Sevilla – en godt bevaret hemmelighed

Spanien er generelt set et land, der byder på utroligt mange skønne oplevelser og uforglemmelige byer, der klart er et besøg værd.

De fleste tager enten turen til Madrid eller Barcelona, der er de mest populære spanske byer at besøge. Dem, der bevæger sig lidt længere sydpå, tilbringer tiden i Malaga, der også er en fantastisk by.

Men hvis du gerne vil opleve noget andet og anderledes end de fleste turister, der bevæger sig til Spanien, så er Sevilla en fantastisk smuk by med enormt meget at byde på, men som tit bliver overset af turisterne.

En ægte spansk oplevelse

Sevilla er en by, der er meget autentisk spansk. Den er Andalusiens hovedstad og en fantastisk oplevelse at besøge.

I Sevilla får man et indtryk af at være i en by, der er meget traditionelt spansk, men som samtidig er under udvikling og som tager stor inspiration fra andre lande. Det er ikke unormalt at falde over nogle unge, spanske hipstere, og særligt i visse områder af byen vil du kunne mærke den hippe, unge kultur, der springer frem.

For at komme til Sevilla kan du flyve direkte med Ryanair. Det er også en mulighed at tage til Malaga og hoppe på en bus derfra – Spanien er generelt set heldige at have en lang række luksusbusser, der kører mellem de forskellige byer ofte.

Sevilla gemmer på en hel masse historiske og kulturelle oplevelser, der absolut ikke skuffer.

Blandt andet kan du opleve Europas største gotiske katedral, der ligger i Sevilla. Katedralen er et fantastisk smukt syn, som du ikke kan undgå at se, når du begiver dig igennem Sevillas centrum.

Den er fantastisk smuk udefra, og de mange gotiske spir er noget af det, der stjæler alles opmærksomhed, foruden katedralens enorme størrelse.

Men du må ikke snyde dig selv for at gå på opdagelse inde i katedralen også, da den er mindst lige smuk indvendigt som udefra. Det er også herinde, du kan finde Christopher Columbus’ gravsted.

En anden seværdighed, der vil tage pusten fra enhver i Sevilla, er Plaza de España, som er en kæmpestor halvcirkelformet plads og bygning på størrelse med fem fodboldbaner. Bygget for at vise Spaniens industri og teknologi i 1929.

Du kan også leje en båd og gøre oplevelsen endnu bedre ved at udforske Plaze de España fra kanalen foran.

 

Andre skønne oplevelser i Sevilla

Foruden de skønne kulturelle oplevelser, har Sevilla også meget mere at byde på. Blandt andet har byen – og Spanien generelt – nogle helt fantastiske shoppingmuligheder.

Der findes en masse lækre spanske mærker, der kan købes for langt billigere i deres moderland, end man kan få det hjemme i Danmark. F.eks. Kan man finde nogle fantastiske kup i kæden Zara, der jo også er populært herhjemme.

Hvis du har brug for lidt ekstra penge at shoppe for, kan du tjekke mulighederne for at låne penge hurtigt ud her.

Maden i Sevilla er også ganske enkelt fantastisk. Der findes mange gode og forholdsvis billige restauranter omkring katedralen, og herfra kan du nyde både god mad og den gode udsigt.

Du må ikke snyde dig selv for at opleve ægte spansk tapas, der er meget lækrere og mere alsidig end de tapas-muligheder, vi har til rådighed i Danmark.

Rigtig god fornøjelse i Sevilla!

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de