Prøv padeltennis på rejsen

Sponsoreret indhold

Padel bliver fortsat mere populært i det ganske danske, men det er stadig ingenting i forhold til mange steder i udlandet. Derfor kan du med fordel more dig med et spil padel, når du er på ferie i varmen. Her kan du læse meget mere om, hvor og hvordan du kan spille padel på rejsen!

De fleste har efterhånden hørt om padel, for det er nemlig en sportsgren, der bare vokser og vokser og stiger i popularitet. Herhjemme er antallet af padelbaner skudt gevaldigt i vejret i løbet af de sidste ti års tid. Men andre steder i verden har padel været på dagsordenen i lang tid før det.

Padel

Derfor skal du spille padel på rejsen

Hvis du endnu ikke har prøvet det trendy spil, kan det være sjovt at stifte bekendtskab med det på ferien. På padelspecialist.dk kan du lære alt det grundlæggende om sportsgrenen, og du kan finde det optimale udstyr at medbringe på rejsen – hvad end du er begynder, øvet eller midt imellem.

De fleste er godt underholdt af et spil padel. Det er således populært blandt både kollegaer, venner og familiemedlemmer, og de danske padelbaner får mange weekendbesøg. Det er en sportsgren, som appellerer til mange forskellige aldersgrupper, og man kan prøve kræfter med bold og bat, uanset om man er helt grøn eller erfaren.

Det kan være sjovt at spille på rejsen, fordi det er en super ferieaktivitet. Det vil knytte de rejsende tættere sammen, og det kan også være en god måde at møde nye mennesker på, hvis du rejser alene. Derudover kan det også være et kulturmøde, hvis du spiller i ét af de lande, hvor padel har en stor betydning.

Her finder du de bedste padelbaner i verden

Mange steder i verden er padel en elsket sportsgren. Den spilles både professionelt og på hobbyplan, og nogle steder finder man ligefrem en bane på hvert et gadehjørne. Det gør du fx, hvis du rejser en tur til Spanien, hvor padel er meget udbredt.

Også i Latinamerika vrimler det med baner, som er værd at besøge. Spanien og Latinamerika er altså helt oplagte rejsedestinationer, hvis du går efter at spille meget padel. Samtidig er det de helt perfekte steder at stifte bekendtskab med sporten, fordi den er så populær her.

Hvad er padeltennis?

Padeltennis – som i dag blot kaldes for “padel” – bliver ofte beskrevet som en blanding af tennis og squash. Banen måler en tredjedel af en normal tennisbane, men i modsætning hertil er padelbanen lukket. Den har således vægge af glas og hegn af metal, og man spiller bolden op ad væggene.

Spillet foregår som double, hvor man kan skyde bolden mod de forskellige vægge – den må så ramme jorden en enkelt gang, før den returneres. Man vælger selvfølgelig selv, om man vil spille en hårdkogt kamp eller bare hygge sig.

Generelt kan det anbefales at investere i et padelbat og padelbolde, som passer til dit aktuelle niveau. Er du nybegynder, vil det rigtige udstyr nemlig gøre det meget lettere at ramme bolden godt og præcist.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de