Nyd staycation med en læskærm!

Tag en tur i sommerhuset, og forlæng de solrige timer med en læskærm. Den geniale og uundværlige foranstaltning fås i både stationær og bærbar variant, så du nemt kan tage den med overalt. Sæt en bærbar læskærm op på stranden, eller nyd terrassen i sommerhuset uafhængigt af antal meter i sekundet. Vejret i Danmark er dejligt – når det ikke blæser!

Danske strande er skønne, hvis du tager en bærbar læskærm med, der skærmer mod både vind, sol og nysgerrige blikke.

Brug strandlæskærme til at skabe skygge for børn, hunde og madvarer, eller tag den med på staycation i sommerhuset.

Det handler om at skabe gode temperaturer i det danske klima med bærbare eller stationære læskærme i sommerbrisen. Du vil helt sikkert ikke undvære en igen, når du først har prøvet.


Nyd stranden uanset vindretning

En ferie i sommerhuset i Danmark kan være en blandet fornøjelse, hvis vejret viser sig fra den blæsende side. Solen skinner måske, og temperaturen helt inde i hjørnet, hvor der er læ er ok. Men hvad med på stranden? Pak en bærbar læskærm til stranden i bilen, næste gang den står på staycation i sommerhuset!

Bærbare læskærme til stranden er ofte formet som halvrunde telte, der kan modstå vind fra flere sider. Det geniale ved denne type læskærme til stranden er ikke blot, at de skærmer mod den vind, der kan gøre strandturen til en kold fornøjelse. De giver også skygge til bagagen. Sæt drikkedunke og madpakker ind i bunden af den halvrunde læskærm, så du har vægt mod blæsten og det spiselige i skyggen.

En bærbar læskærm til stranden er også velegnet til strandture med småbørn eller hunde, der helst skal undgå både vind og direkte sol. Brug desuden en strandlæskærm til at skærme mod forbipasserende, når du gerne vil have en lille middagslur i sandet.


Hvorfor er en læskærm i sommerhuset uundværlig?

En læskærm i et dansk sommerhus er uundværlig, fordi vinden kan diktere, om det er varmt nok til at solbade, til at sidde og nyde solen eller til at grille uden røg på terrassen. Ligger sommerhuset et sted med læ fra alle retninger – eksempelvis midt i et skovområde – så er en læskærm helt sikkert uundværlig i forhold til at give skygge, når solen bager ned fra en skyfri himmel.

Ligger sommerhuset ved vandet eller uden afskærmning til en altid blæsende vindretning, kan du med fordel vælge at sætte en stationær læskærm op. Glas tillader dig at bevare udsigten, mens de lukkede typer sørger for skygge og afskærmning mod nysgerrige indkig.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en stationær læskærm, så start med en bærbar og se, hvor ofte du kan undvære den.


Læ giver højere temperaturer

Hvis du har oplevet en solrig vinterdag i læ for al vind, ved du, hvor meget det betyder for temperaturen med afskærmningen mod vinden. Med en læskærm kan du opnå (lidt) af de varme temperaturer fra ferien i sydens sol, som du måske går og drømmer om.

Drøm dig til sydens sol med en læskærm i sommerhuset. Du tager med garanti aldrig afsted i sommerhus igen uden en god og solid læskærm!

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de