Mangler du inspiration til, hvad du skal pakke til charterferie, kan du her få gode råd. For der er nemlig nogle ting, som du hurtigt kan komme til at glemme på din pakkeliste til charterferien.

Skal du snart af sted på charterferie, hvor du skal ned og nyde solen og vandet, kan det være lidt svært at vide, hvad du lige skal have med. For skal du egentlig have andet end badetøj, håndklæde og strandtøj med? Ja, selvom det er det essentielle, er der også nogle andre ting, som det er en god ide for dig at have med.

Tørklæde

Et tørklæde er altid godt for dig at have med. Du kan bruge det på enormt mange forskellige måder. Du kan tage det om halsen i flyet eller bussen, hvis der er lidt for meget aircondition. Du kan tage det om dig, når du lige skal fra stranden og op for at købe en is. Nogle tørklæder kan du endda bruge som en praktisk taske.

Hårspænder

Hårspænder er også altid praktiske for dig at have med. Når du er i varme lande, er det rart for dig, at du kan få håret væk fra ansigtet og nakken. Det er med til at gøre, at du kan blive kølet lidt ned. Når du skal vælge hårspænder, er det altid en god ide, at du vælger nogle sjove og anderledes nogle. Find dem for eksempel her.

Adapter

Når du skal på charterferie til udlandet, er det altid vigtigt, at du sørger for at undersøge, om du skal have en adapter med eller ej. Nogle steder har du brug for en adapter for at kunne sætte din mobiloplader og lignende i stikket. Det nemmeste er, at du køber adapteren hjemmefra, da du der ofte har flere muligheder – og du jo ikke har lyst til at bruge ferien på at finde en adapter.

Spillekort og bøger

På en charterferie er det også altid en god ide, at du sørger for at have spillekort og bøger med. Det er med til at gøre, at du har noget at hygge dig med på stranden og på terrassen om aftenen. Rejser du med børn, er det endnu vigtigere, at du sørger for at have forskellige former for underholdning med. Det kan for eksempel være redskaber, som de kan bruge til at lege på stranden.

Strandtaske

På en charterferie vil du tit bruge meget tid på at ligge på stranden. Derfor er det en god ide, at du sørger for at have en strandtaske med. Der kan du nemt komme vådt badetøj og håndklæder i, når du skal fra stranden og tilbage til hotellet. Når du pakker til charterferie, kan du nemt komme til at glemme den, fordi du har en kuffert og håndbagage med også.

Masser af solcreme

Selvom du kan købe solcreme på ferien, er det en god ide, at du tager det med hjemmefra. Dermed slipper du for at skulle ud at købe det. Samtidig kræver en ferie i solen jo, at du kan tage solcreme på hver dag, når du skal ned og ligge på stranden.