Sponsoreret

Sommeren er snart for alvor ved at være over Danmark. De fleste par har allerede nu fundet ud af hvor sommerferien skal afholdes, men når I har planlagt destinationen, så er det næste problem, hvad skal I så pakke ned? Skal du og din partner på romantisk getaway denne sommer? – Så kan I her læse hvad I skal pakke med for at få den bedste og mest romantiske ferie.

Praktisk huskeliste:

Det første I skal pakke ned, er alle de praktiske ting. Men hvad er du nu egentligt lige det er?… Se her en kort liste med alle de praktiske ting:

  • Flybilletter
  • Rejseforsikring
  • Pas
  • Visa
  • Kørekort
  • Kreditkort og penge
  • Personlig medicin
  • Mobiltelefon og oplader

De vigtigste ting I skal have med når det kommer til det praktiske, er jeres pas, penge og mobil. Hvis I blot husker disse ting, så gør det ikke så meget hvis I glemmer alt det andet. Med disse 3 ting kan I altid komme hjem, ringe efter hjælp og/eller købe nogle af de ting I mangler.

Hvordan forbereder I jer?

Nok om hvad de vigtigste ting er og pakke ned… Hvis I skal på romantisk getaway, så kan det være en god ide, hvis I allerede inden ferien, begynder at forberede nogle ting, så I kan få det bedte ud af jeres ferie. Dette findes der mange måder hvorpå I kan gøre. I kan f.eks. øve jer i at give massage, så når I kommer frem til jeres destination, så kan I virkelig give hinanden en følelse af afslappelse og velvære.

En god måde at blive god til at give massage, er ved at tage et kursus, hvor I kan lære hvordan man gør. Hos Body SDS, kan I tage er massagekursus for begyndere. Til dette kursus vil I lære en masse omkring hvordan kroppen fungere, samt hvordan I kan give jeres partner en dejlig og behagelig massage.

Lyder dette interessant? – Så kan I her læse meget mere om Body SDS’ massagekursus.

Køb ind til en hel dag på hotelværelset

Mange par drømmer om det, som man ofte kun ser på film, en hel dag I sengen på hotelværelset fyldt med roomservice, hygge og intime stunder. Når nu I er taget afsted for at nyde hinandens selskab, så skal I da også prøve at tage en hel dag, hvor I slet ikke forlader jeres hotelværelse.

Selvom det på film ser ud til at det bare er det hyggeligste og mest sexede at blive i sengen hele dagen. Så kan I gøre oplevelsen endnu bedre ved at medbringe et par ting, som kan ”spice” dagen lidt op, og gøre den mere speciel, end hvis I blot blev i jeres egen seng derhjemme. Her kan I f.eks. tage noget erotisk legetøj med, dette kunne være ting som en lille vibrator, en penisring eller noget helt tredje. I kan også købe noget frækt undertøj, som I kan overraske hinanden med.

Med nogle af disse ting, vil I helt sikkert få den mest romantiske ferie.