Skal man give en rejse i konfirma-tionsgave?

Sponsoreret!

Nu er de fleste konfirmationer godt nok blevet udskudt en smule på grund af en vis virus, som der er kommet til det meste af verden, men det ændrer ikke på at man stadig skal ud og købe en gave til den kommende konfirmand.

En rejse kan være en sjov ting at give, da det giver et minde for livet. Der er dog også andre gaver, der kan være lige det helt rette – og her kigger vi på nogle af de mange grunde til at tage det ene eller det andet.

 

En rejse er altid sagen

Hvad end du invitere konfirmanden med til Spanien eller om det så er et andet sted som eksempelvis Thailand så er det altid lige sagen. Det er en gave, der giver noget ekstra, da mange af de andre ting, som konfirmanden vil få sikkert vil være glemt nogle dage eller uger efter.

Hvis du vil have en rejse kan du fx booke fra momondo.dk.

 

Det er et minde der huskes

Det er nemlig et minde for livet som du giver den heldige dreng eller pige. Det kan ikke benægtes at det er noget, som vil gøre ekstra indtryk. Husk fx selv tilbage på nogle af de fysiske gaver du selv har fået gennem livet. Det er svært, men det er derimod nemt at huske hvad der skete på de forskellige ferier man har været på.

 

Skal man give en anden slags oplevelse?

Det er dog ikke sikkert at det kun er en rejse du skal give. Mange vælger da også at gøre noget andet så selve dagen bliver speciel.

 

Eller noget musik til dagen?

Andre vælger det klassiske og den mere traditionelle tilgang til dagen og vælger at gå med noget god musik til fest. Her er der rigtig mange forskellige kategorier og vælge imellem, og du kan derfor med fordel tænke over hvad konfirmanden kan lide.

En fotograf?

Dette er måske ikke i sig selv den mest prangende gave, som man kan give konfirmanden, og det er måske ikke i sig selv en gave, og bør måske heller ikke opfattes som dette. Dog er det altid godt at få taget så mange billeder til dagen og derfor er det altid en god ide at hyre en professionel fotograf, der kan komme og hjælpe med at fange alle de rigtige øjeblikke, når de opstår. Man kan hyre en fotograf her.

 

Fotografen kan være der hele dagen eller han eller hun kan være der på specifikke tidspunkter. Måske vil man hellere have at fotografen kommer, når der skal til at være specielle og hyggelige indslag, eller man vil have fotografen med, når man kommer ud fra kirken.

 

Måske en tryllekunstner

Mange vælger at booke en tryllekunstner. På den måde så får alle gæsterne – og ikke kun konfirmanden noget at snakke om. Et trylleshow kan virke gammeldags, men mange tryllekunstnere er i dag så moderne at det bliver et show, der sent glemmes.

 

 

Det er tanken der tæller – husk det

Uanset hvad, så bør man altid have i baghovedet at det er tanken der tæller. Man kan tænke nok så meget over forskellige gaver til konfirmanden, og det vil helt sikkert også gøre denne glad i låget. Dog vil man ofte komme ud for at gaven i sig selv gør lykken og derfor kan det nogle gange ske, at man kommer til at tænke lidt for meget over, hvad der skal gives.

 

En god fremgangsmåde når man selv skal sidde og vælge den helt rette gave er, at skrive alle de mange muligheder ned. Herefter gælder det om at være kritisk og fraskrive alle de gaver, der ikke føles som den bedste. Hvis det fx er tryllekunstneren, eller musikeren så er det dem der skal fra. Hvis der derimod er rejsen tl et fjernt land, så er det denne, der må lade livet.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de