travel guides logo

Oplev den smukke natur under din camping på Djursland

Er du i gang med at planlægge, hvad du skal lave, når solen igen begynder at skinne? Så kan du begynde at finde campingpladser nær Århus eller mere generelt en campingplads Østjylland. En oplagt destination er Djursland, uanset om du er til kystlinjen, skovene eller om du hellere vil finde en campingplads nær Djurs sommerland! Én god ide er at finde en campingplads på Djursland, som eksempelvis Fjellerup strand camping, hvorfra du får mulighed for at udforske resten af Djursland.

Djurslands betagende natur vil fortrylle dig på din Djursland camping

Djursland er kendt for sin enestående natur, der strækker sig over både kystlinje, skove og åbne marker. Uanset hvor du befinder dig på Djursland, vil du under din camping Djursland blive mødt af smukke landskaber og en rig biodiversitet. 

Overnat i camping Djursland hytter, og tag på vandre- eller cykeltur

Der er et utal af ruter, som du kan vælge, hvor du kan vandre eller cykle i Djurslands natur. Det er især oplagt, at overnatte i camping Djursland hytter, hvorfra du kan vælge en ny rute hver dag. Du kan tage på vandreture eller cykelture og udforske de mange stier og ruter, der fører dig gennem den betagende natur.

Oplev Mols Bjerge under din Djursland camping

Hvis du blot ønsker at vandre en enkel dag og bruge resten af tiden til at slappe af og læse, kan du overnatte på en mere central campingplads Djursland eller endda camping Djurs sommerland, hvis der er børn med. Én must-vandretur er Mols Bjerge, hvor I kan vandre op til Agri Bavnehøj, der er det højeste punkt i området, og nyde den fantastiske udsigt over det omkringliggende landskab.

Få inspiration til en perfekt picnic i Djursland

En anden aktivitet du kan planlægge til din camping Østjylland er en picnic. Det er en perfekt måde at nyde naturen på Djursland. Du kan finde mange idylliske steder, som du kan tage til fra en af de mange campingpladser Djursland, og hvor du kan sprede et tæppe ud og nyde en lækker madpakke. Her er nogle ideer til en perfekt picnic under din Djursland camping:

  1. Skandinavisk Dyrepark: Besøg dyreparken og find en bænk ved søen, hvor du kan nyde din picnic. Du kan se på dyrene og nyde den rolige atmosfære.
  2. Strandene: Tag til en af Djurslands mange strande, eksempelvis Fjellerup Strand, som nævnt ovenover. Find en rolig plet, hvor du kan nyde solen og spise din madpakke. Lyden af bølgerne og den friske havluft vil gøre din picnic endnu mere behagelig.
  3. Skovene: Djursland er fyldt med smukke skove, hvor du kan finde en hyggelig lysning eller en åben plads til din picnic. Lyt til fuglene og nyd den fredelige atmosfære.
  4. Søerne: Du kan også planlægge at holde picnic og kombinere det med en fisketur i de mange søer og åer, der findes på Djursland, og prøve lykken med at fange din egen aftensmad.

Uanset hvor du vælger at nyde din picnic, er Djursland det perfekte sted at slappe af og nyde naturen.

Oplev Djurslands fantastiske kystlinje

Djursland er omgivet af smukke strande og en fantastisk kystlinje, der strækker sig over flere kilometer. Her kan du nyde solen, bade i det klare vand og slappe af på stranden.

Fine strande på Djursland

En af de mest populære strande på Djursland er Grenaa Strand, der er kendt for sit fine sand og klare vand. Her kan du slappe af på stranden, bygge sandslotte eller tage en forfriskende dukkert i havet. Du kan også tage på en afslappende gåtur langs stranden og nyde den smukke udsigt over havet.

Find originale aktiviteter

Er du træt af at arrangere picnics, eller at I sidder for stille hele tiden, så kan du udvælge nogle mere sportslige aktiviteter, enten på en af de mange campingpladser på Djursland eller på en af de mange strande, som I kan vælge at tage til. Nogle idéer er at prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter som windsurfing, kitesurfing eller kajaksejlads. 

Udforsk kystlinjen med en sejltur

Hvis du er mere til at udforske kystlinjen, kan du tage på en sejltur langs Djurslands kyst. Her kan du opleve de smukke klipper, små øer og det rige dyreliv. Du kan også prøve at fiske eller dykke og udforske de skjulte skatte under havets overflade. Der er masser af muligheder!

Besøg de lokale fiskerlejre

På Djursland finder du også charmerende fiskerlejer som Ebeltoft og Gjerrild. Her kan du gå en tur langs havnen, besøge lokale fiskerestauranter og opleve den autentiske atmosfære. Uanset hvor du vælger at udforske Djurslands kystlinje, vil du blive betaget af den smukke natur og det rolige miljø. Det er det perfekte sted at slappe af, nyde naturen og skabe minder med familie og venner.

Så pak teltet eller campingvognen og tag på campingferie på Djursland. Her kan du opleve den smukke natur, udforske kystlinjen og nyde en perfekt picnic. Djursland vil fortrylle dig med sin betagende natur og give dig en uforglemmelig ferieoplevelse.

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

– Læs mere –

Relaterede artikler

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Indholdsfortegnelse Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de