Nedenfor får du en oversigt over byer og områder, der starter med P og som der er en guide til her! Denne oversigt over rejseguides til destinationer, der starter med P opdateres løbende.

Paris

Paris byernes by – Her er der både mulighed for at være romantisk, kulturel eller bare få stillet shopping behovet. Det afspejler sig i denne rejseguide til Paris seværdigheder, hvor du både kan læse om det fantastiske museum Louvre, Eiffeltårnet og mange andre ikoniske Paris seværdigheder. Ud over de ikoniske Paris seværdigheder, så gør dig den tjeneste bare at slendre rundt i byen slå en på en tilfældig cafe, betragt menneskene omkring dig og nyd den fantastiske stemning i Paris. Se den store guide til Paris seværdigheder her!

Prag

Prag byder på mange spændende og historiske seværdigheder. Besøg eksempelvis Karlsbroen, som forbinder de to bydele, Stare Mesto og Malá Strana, til hinanden. Der er gratis guidede vandreture, hvor man får sig en god guidede tur omkring i byen. Hvis du har børn med og I er glade for dyr, så kan Prag Zoo besøges og hvis de har brug for at brænde noget energi af, så tag en smut forbi Børneøen, hvor dine børn kan lege på et kæmpe legeområde. Der er seværdigheder for alle.