Sponsoreret.

Vores gode nabo, Tyskland, er nok ofte ikke folks første tanke, når der skal vælges ferie. På trods af, at de så flittigt besøger os. Dog er der nogle destinationer og begivenheder, som du ikke bør gå glip af.

Sommer

Tyskland har en del, helt fantastiske, forlystelsesparker og vandland. Hansapark og Europa-Park nok de mest kendte. Her kan danske forlystelsesparker slet ikke følge med. Det er ikke kun for børn og børnefamilier, men er rent faktisk udfordrende, sjovt og underholdende for voksne legebørn også.

Selv teenagere som er blevet for gamle til Sommerland Syd og lignende, vil kunne hygge sig i de enorme tyske forlystelsesparker.

Efterår

En gang i dit liv, er du nødt til at opleve stemningen til Oktoberfest i München. Oktoberfest er en gammel folkefest, der kan spores tilbage til 1810, som hylder bayersk kultur. Det er en verdens ældste, største og længstvarende fester.

Festen starter i moderne tid den 3. lørdag i september og varer 16 dage. 16 dage fyldt med øl, pølser og saltkringler, og højrøstede bayerske drikkeviser. Der er tivoliattraktioner, folk i lederhosen og dirndl-kjoler, men du behøver ikke trække i folkedragten for at være med.

Stemningen er helt særlig, og hyggen er i top. Alle tager hinanden under armen og skråler med på gamle viser, skåler i kæmpe 1-liters glas med øl og fester sammen.

Vinter

Er du et rigtigt julemenneske, skulle du unde dig selv, at tage på et af de mange julemarkeder i Tyskland. Glem alt om de skallede små julemarkeder vi har i Danmark. I Tyskland bliver hele byer og bydele omlagt til julemarked og du kan snildt få en hel dag til at gå, med at se på julepynt, prøve forlystelser og spise julelækkerier.

Kommer du i pengenød klarer du den med et hurtigt sms lån eller tyske lån, det kan måske være billegere.