Mangler du hjælp til trappevask i København? City2Clean er på dupperne

Trappevask i opgangen er ofte en sur pligt, der bare skal overstås. Det kan resultere i, at det ikke altid bliver gjort grundigt nok, og så kan det næsten være lige meget. I stedet for at dele trappevasken mellem beboerne, kan I overveje at hyre et professionelt rengøringsfirma til at klare jeres trappevask i København. City2Clean har mange års erfaring og står klar til at hjælpe. 

Bor du i lejlighed i København? Så har I formentlig en turnusordning for rengøring eller ordning af fællesarealerne. Det kan være tagterrassen, haven eller vask af opgangen. Men disse tjanser er og bliver meget ofte en sur pligt, som ingen rigtig orker at tage sig af eller gøre noget ved. Det kan ende i nabostrider og en meget beskidt opgang. 

I stedet for at bruge weekenden på at vaske trapper, kan I gå sammen om at betale et professionelt rengøringsfirma til at varetage jeres trappevask i København. Er I en hel opgang, koster det ikke meget pr. lejlighed, og så kan I bruge tiden på ting, der er sjovere. F.eks. at være sammen med jeres venner eller familie. 

Professionel trappevask i København

Kender du det, at naboen havde trappetjansen i går, men du kan ikke se forskel? Sådan er det desværre ofte. Trapper og opgange har nemlig mange hjørner og kroge og befærdes af rigtig mange mennesker hver dag, og de færreste private har de fornødne rengøringsmidler eller det rette udstyr til at komme det til livs. 

Et professionelt rengøringsfirma har alle de rigtige remedier, der skal til, for at udføre en god, dybdegående og grundig trappevask i København. City2Clean er specialister inden for trappevask, og derfor ved de præcis, hvor skidt og snavs samler sig. 

City2Clean anvender desuden miljøvenlige rengøringsmidler og -artikler, der er helt uskadelige for både gamle materialer i opgangen og beboerne. Som opgang behøver I ikke stille noget til rådighed – de medbringer selv det hele og tager det med igen, når de er færdige.

Slut med beskidte opgange

En beskidt opgang er hverken særlig lækker, pæn eller indbydende. Mange lejlighedskomplekser i København er meget gamle, og det bærer de ofte præg af. En beskidt opgang kan også udskille nogle grimme lugte fra mange års gammelt skidt og snavs, og det er de færreste, der lyst til at byde gæster velkommen i sådan én. 

Med et professionelt rengøringsfirma, kan I få trappevask i København, præcis når det passer jer. Der stilles ikke krav til, om det skal være en gang om ugen eller en gang om måneden. Forskellige opgange har forskellige behov. Det kan blandt andet have noget at gøre med:

  • Hvor mange mennesker I bor i opgangen
  • Hvor ny eller hvor gammel opgangen er
  • Hvilken stand opgangen og trappen er i
  • Hvem der bor i opgangen – unge, gamle osv.

Det er klart, at jo flere mennesker, der bor i opgangen, jo hyppigere bør der gøres rent. Men det handler også i høj grad om de folk, der bor der. Bliv enige i fællesskab, og slip for besværlig trappevask. 

Se også de andre kategorier:

Del denne artikel:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

– Læs mere –

Relaterede artikler

Kreta seværdigheder

Kreta seværdigheder – Der bor over 600.000 mennesker på Kreta, som er Grækenlands største ø. Her på denne side kan du finde nogle af Kretas

sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder

Sydsverige seværdigheder – Den sydlige del af Sverige byder på unik natur og et væld af seværdigheder. Typisk medregnes områderne Skåne, Blekinge, Småland og Öland

grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder

Grenå seværdigheder – Grenå har meget at byde på i forhold til både natur, kultur og shopping. Det er derfor oplagt at lægge vejen forbi

naturhistorisk museum kiel

Kiel Seværdigheder

Kiel Seværdigheder – Kiel er en af de første store byer, man støder på, når man sætter kurs mod syd fra den dansk-tyske grænse. Med sine

flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder

Flensborg seværdigheder – Flensborg er en herlig by med en god historie i toppen af Tyskland, som stadig er meget synlig i de gamle bydele. En

ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder

Ribe seværdigheder – I Ribe kan du blive klogere på den spændende gamle bys historie, hvor du blandt andet kan se Stormsøjlen, der registrerer de