejser du en tur til Ungarn, er det muligt.

En tryg og god oplevelse

Det er de færreste, der er i tvivl om, at det kan være dyrt at tage til tandlægen i Danmark, men på trods af det føler mange, at det er mere trygt at ligge i en dansk tandlægestol. Men sådan behøver det ikke at være. Du kan godt få en både god, tryg og billig oplevelse ved en tandlæge uden for landets grænser.

Vælger du at bruge en billig tandlæge i udlandet, skal du på ingen måde frygte, at det er ensbetydende med, at du skal gå på kompromis med resultatet. Du vil ovenikøbet opleve, at du flere steder kan tale dansk med personalet på klinikken.

Alle typer af behandlinger

I udlandet findes der mange dygtige tandlæger, som kan tilbyde en lang række af forskellige behandlinger, alt efter dine ønsker og behov. Der findes både specialister til knogleopbygning og implantater, eller du kan besøge en tandlæge, som er særligt dygtig til at lave en fuld genopbygning af et sæt tænder. Er du en af dem, der lider af tandlægeskræk, er det også muligt at blive tilbudt en smertefri behandling under fuld bedøvelse.

Sagt med andre ord, så er der ikke lang vej til drømmesmilet, hvis du besøger en tandlæge i udlandet. Der er tilmed store besparelser at hente, så der er uden tvivl tale om en ren win-win-situation.

Tag afsted med ro i maven

Hvis du sidder og tænker, at det virker anstændigt at rejse til et andet land for at tage til tandlægen, så bare rolig. Det er muligt at ordne det således, at klinikkens rejseafdeling står for alt det praktiske som eksempelvis selve rejseplanlægningen. Det gør tandlægebesøget nemt og overskueligt, og samtidig har du en tryghed i at vide, at du rejser ned til en tandlæge, hvor garantien stadigvæk er i orden.

Kombiner fornøjelse med det praktiske

I Budapest finder du mange dygtige tandlæger, så hvorfor ikke benytte chancen til at kombinere en praktisk tur til tandlægen med en weekendtur til Budapest?

Du kan eksempelvis vælge at tage din bedre halvdel med under armen og tage på en skøn get away. Når I så er kommet afsted, kan I begge gå ind og lægge jer til rette i tandlægestolen og få det årlige tandlægebesøg overstået samtidig. Er det ikke smart? Det foregår ovenikøbet til en anden og billigere pris, end den I kender til hjemmefra. En tur til tandlægen, som ellers kan virke lidt træls og uoverkommelig, kan pludselig ende med at være en god oplevelse, der kan give jer, minder for livet.

Læs mere om finansiering af tandlægerejsen her.