Annonce

Blomster er en dejlig gave at få, for kan man blive andet end lykkelig, når man ser de frodige og smukke blomster? Og på den anden side er blomster også en dejlig gave at give. Både fordi de er en nem gave, men også fordi de kan bruges til at udtrykke følelser og ord, som man måske ikke selv kan finde ud af at udtrykke. Intet varmer sjælen mere end en vidunderlig blomstergave, ligesom billeder siger blomster mere end tusind ord – også selv om din modtager befinder sig tusindvis af kilometer væk fra dig.

Udbringning af blomster er let som en leg

Vil man sende blomster til udlandet eller indlandet, kan man vælge selv at gå ind i en blomsterbutik og udvælge en butik eller få floristen til at binde en unik buket. Der findes dog en nemmere løsning, som hedder, at man bare bestiller sin blomstergave over nettet. Her kan man også vælge levering, hvor floristen vil levere blomsten til din modtagers dør.

Er personen ikke hjemme, kan chaufføren enten stille buketten ved døren – det kræver dog, at du har givet tilladelse til dette, og at chaufføren ikke står foran en aflåst opgang – eller chaufføren kan tage buketten tilbage til den lokale blomsterbutik, hvor buketten blev bundet. Her får din modtager så en besked om, at der blev forsøgt levering, og hvor buketten kan hentes.

Hvordan foregår levering af blomster til udlandet?

Når du vil sende blomster til en udenlandsk adresse, så foregår faktisk næsten ligesom, når du vil sende blomster til en dansk adresse. Vil du sende en blomst til en, som bor i udlandet, skal du først og fremmest benytte dig af en lokal, dansk blomsterhandler, som samarbejder med et udenlandsk netværk. Dette er de som regel gode til at skilte med, og hvis du er usikker, kan du altid spørge. Men når du lægger en bestilling hos den danske forhandler, så vil floristen benytte sig af sit netværk i det land, hvortil du vil sende en buket blomster. Her finder floristen så den nærmeste lokale samarbejdspartner, som så vil stå for at levere din blomst til din modtager.

Når du bestiller blomster til udlandet, skal du give floristen så mange kontaktoplysninger som muligt. Om end din florist vil gøre sit bedste for at levere buketten flot og frisk til din modtager, så må man også medtage den faktor, at der kan ske fejl eller misforståelser. Så når man har så mange kontaktoplysninger, mindsker man chancen for, at noget går galt under leveringen.

Ved at benytte en dansk forhandler til at stå for din blomsterlevering slipper du for selv at tage kontakt til en udenlandsk blomsterhandler. Når du benytter dig en dansk florist til at hjælpe dig, kan du som regel også få løbende statusser per e-mail eller sms om, hvor henne din ordre nu er i forløbet. Det giver ro i maven, for det er aldrig sjovt at sidde hen i det uvisse, hvis man aldrig har prøvet at sende blomster til udlandet før.