Fodbold er den mest udbredte sportsgren i hele Europa, og Danmark har ligesom resten af verden taget det populære holdspil til sig. Over 300.000 danskere er medlem af en fodboldklub, og derfor kan det være den helt perfekte idé for mange fodboldentusiaster at tage udenlands på fodboldferie i Europa for at opleve en masse fed bold i topklasse. Lyder det som noget for dig, kommer vi her med en rejseguide til, hvordan du får en uforglemmelig fodboldferie i Europa.

 

Hvor?

Det første du skal gøre er at finde ud af, hvem du vil se, og derfor hvor det er bedst at rejse hen. Ønsker du en fodboldferie spækket med et hav af fede stadionoplevelser, skal du vælge en by, der har mange forskellige hold. Det kunne eksempelvis være London, som har mere end 50 fodboldhold. De største og mest kendte klubber er Arsenal, Chelsea og Tottenham fra Premier League, og der findes også en masse andre dygtige hold, der også leverer fremragende fodboldspil. Derudover huser byen det fantastiske Wembley Stadium, der også klart er et besøg værd for alle fodboldfans.

Er du derimod stor fan af ét bestemt hold, er det deres hjemby, du bør besøge. Det er især de europæiske hold Barcelona, Real Madrid, AC Milan, Liverpool og Manchester United, som er populære blandt mange fodboldfans. Besøger du holdets hjemby, vil du med garanti blive vidne til en holdsupport ud over det sædvanelige, og tager du til en fodboldkamp med dit, vil du opleve en formidabel stemning, og få en fodboldoplevelse for livet. Du kan eksempelvis læse mere om fodbold i Milano her.

 

Hvornår?

Når du ved, hvor du vil rejse hen, skal du finde ud af det bedste tidspunkt at besøge stedet, nemlig når dit/dine yndlingshold spiller, så du kan få flest mulige fodboldoplevelser i topklasse. Jo længere tid du er afsted, jo mere bold kan du nå at se, og husk altid at undersøge det enkelte stadion for, hvornår de har flest spændende kampe. Læs alle de nyeste foldboldnyheder her, og find ud af, hvor og hvornår dit yndlingshold spiller næste gang.