Royal Arena huser hvert eneste år et utal af glade koncertgæster og sportsentusiaster fra både indland og udland. Kommer du langvejs fra, kan det være rart at overnatte et sted, som både er budgetvenligt og tæt på arenaen.

Få den bedste koncertoplevelse

Høj musik, kolde øl, berømte kunstnere, dine yndlings-tracks og samvær med venner, familie og kollegaer. Det er ikke så underligt, at vi danskere ELSKER at gå til koncerter. Adrenalinen bruser i blodet, når vi ser vores favoritbands gå på scenen, og jublen fra den enorme menneskemængde i kombination med dejligt samvær får hjertet til at slå endnu hurtigere. Med næsten en halv million besøgende på arenaens første leve år og en kapacitet til at huse helt op til 16.000 tilskuere tiltrækker Royal Arena hvert eneste år enorme menneskemængder til. Med berømte verdensnavne danner Royal Arena rammerne for unikke koncertoplevelser for både danskere og udenlandske turister, der strømmer til for netop at opleve deres yndlingsband.

 

Overnat trygt og nemt efter koncerten

Med navne som The Weekend, John Mayer, Aerosmith og Bruno Mars fungerer Royal Arena som en magnet for musikglade koncertgæster. Arenaen er beliggende på Amager i Ørestad Syd, København, men tiltrækker både gæster fra resten af landet samt de omkringliggende lande. En stor del af koncertgæsterne er altså afhængige af at kunne overnatte i byen og efter en lang dag med musik, larm og kolde drikkevarer, kan det være rart ikke at skulle med offentlig transport sammen med resten af arenaens besøgende. Danhostel Copenhagen Amager er placeret blot et stenkast fra Royal Arena og er derfor en yderst populær overnatningsmulighed efter en koncert i arenaen.

 

Køb en koncertpakke ved Danhostel Copenhagen Amager

Med hostellets ideelle beliggenhed har Danhostel Copenhagen Amager valgt at tilbyde koncertgæster en unik og fordelagtig pakkeløsning, når de skal til koncert i Royal Arena. Pakken indeholder en lækker middag med drikkevarer og transport direkte fra vandrehjemmet til Royal Arena. Som koncertgæst der kommer fra andre dele af landet eller fra udlandet, kan det være rart at få en rolig start på koncertoplevelsen og ikke haste direkte fra fly, tog eller bus ud til arenaen. Inden koncerten kan koncertgæsterne nyde en varieret, sæsonbaseret og veltilberedt buffet med lækkert kød, diverse tilbehør og salater. I kan skåle i øl, vin eller sodavand og snakke om jeres forventninger og forhåbninger til koncerten.

 

Sov koncertrusen ud på forskellige slags værelser

Selvom det ikke er et krav, at I indlogeres som overnattende gæster på vandrehjemmet, når I køber koncertpakken, benytter de fleste koncertgæster sig af vandrehjemmets værelsesfaciliteter. Danhostel Copenhagen Amager råder over et stort antal af forskellige værelser og tilbyder både enkeltværelser, 2-personers værelser og gruppeværelser. Priserne varierer afhængig af faciliteter, såsom privat bad og toilet samt størrelsen på værelset.